kocamın öz ablasıyla +18 konuşmalarını yakaladım ....

Ne mi yapacaksın mideniz genişmiş oturun kocanızla mutlu yuvanızda

Konu başlığını okur okumaz Murat Başoğlu haberlerini feyz alarak burada hit olabilecek bir konu üretmeye çalışan bir ergen/ergen ruhlu olabileceği aklıma geldi, yanılmamışım. Muhtemelen banlansan da dışarıdan okuyorsun burayı konu sahibi, bu fantezi içeriğini miden bulanmadan hatta haz alarak üretebiliyorsan sende ciddi bir sorun var demektir. En yakın hastanenin ruh sağlığı bölümüne başvur.

Aşçı uşağa, uşak bahçıvana, bahçıvan evin köpeğine....

Ensest ilişkiler bizim ülkemizde de oluyormuş demek ki şoktayım,tam bir İğrençlik...
Doğu bölgesinde zaten yıllardır oluyor böyle şeyler, şimdi Murat Başoğlu olayıyla yeni yeni atılıyor insanlar.
Maalesef oluyor böyle şeyler...

Ayyyy kardes sen yanlis anlamamissin bence dogru anlamissin onlar seni, sen yanlis anlamissin diye kandiriyor. Sen kac bence ardina bakmadan onlarin yasadigi bu igrenclikten. Kanim dondu resmen, allah yardimcin olsun ne diyeyim. Yenilir yutulir sey deyil. Yok nasil bosaltim, yok nasil kucagina oturdum, yok gösüylerim derken bunlar delirmis. Ay birde kardesi yani. Cok agir cok aci verici bir durum ama sizin icin deyil o hatayi yapanlar icin.

Doğu bölgesinde zaten yıllardır oluyor böyle şeyler, şimdi Murat Başoğlu olayıyla yeni yeni atılıyor insanlar.
Maalesef oluyor böyle şeyler...
Her yerde vardır sanki sadece doguda oluyormuş gibi lanse etmenize gerek yok.
İnsanın niyeti bozuk olmasın bunun dogusu batısı yok.

Sakin ol konu gerçek degilmiş.

Yanarım yanarım GOT Spoilerı yediğime yanarım. Lanet gelsin.

Ya ne diyosun be sen terbiyesiz kadin boyle bsey olablr mi ya !!!!!!

Bir Murat Başoğlu vakası daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…