Kocamın telefonu

bayanlar sizde her şeyi hemen kötüye yormayın, benim eşimde öyle hatta ablamda öyledir,sevmiyorlar gereksiz teldeki msjı falan, olabilir ne varki bunda, ha eşine güvenmiyorsa araştırabilir ama huyuda olabilir.

yok hayatım güvenmemekle alakalı değil. benim düşüncem bir bayan olarak temkinli olmalıyım. bilmeden yıllarca aldatılmak istemem

hayır hemen şüphelenmeyin
bazı insanlar gereksiz şeylere karşı sabırsız ve hassastır.

ben işime yaramayan eşyaları, yiyecekleri, kıyafetleri başkalarına dağıtır, çöpe atarım hemen
bilgisayarda kullanmadığım programları siliveririm,
telefon alınca oynamayacağım oyunları da kaldırırım

telefonumla çektiğim fotoğrafları bekletmez, hemen hard diske aktarırım,
çantamda bozuk para bırakmaz kumbaraya yuvarlarım,
aldığım ürünlerin ambalajlarını derhal söker gerekli yerlere, kavanozlara falan aktarırım
makarnayı bile paketiyle durdurmam düşünün.....

bunun dışında gözlemlediğiniz bir olay yoksa,
eşinizin de karakterinden eminseniz sakin olun...benim gibiyse eğer çok iyi anlıyorum

oda senin gibi söylüyor. ama bu kadar tartışmamıza rağmen ısrarla yapması saçma değilmi. başkaca hiçbir sorunumuz yokken. benim eşim bana dese ben silmezdim

bir şey gözlemledim size de sorayım. eşimle film izlerken yorum yapardık. örneğin bir adam karısını aldattı. aa kesinlikle boşanmalı diye yorum yapardım o ise çocuk var evine döncek bak gör gibisinden yorumlar yapardı.

bu hafta her filmde gözüme soka soka aldatan adamlara saydırdı bu ne demek oluyor şimdi anlamadım

Bence bunda kötü bişey yok bende yıllardır hep silerim alışkanlık olmuş çocukluktan kalan kötü bi mana çıkarmaya gerek yok ama gerçekten şüpheleniyosan şifre alıp online işlemlerden görebilirsin hemde için rahatlamış olur

Haklısın hangimiz olsa senin gibi düşünür ve tepki veririz ama suçlu yine biz oluruz emin ol canım. Paranoyak olarak suclar seni, sorun cikariyosun bos yere der ve bi cok sey canım. En iyisi sen farketmiyomus gibi davran ama kontrolü elden birakma suçlu konuma duşme ve emin olmadan bisey yapma sakın

oda senin gibi söylüyor. ama bu kadar tartışmamıza rağmen ısrarla yapması saçma değilmi. başkaca hiçbir sorunumuz yokken. benim eşim bana dese ben silmezdim
Sanki benim erkek arkadasimmissiniz da buraya konu acmissiniz gibi
Ben de bir sure cabaladim ama takinti bu sanirim. Benim icim sikiliyo ruhum daraliyo onlar orda durdugu zaman.surekli silmek istiyorum. Artik alisti gerci bu kadar zaman sonra benimki.bir sey demiyor.iciniz rahat edecekse konusma dokumlerini isteyip inceleyin. Ama bence guvenin. Bir sey yapan adam butun mesajlari ve aramalari silmez suphe uyandirmamak icin.sadece sakincali olanlari siler

ben de eşin gibiyim
arama kayıtlarını silerim ama mesajları silmem
bu bende takıntı
o arama listesini böyle uzun görünce gıcık oluyorum

Benim nişanlımda siler. Ama hiç şüphelenmedim. Sizde başka bişe yoksa takmayın kafanıza bencee

canim bnm bi tanidigim var kiz evli fln degil sevgilisi de yok..ama arama kaydi msj tutmaz hic telinde..sinirime dokunuyor diyo:) baştan beri boyleyse takılma derim

bilemedim...
tahminler üzerine konuşup da sizi yanıltmak istemem

benim eşimde siler. adam düzenli. normali bu. sadece lazım olacak numaraları silmez. diğer arama kayıtlarını temizler... ama telefonu sürekli ortadadır. ben artık hoş karşılıyorum. telefonu saklasaydı döverdim herhalde

aynen öyle hiçbir şey yok dedi. neden karıştırıyorsun dedi. kavga ettik. ben suçlu oldum. tmm silmeyim diyemezmiydi. inadına siliyorki hiç inatçı biri değildir. hele bana karşı çok iyi ağzımın içine bakar her dediğimi yapar.

bu iş canımı çok sıkmaya başladı

işin ilginci benimkinin telide ortada sürekli. ama sildiği için bişi olmuyor bakcak

Hangi operatoru kullaniyor? Vodafone ise S yazip 7000e, Turkcell ise sifre yazip 2222ye mesaj gonderirsen, Avea ise de *952# yazip ararsan telefona sifre gelecek. Sonra internetten bu Hesabim, Online Islemler, Self Servis vs operatorune gore telefon numarasi ve bu sifre ile giris yapacaksin. Sonra bulursun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…