Kocamın öfkesine katlanamiyorum artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır küs değiller. Diyor ki babamlar gelebilirse burada yaparız gelemezlerse orada yaparız. Zaten düğün olmayacak. Hastanede yaptiricaz sonra belki bir yemek olur diyor. Sünnet düğünleri ni sevmiyormus.
Eşinin ailesi konusunda bence tolerans göstermelisin ki seni affedebilsin. Senin kendi ailen karşı tarafın sana zararı dokunmamasıma rağmen iletişimi kes diyebilmiş zamanında.
Adamın içinde büyük bir birikmişlik var ve ben senin üzgünüm ama hem suçlu hem güçlü olduğunu düşünüyorum.

Daha önceki konudan yola cikarak söylüyorum: Sen cok bencil hareket ediyorsun. Benin istediklerim,benim ailem. Esim söyle yapsin,böyle etsin. Yani karsindaki adamin hicbirseye hakki yok. Ailene karsi da arkasinda durmadin hic. Sinirden patlamasina hic sasirmiyorum. Bende olsam bende patlardim. Küfür,agir konusmalar olmasada patlardim yine. Empati yeteneginiz esinize karsi cok zayif maalesef

Ama ben kendi evimde yaptırmak istedim kendi ailemin yani demedim ki. Ama benim ailem bize yakın oturuyor o yüzden o da diyor ki onlar gelecek burada olursa benim ailem gelemezse diyor .

Sunnet bir operasyon sonucta. Kendi evinde bebegin kendi düzeninde yapilmasi faha dogru. Sonucta dugun meselesi degil. Bence haklisin konu sahibi.

Kavgalariniza bir sey diyemem fitrat meselesi. Ayrica birisinden her seye tamam denmesini beklenmesine de karsiyim. İllaki fikir ayriliklari cikabilir ama ikna yoluyla cozulebilir. Ve sunnet her yerde olur diyenler pansumani var alti siki baglanmiyor hatta yuruyen çocuklarda acik birakilabiliyor yani baskasinin evinde nasil rahat edecek bebek ve anne?

Katılıyorum.

Ama ben kendi evimde yaptırmak istedim kendi ailemin yani demedim ki. Ama benim ailem bize yakın oturuyor o yüzden o da diyor ki onlar gelecek burada olursa benim ailem gelemezse diyor .
Eşin yine haklı.
Hep senin ailen önde.
Eşin ve ailesi senin için yük sadece.

Bence eşinin sabrı, iyi niyeti bitmiş.

Sen ailen için bebeğe rağmen boşanmayı düşünecek kadar duyarsızken, eşin her şeyin farkındaydı. Emin ol o da evladı için sustu.

Ama yine de bu eşine ağır konuşmalar yaptırmamalıydı.
Ne sorununuz varsa, karşılıklı konuşmakla olur isteğinde inat etmekle değil.

Bence hep beraber bir aile danışmanına gidin.

Senin icin olup bitecek bir operasyon ama biliyosun erkek aileleri icin sunnet onemli bir olaydir. Demek ki onlar da boyle dusunuyo birak onun ailesinin yaninda olsun.esin ne istedigini sana soylemis. Kendi ailesini mudahil etmek istiyorsa etsin buna engel olma. Sunnet oyle cok zor bisey degil kafana takma zaten sana orda da bebeginle ilgilenmek dusrcek kimse senden bisey istemez. Aksama guzel bi yemek hazirla ve sen nasil istersen oyle olsun de. Kirmadan guleryuzle bak gor o zaman o da yumusar

Bizde öyleydik nişanlıydım yeni ayrıldım aşırı sinirli ne konuştugunu bilmez ve asırı kıskanctı bunlar hep zarar zaten bi ilişkide saygı yoksa bitmiştir sevgide kar etmiyor biz her hafta kavga eder ayrılırdık bu sefer cidden bitti soguttu yaptıklarıyla kendinden

Hayır küs değiller. Diyor ki babamlar gelebilirse burada yaparız gelemezlerse orada yaparız. Zaten düğün olmayacak. Hastanede yaptiricaz sonra belki bir yemek olur diyor. Sünnet düğünleri ni sevmiyormus.

çocuğun pipisi kesilecek altı üstü. ille birileri niye geliyor?
ben götürdüm hastaneye kestirdim getirdim kimseyede haber vermedim. düğün olmayacaksa niye geliyor insanlar?

Gereksiz bir tartisma yasamissiniz.

Cerrahi islemi gidin yaptriin bulundugunuz yerde.

Dugun kutlama vs yapmayacaksaniz sizin ailenizi de dahil etmeyin.

Siz de ailenize herhangi bir kutlama vs olmayacak deyin bitsin gitsin.

Aksi takdirde kocan da hakli.
O da ailesini ister yaninda

Dogru soyluyor esin
Sen biraz bencilsin galiba eski konularini bilmiuorum
Tek tarafli dusunme.
En ufak bir yemek ya da kutlama dusunuyorsaniz onun da ailesi olmali.
Kocan hakli

Simdi baktim eski konunuza.
Esiniz zaten sizin ailenizle mecbur kalmadikca gorusmeme karari almis oncesinde.

Bu durumda yapaak birsey yok.

Sadece sizin ailenizin bulunacagi bir program yapmayacaksiniz.

Ya 2 aile de olacak ya da kimse olmayacak.

Siz en iyisi gidin kestirin pipiyi sessizce.
Alt tarafi yarim saatlik bir operasyon

Sonrasi da sadece cocugun annesinin yardimi gerekeck bir surec zaten.
Baskasina ihtiyac yok

Kızlar yine ben haksizim yani. Ben gerçekten benim ailem olsun derdinde değildim. Sadece kendi evimde rahat ederim diye istemedim. O da diyor ki işte deseydin ki keşke evet ben zorlanırim ama madem sen istiyorsun kendi memleketinde olmasını tamam olsun. Bunu hiç demiyorsun diyor. Konuşmuyoruz şuan. Sürekli kavga ediyoruz özellikle son bir yıldır. Ne onun tahammülü kaldı ne benim.

Madem yanında istiyor ailesini arasın "biz sünnet düşünüyoruz ama sizde belki bizim o anımıza ortak olmak istersiniz buyrun gelin" desin.
Senin ailen benim ailem diyenlerin evlilikleri er geç bitiyor.

Madem yanında istiyor ailesini arasın "biz sünnet düşünüyoruz ama sizde belki bizim o anımıza ortak olmak istersiniz buyrun gelin" desin.
Senin ailen benim ailem diyenlerin evlilikleri er geç bitiyor.

Böyle söylemeyin nolur. O zaman bizimki de bitecek. Evet gücüm kalmadı pek çok şeye. Ama bebeğimi düşününce onu babasız büyütmek istemiyorum.

Oğlum 12 aylık. 1 aydır pipisini kurcalıyor eliyle. Ellerini keşfettiği gibi orayı da keşfediyor. Yazın sünnet sizin için geç olur. Acıyan, sızlayan bir yeri nasıl keşfedecek çocuk? Ya da travmatik olur mu? Doktor eşcinsel eğilimlerin birçoğunun yanlış dönemde sünnet yapılması ile ilgili olduğunu söylemişti. Eşinize böyle anlatın durumu.

Zaten size bir şey diyim mı hanımlar dün gece banyo yaptırırken pipisinde bir şey farkettim. Bugün aile hekimine götürdü m. Mutlaka cerrah görsün dedi sünnet olması gerekebilir mis. İnanamıyorum bu olana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…