kocamın öz ablasıyla +18 konuşmalarını yakaladım ....

="sargzl, post: 52600043, member: 837204"]Tamam uyduruk bi konuydu kabul
Ya sizin nasıl bir ruh haliniz,dünyanız, çevreniz var..tamam gel konunu uydur da insan der ki kocam en yakın arkadaşımla yazışmış mesela...illa yazacaksan.... ama bu konu ne? Nasıl hastalıklı bir beyin bunu düşünür bi de gelip buraya yazar. Ne yaşadınız siz ya?

Nefret ediyorum sizin gibi pislik insanlardan. Hayale bak. Siz yaşamayın lan ölün geberin pislikler. Sizin gibi aşağılık pislikler ileride birgün benim kızımla yakınımla muhatab olacağına ölün siz geberin de dünyadan bir sefil eksilsin. Gerizekalı

Şok oldum. Midem kalktı. . Ben ablamla konuşmuyorum bayan bayana sonuçta eşinin ablasıyla bu şekilde konuşması çok enteresan.

Tam okumadan yorum yaptım bende. Konu sahibi baya hastaymış ya. Yazık.

Sadece başlıktan bakarak söylüyorum hani su son günlerde baya sansasyonel bir konu var ondan etkilenip ben de bir sansasyon yaratayim diye mi konu açtın

Fake konu düşünüp,bulup,açmaya harcayacağınız enerjiyi başka şeylere harcasanız keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…