• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın söylediği söz

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.619
6.568
358
35
Merhaba hanımlar.

Canım felaket sıkkın. Dün eşimle ortak olarak bu aksam için ev sahibini caya çağırmaya karar verdik. Hic evimize gelmemişti ve konuşmak istediğimiz bazı şeyler vardı.

Ben de özenirim evime gelen misafire özellikle ilk defaysa. Herşeyim hazırdı. Giyindim filan. Esim zaten isten geldiğinden beri çok konuşmuyordu. Pijamalarıyla mac yorumları izliyor. Dedim ki giyin ne zaman gelecekleri belli olmaz. "Yok ben boyle duracağım onlar geldiğinde." Babamlarin yaninda bile durmaz öyle oysa ki.

Neyse dedim. Tabakları hazirlarken yaptığım tatlıdan 2 tane koydum. Esim de o hic güzel bir pasta değil bir tane koy diye tutturdu. Ama kadınların arasında beğenilen bi tatlı sadece o beğenmedi diye neden 1 tane olsun ki. Yapmışım o kadar. Ben de 2 tane koydum eşime de belki onlar beğenir dedim. Cıktı oturma odasına gitti.

Bebegimi uyutmaya çalıştım falan filan derken yanina gittim onla ilgileniyorum. Neyin var? Çok mu yoruldun işte bugün? Hadi bi bana bak. Pijamanı değiştir dememe mi kırıldın? Diye konuşturma çabası sorularımı soruyorum. Hic birine cevap yok. Yani bu sırada bi yandan da öpüyorum filan.
Öylesine. Asla ihtimal vermedigim halde. Sırf dalga geçmek için yoksa 2 pasta koydum diye mi? Diyip güldüm. Derdi oymuş. "Gerizekali 2 pastaya mi kızacağım beni adam yerine koyup dedigimi yapmamana kızdım." dedi. Ben şok oldum. Hemen çıktım yanından. Sinirim tavan yaptı. Cevap bile vermedim.

Ya ben ne diyeyim ne yapayım simdi buna. Şeytan diyor al bebeğini git annene. Misafirlerde gelmedi gelmedi. Gıcık oldum :(

Egosu tatmin olmamış anlaşilan 2 pastaylamı ölçülüyomuş insanların adamlıği ne kadar gereksiz bi sebep. Oralı olmayın derim kendini biliyosa sakinleşip hatasini anlayinca gelip özür diler umarım...

Erkekler niye boyle seylere burnunu sokar ki. Yorucu bir gun gecirmis bence esiniz bahanesi de iki dilim pasta olmus baska aciklamasi olamaz cunku. Sakin olun simdilik konu kapansin zamani gelince boyle konulara karismamasi gerektigini muhakkak soyleyin bence

Erkegin mutfak vs kadin islerine karismasi kadar itici bir durum olamaz
Yahu sana ne ister 1 tane koyarim ister 2,ya da hic koymam sen ne karisiyorsun benim ikramima? Karismalari gereken seylerde orali olmazlar boyle salak seylere karisirlar offff

Eşinin ev sahibini pijamayla beklemesi, sana o şekilde bir sö, kullanması falan normal değil. Bence tepkini göster. Özür dilese bile hemen yumuşama ki, bir daha sana öyle bir laf etmesin. Hele ki ortada bir şey yokken, sırf canı sıkkın diye..

Eşinin ev sahibini pijamayla beklemesi, sana o şekilde bir sö, kullanması falan normal değil. Bence tepkini göster. Özür dilese bile hemen yumuşama ki, bir daha sana öyle bir laf etmesin. Hele ki ortada bir şey yokken, sırf canı sıkkın diye..
Tabii misafirleriniz geldiyse onların yanında surat asmayın, ama gittikten sonra tavrınızı belli edin

bence evini terketme.
bunu bir kadın yapsaydı özel günü heralde alıngan felan derdim de erkeğin tripplisi de hiç çekilmiyor ya. ''laf dinlenilmeyecek bir şey de olmamış ki.
bence yanına giden sen olma. o gelir heralde

Arpası fazla gelmiş belli ki.. Sataşacak yer arıyor.. Ona neymiş senin pastandan yahu..en sınır olduğum erkek tipi.kadinin işine karışan. Buradan ben bile gıcık oldum :KK67:

Terbiyesiz.

Bebekli haliyle hem kendini hazırlayıp hem misafire hazırlık yapıp bir de eşine servis eden karıcığının elini öpeceğine ağzını bozuyor.

Başka bir derdi varmış da bunu bahane edinmiş gibi. Şirinlik yapmay değmez eşinize. Soğuk davranın ve bundan sonra yanına yanaşmayın Tartışma sonrası fevri oluyor demek ki.

Merhaba hanımlar.

Canım felaket sıkkın. Dün eşimle ortak olarak bu aksam için ev sahibini caya çağırmaya karar verdik. Hic evimize gelmemişti ve konuşmak istediğimiz bazı şeyler vardı.

Ben de özenirim evime gelen misafire özellikle ilk defaysa. Herşeyim hazırdı. Giyindim filan. Esim zaten isten geldiğinden beri çok konuşmuyordu. Pijamalarıyla mac yorumları izliyor. Dedim ki giyin ne zaman gelecekleri belli olmaz. "Yok ben boyle duracağım onlar geldiğinde." Babamlarin yaninda bile durmaz öyle oysa ki.

Neyse dedim. Tabakları hazirlarken yaptığım tatlıdan 2 tane koydum. Esim de o hic güzel bir pasta değil bir tane koy diye tutturdu. Ama kadınların arasında beğenilen bi tatlı sadece o beğenmedi diye neden 1 tane olsun ki. Yapmışım o kadar. Ben de 2 tane koydum eşime de belki onlar beğenir dedim. Cıktı oturma odasına gitti.

Bebegimi uyutmaya çalıştım falan filan derken yanina gittim onla ilgileniyorum. Neyin var? Çok mu yoruldun işte bugün? Hadi bi bana bak. Pijamanı değiştir dememe mi kırıldın? Diye konuşturma çabası sorularımı soruyorum. Hic birine cevap yok. Yani bu sırada bi yandan da öpüyorum filan.
Öylesine. Asla ihtimal vermedigim halde. Sırf dalga geçmek için yoksa 2 pasta koydum diye mi? Diyip güldüm. Derdi oymuş. "Gerizekali 2 pastaya mi kızacağım beni adam yerine koyup dedigimi yapmamana kızdım." dedi. Ben şok oldum. Hemen çıktım yanından. Sinirim tavan yaptı. Cevap bile vermedim.

Ya ben ne diyeyim ne yapayım simdi buna. Şeytan diyor al bebeğini git annene. Misafirlerde gelmedi gelmedi. Gıcık oldum :KK43:
Yaa ben seni yerim yaa. Ciddiyim sen ne tatlısın öyle bi de gidip öpmüşsün ben gibi

Tabii misafirleriniz geldiyse onların yanında surat asmayın, ama gittikten sonra tavrınızı belli edin

Misafirler geldi. Beyefendi de pasa pasa adam gibi giyinip karşıladı. Misafir gelene kadar hic muhatap olmadım. Misafirler varken de gayet normal davrandık farkettirmedik. Sonrasında normale döndüm sandı ama konuşmadığımi görünce biraz dumur oldu sanırım. Ama ne yaparım devamında bilmiyorum. Bakalım ne zaman özür diler...

Gerizekali mi dedi? hep boyle mi konusuyo

Hayır ya. Hep demez asla. Bir kere daha demişti çok üzüldüğümü söylemiştim. Bu iki oldu. Bile bile üzmek için dedi yani. :(

Back
X