kocamın öz ablasıyla +18 konuşmalarını yakaladım ....

Troll

Sakın böyle bir adamla devam etmeyin... Bu yarin birgün cocuguna da hallenir... bunu gözardı etme... zarar gelir söyliyim.

Gayet normal dünyanın çivisi çıktı kıyamet yaklaşıyor diye boşuna demiyorlar öz kızına babası tecavüz ediyo hamile bırakıyo abi amca hepsinin elinden geçiyor yıllarca kuzen bilmiş öz abla buda bana çok garip gelmedi kimin eli kimin cebinde bi dünyada yaşıyoruz işte Allah sonumuzu hayır etsin inş yiyecek ekmek bulduğumuza şükredecez yakında onuda elimizden alacak güzel Rabbim

Zaman ahri dediklerii bu olsa gerek nefse mudafa da yok.

Yuhh okurken gözlerim yuvasından fırladı resmen. İnsanlar nasıl bu kadar iğrençleşebiliyo pes

Ensest ilişki mi diyorlardı buna ?
Başlarım öyle kocaya da ablayada..
Ruh sağlığımı bozmazdım onların şifreli mesajları için....

Gözlerim kanadi bu ne resmen gel seni boşaltayim filan bu cumlenin neresinde size yardimci tuyo vermis acababide aralarinda sifre var demek bu cok önceye dayalı e hadi kardes olmadiklarini varsaydiklari zaman ama.ablasi kac senelik evli boyu kadar cocuklari var

Yani hayir da boyle fake konu acan insanlarinda ben cok akli dengesi yerinde oldugunu dusunmuyorum bildigin sapik ben fake acsam boyle seyler aklima gelmez demek ki konu sahibi ensest iliski fantezisi var cokk igrencsinizzzz cokkkkkkkk Allah sizin gibi insanlardan korusun bizi yaaa bu nedirrr

Cidden ha ben fake konu acacak olsam kocisim bana yildonumunde araba alacak mercedes ile bmw arasindan birini sec askim dedi diye acardim, vizyon yok bizde mir'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…