- 9 Nisan 2022
- 52
- -10
- 8
- 31
- Konu Sahibi Berremozaikk
Arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim.evlendikten 2 gün sonra eşim aileme gidicez dedi adetleriymis.bu sırada düğünden bir hafta önce zaten ailesindeydik düğün oldu bitti o samatayi çektikten sonra eve dinlenmeye gidelim dedim iki gün sonra bizimkilere gidicez diyince cingar çıkardım tamam dört gün sonra gidelim dedi tamam dedim.gittik orda da bir beş gün kadar kaldık.dugun borçlarımız yüzünden balayini iptal ettik..kocamin bazi manevi problemleri var balayina gitmedik ama bu durumu çözmek için evliliğimizin birinci haftası biter bitmez il il dolanıp şifa aradık..yeni evliyiz ama kocamin ruhu benimle değildi beni sevdiğini biliyorum ama bu süreçte sadece kendine odakliydi,elimden ne geliyorsa destek verdim .ara ara hayatı sorgulayip kavga cikarsamda bu konuda hep yanındaydım.esim bu sorunlarla ugrasirken ben vajinismus olduğumu öğrendim bı yandan evliligimizi kurtarmak için çabalıyorum bı yandan tedavinin zorluğu her denemem de hüsrana ugramam,6 ayın sonundaki kendi cabamla bunu yendim tabi vajen darlığından sebeb ameliyat falanda oldum bu süreçte .. kısacası berbat bir süreçti bu bende bu yara olarak kaldi çünkü eşim kendi problemlerinden beni çok ihmal etti ben üzülmesin diye çok sustum elinde değil sonuçta ama ben bu evin biblosu muyum? Evin süs balığı miyim? Neden gorulmuyorum diye eşimle çok tartıştım,her tartışma sonrası bana hak verdigini ve ona zaman tanımami istedi buraya kadar tamam..en son bütün tatillerini köyde geciriyoruz diye kızdım,ya bi insan 9 günlük tatilinin tatil bitim akşamına kadar ailesinde geçirmek ister mi?? Her konutugumda ailem uzak onları baska zaman nasıl gorucem diyor,biz evliyiz bari tatilini yariya böl bı yere gidemesekte evde benimle ol diyorum, hayatım zaten evdeyiz hep diyor..evdeyiz de hafta sonları zaten uyuyor akşamları hep başı ağrıyor..bir süredir epey boşverdim kendimi başka şeylere verdim iyi geldi ama şimdi dokuz günlük bayram tatilini köyde geçirdik aşırı yorucu ve yoğun bir bayramdi hep çalıştık, düğünler, nişanlar, misafirler, etler v.s. kocamin yüzünü göremedim desem yeridir.. Pazar akşamı eve geldik kocam sabah işe gitti şimdi sessizleri oynuyorum gece kafamda kurmaktan sinirden yatamadım, bugün yarın patlarim kendimi zor tutuyorum çünkü..ben ne yapicam bilmiyorum kocamı seviyorum onunda sevgisinden zerre şüphem yok ama çok yıprandım çok..