Kocamın telefonu

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Evet kızlar son günlerde iyice taktığım konu kocamın telefonu. Eşim yıllardır böyleydi ama nedenini bir türlü bulamıyorum. telefonunun son arama kayıtlarını ve mesajlarını durmadan siliyor. Buna anlama veremiyorum.

birkaç kez tartıştık . bişi yok dedi. sevmiyorum durmasını son aramaların dedi. niye karıştıyorsun. ben seninkini karıştırıyormuyum fln dedi. Ama böyle son aramalarını sildikçe daha cazip geliyor. meraklanıyorum. ne yapmam lazım . sizce neden siliyor olabilir.

tezgahta duran bulaşıkları yıkamak gibi bir şey ise benim kardeşin kocası tezgahta bulaşığa tahammül edemiyor hemen yıkıyor

ama öyle değilse ben de huylanırdım dogrusu

aynen öyle bende çok huylanıyorum ne yani sırtında taşmı taşıyor. dört tane arama vardı baktım silmiş hemen. bir mesaj bile bırakmazmı insan.

benim eşimde öyle,evlenmeden öncede öyleydi sevmezdi telefonda gereksiz msj falan

Bende sevmem mesela çağrı kaydını mesajları falan silerim. Onlar ordayken telefonumun içi hep karısıkmıs gibi gelir rahatsız olurum. Ama nedenini bilmiyorum. Senelerdir böyle demişsiniz bence bir sıkıntı yok herkesin belli takıntıları var :)

Suphe uyandirici gercekten de. Eger telefonu bu kadar rahat alip karistirabiliyorsan bir online islemler sifresi alip kontrol et derim. Aramalari mesajlasmalari gorursun, ne zaman kiminle olmus vs.

Ilginc geldi...aslinda bende silerim bazen temizlerim ama her zaman degil..yinede suphe icin yeterli bir kanit degil..

bayanlar sizde her şeyi hemen kötüye yormayın, benim eşimde öyle hatta ablamda öyledir,sevmiyorlar gereksiz teldeki msjı falan, olabilir ne varki bunda, ha eşine güvenmiyorsa araştırabilir ama huyuda olabilir.

Hemen kötü düşünmemek lazım ama yine de yabana da atmamalı. Genel olarak izlemelisin davranışlarını huyunu bence

evet bana karşı çok iyi. çok mutluyuz. evine çocuğuna bağlı.
ama bu kadarı abartılı değilmi sencede. arkamı dönüyorum telefonla bişiler yapıyor. ne yaptın diyorum gereksiz msjları sildim diyor. sildiğini de görüyorum zaten

Ben de siliyorum nedenini bilmiyorum. Yillarin aliskanligi heralde. Ilk basta bizde de sorun oluyordu bu.cunku sanki birsey sakliyormusum gibi bir algi olusuyordu ve zorluyordum silmemek icin kendimi. Ama hala bos kaldigimda elim gider butun gecmisleri silerim.sanki telefonun hafizasinda yer kapliyormus gibi gelir. Belki esiniz de boyle dusunuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…