- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
bayanlar sizde her şeyi hemen kötüye yormayın, benim eşimde öyle hatta ablamda öyledir,sevmiyorlar gereksiz teldeki msjı falan, olabilir ne varki bunda, ha eşine güvenmiyorsa araştırabilir ama huyuda olabilir.
evet bana karşı çok iyi. çok mutluyuz. evine çocuğuna bağlı.
ama bu kadarı abartılı değilmi sencede. arkamı dönüyorum telefonla bişiler yapıyor. ne yaptın diyorum gereksiz msjları sildim diyor. sildiğini de görüyorum zaten
Ben de siliyorum nedenini bilmiyorum. Yillarin aliskanligi heralde. Ilk basta bizde de sorun oluyordu bu.cunku sanki birsey sakliyormusum gibi bir algi olusuyordu ve zorluyordum silmemek icin kendimi. Ama hala bos kaldigimda elim gider butun gecmisleri silerim.sanki telefonun hafizasinda yer kapliyormus gibi gelir. Belki esiniz de boyle dusunuyordur
hayır hemen şüphelenmeyin
bazı insanlar gereksiz şeylere karşı sabırsız ve hassastır.
ben işime yaramayan eşyaları, yiyecekleri, kıyafetleri başkalarına dağıtır, çöpe atarım hemen
bilgisayarda kullanmadığım programları siliveririm,
telefon alınca oynamayacağım oyunları da kaldırırım
telefonumla çektiğim fotoğrafları bekletmez, hemen hard diske aktarırım,
çantamda bozuk para bırakmaz kumbaraya yuvarlarım,
aldığım ürünlerin ambalajlarını derhal söker gerekli yerlere, kavanozlara falan aktarırım
makarnayı bile paketiyle durdurmam düşünün.....
bunun dışında gözlemlediğiniz bir olay yoksa,
eşinizin de karakterinden eminseniz sakin olun...benim gibiyse eğer çok iyi anlıyorum
Haklısın hangimiz olsa senin gibi düşünür ve tepki veririz ama suçlu yine biz oluruz emin ol canım. Paranoyak olarak suclar seni, sorun cikariyosun bos yere der ve bi cok sey canım. En iyisi sen farketmiyomus gibi davran ama kontrolü elden birakmaevet bana karşı çok iyi. çok mutluyuz. evine çocuğuna bağlı.
ama bu kadarı abartılı değilmi sencede. arkamı dönüyorum telefonla bişiler yapıyor. ne yaptın diyorum gereksiz msjları sildim diyor. sildiğini de görüyorum zaten
Sanki benim erkek arkadasimmissiniz da buraya konu acmissiniz gibioda senin gibi söylüyor. ama bu kadar tartışmamıza rağmen ısrarla yapması saçma değilmi. başkaca hiçbir sorunumuz yokken. benim eşim bana dese ben silmezdim
Evet kızlar son günlerde iyice taktığım konu kocamın telefonu. Eşim yıllardır böyleydi ama nedenini bir türlü bulamıyorum. telefonunun son arama kayıtlarını ve mesajlarını durmadan siliyor. Buna anlama veremiyorum.
birkaç kez tartıştık . bişi yok dedi. sevmiyorum durmasını son aramaların dedi. niye karıştıyorsun. ben seninkini karıştırıyormuyum fln dedi. Ama böyle son aramalarını sildikçe daha cazip geliyor. meraklanıyorum. ne yapmam lazım . sizce neden siliyor olabilir.
Benim nişanlımda siler. Ama hiç şüphelenmedim. Sizde başka bişe yoksa takmayın kafanıza benceeEvet kızlar son günlerde iyice taktığım konu kocamın telefonu. Eşim yıllardır böyleydi ama nedenini bir türlü bulamıyorum. telefonunun son arama kayıtlarını ve mesajlarını durmadan siliyor. Buna anlama veremiyorum.
birkaç kez tartıştık . bişi yok dedi. sevmiyorum durmasını son aramaların dedi. niye karıştıyorsun. ben seninkini karıştırıyormuyum fln dedi. Ama böyle son aramalarını sildikçe daha cazip geliyor. meraklanıyorum. ne yapmam lazım . sizce neden siliyor olabilir.
canim bnm bi tanidigim var kiz evli fln degil sevgilisi de yok..ama arama kaydi msj tutmaz hic telinde..sinirime dokunuyor diyo:) baştan beri boyleyse takılma derimEvet kızlar son günlerde iyice taktığım konu kocamın telefonu. Eşim yıllardır böyleydi ama nedenini bir türlü bulamıyorum. telefonunun son arama kayıtlarını ve mesajlarını durmadan siliyor. Buna anlama veremiyorum.
Suphe uyandirici gercekten de. Eger telefonu bu kadar rahat alip karistirabiliyorsan bir online islemler sifresi alip kontrol et derim. Aramalari mesajlasmalari gorursun, ne zaman kiminle olmus vs.
bir şey gözlemledim size de sorayım. eşimle film izlerken yorum yapardık. örneğin bir adam karısını aldattı. aa kesinlikle boşanmalı diye yorum yapardım o ise çocuk var evine döncek bak gör gibisinden yorumlar yapardı.
bu hafta her filmde gözüme soka soka aldatan adamlara saydırdı bu ne demek oluyor şimdi anlamadım
Haklısın hangimiz olsa senin gibi düşünür ve tepki veririz ama suçlu yine biz oluruz emin ol canım. Paranoyak olarak suclar seni, sorun cikariyosun bos yere der ve bi cok sey canım. En iyisi sen farketmiyomus gibi davran ama kontrolü elden birakmasuçlu konuma duşme ve emin olmadan bisey yapma sakın
nasıl alabilirim
işin ilginci benimkinin telide ortada sürekli. ama sildiği için bişi olmuyor bakcakbenim eşimde siler. adam düzenli. normali bu. sadece lazım olacak numaraları silmez. diğer arama kayıtlarını temizler... ama telefonu sürekli ortadadır. ben artık hoş karşılıyorum. telefonu saklasaydı döverdim herhalde
sadece vodafonenunkini biliyorum mesaj bölümüne s yazıp 7000 yolluosn daha sonra bi şifre geliyor vodafonun internet sitesine girip bakabiliosn diğer operatörlerinkide yazıo internet sitesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?