Arkadaş gercekse kocasını bulup karısının hayal dünyasını anlatmak gerek görümcesiyle eşine bakış açısı falan cok yaratıcı.
İzledim izlemez olaydım,baya baya amca yigen ya la bunlarMurat başoğlu yaz googlea. Mide ilacı iç ama önce.
Canim kadınların yüz karası bu.tabi kadinsa ondan da şüpheliyimEvli misin bilmiyorum ama eşin açtığın konuyu görse , senin gibi bir karısı olduğu için utanır.Sana acil sifalar diliyorum.
Şu tatil bitse artık.
sevgiyle kucaklamış yazacaktımMurat başoğlu vakasından mı etkilendiniz?
Hadi olay doğrudur diyeyim, sahte değildir diyeyim de, bu kocayı affetmek nedir yahu?
Hadi onlar şuurunu kaybetmiş, sizinki ne? ''Sevgiyle kucakladınız'' zannımca.
Tren yapmışsınız edirne' den ardahan' a.
Konu fakeKardeş doğruysa kaç kurtul bence
Kocanın uyduruktan aciklamasi bile igrenc
Iki karsit cinste kardeş böyle şeyler konusmaya utanir
Tam 6 . Sayfadaydım konu uçtu. Niye uçtu sadece kapanmadı her fake konu kaldırılmıyor sonuçta gibi sorularım oldu Bu sabah ki kaan vakası gibi geldi demek ki kk ya doyamadi salak
Evet biraz geç idrak ettimKonu fake
Ben konuyu bilmiyorum ama bazen yasal sıkıntılara sebep olacak konuları yönetim kaldırıyor. Daha doğrusu konu silinmiyor, sadece görünürlüğünü sadece yöneticilere olarak değiştiriyorlar bizde çıkmıyor konu. Muhtemelen sıkıntılı şeyler yazılmıştırTam 6 . Sayfadaydım konu uçtu. Niye uçtu sadece kapanmadı her fake konu kaldırılmıyor sonuçta gibi sorularım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?