Kocamın telefonu

vodafone cnm. kafaya koydum bu akşam eşim uyuyunca yapcam

Senin ona takıntı yaptığını anlayinca inadına dewam eder guselim. Peki Ilk tanistiginizdan bu yana degerlendirirsek hep bu sekilde mi davranirdi yoksa yeni mi bu tür seyler yapmaya basladi bu da önemli.

Sende kendi telefonundan aramaları mesajları sil sürekli farkettirmeden göster bak bende siliyorum fln gibi yapma yani o görsün silindiğini.
Eğer sana tepki verirse neden sildin diye orada sıkıntı var demektir yok sallamıyorsa o da bir nedenden dolayı silmiyordur sadece alışkanlıktandır bence.

işin ilginci benimkinin telide ortada sürekli. ama sildiği için bişi olmuyor bakcak

mesajlar gelmiyor mu senin yanında?

ben eşimle aynı iş yerindeyim. daha önce farklı yerlerde çalışırken merak ederdim. şimdi yan oda da konuşsa canlı yayın dinliyorum. normali buymuş... sevmiyor... aklına kötü bir şey gelmesin. çapkın olsa telefonu ortada olmazdı. yapacak adam 2. hat alır gene yapar ya neyse... çok takılma...

Senin ona takıntı yaptığını anlayinca inadına dewam eder guselim. Peki Ilk tanistiginizdan bu yana degerlendirirsek hep bu sekilde mi davranirdi yoksa yeni mi bu tür seyler yapmaya basladi bu da önemli.

valla tanıştığımızı fln hatırlamıyorum 13 sene oldu. bende zaten bakmazdım hiç başka kaygılarım vardım. son 5 yıldır deyim farkettiğim

hani yasaklar tatlıdırya o hesap silmese umrumda olmazdı yıllardırda bakmazdım. son yıllarda böyle oldu

aynen bende yapmaya başladım. ama unutuyorum onun gibi değilim bir bakıyorum bir sürü birikmiş. zaten hiç umrunda değil silmişim silmemişim

benim eşimde süreklisi siler artık alışkanlık olmuş diyelim birileri aradı yanıma konuştu onu bile anında siler telefon hafızası temiz duracakmış...neyse söyleye söyleye bari attığım msjları silme dedim (okur ve anında siler) şimdi ekmek al msjımı bile silmiyor ama illa bişey silecekya hemen ileti msjını siliyor bu seferde alışkanlık olmuş artık napalım...

Neden hep biz endiselenip kaybetme korkusu yasiyoruzda onlar da hic böyle bi kaygi yok???

aynen yaaaa. paranoyak oluyoruz onlar yüzünden. onlarda hiç kaybetme korkusu yok ki ben eşime göre daha bakımlıyım

ha kızlar birde eşim hiç kendine bakmaz. fiil olarak yapması mümkün değilde sanalde telde olabilirmiki

Neden hep biz endiselenip kaybetme korkusu yasiyoruzda onlar da hic böyle bi kaygi yok???

neden dersen onların üzerine yazılmış, karım aldattı diye konu açıp orada yazan erkek olmuyor... nette tvde onunla ilgili haber çıkmıyor. cinayet haberlerinde karısı tarafından öldürülmüş erkek yok. kadındır elinin kiri denilmiyor. bunlar gibi bir sürü neden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…