- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
saol vodafone eşiminki
Hangi operatoru kullaniyor? Vodafone ise S yazip 7000e, Turkcell ise sifre yazip 2222ye mesaj gonderirsen, Avea ise de *952# yazip ararsan telefona sifre gelecek. Sonra internetten bu Hesabim, Online Islemler, Self Servis vs operatorune gore telefon numarasi ve bu sifre ile giris yapacaksin. Sonra bulursun zaten
Senin ona takıntı yaptığını anlayinca inadına dewam eder guselim. Peki Ilk tanistiginizdan bu yana degerlendirirsek hep bu sekilde mi davranirdi yoksa yeni mi bu tür seyler yapmaya basladi bu da önemli.aynen öyle hiçbir şey yok dedi. neden karıştırıyorsun dedi. kavga ettik. ben suçlu oldum. tmm silmeyim diyemezmiydi. inadına siliyorki hiç inatçı biri değildir. hele bana karşı çok iyi ağzımın içine bakar her dediğimi yapar.
bu iş canımı çok sıkmaya başladı
rica ederim inşallah şüphelendiğin gibi kötü birsey yoktur :)
işin ilginci benimkinin telide ortada sürekli. ama sildiği için bişi olmuyor bakcak
inşallah cnmevliliğimiz çok güzel 13 yıldır çok mutluyum. Allah korusun böyle bişi varsa
Senin ona takıntı yaptığını anlayinca inadına dewam eder guselim. Peki Ilk tanistiginizdan bu yana degerlendirirsek hep bu sekilde mi davranirdi yoksa yeni mi bu tür seyler yapmaya basladi bu da önemli.
mesajlar gelmiyor mu senin yanında?
ben eşimle aynı iş yerindeyim. daha önce farklı yerlerde çalışırken merak ederdim. şimdi yan oda da konuşsa canlı yayın dinliyorum. normali buymuş... sevmiyor... aklına kötü bir şey gelmesin. çapkın olsa telefonu ortada olmazdı. yapacak adam 2. hat alır gene yapar ya neyse... çok takılma...
Sende kendi telefonundan aramaları mesajları sil sürekli farkettirmeden göster bak bende siliyorum fln gibi yapma yani o görsün silindiğini.
Eğer sana tepki verirse neden sildin diye orada sıkıntı var demektir yok sallamıyorsa o da bir nedenden dolayı silmiyordur sadece alışkanlıktandır bence.
Neden hep biz endiselenip kaybetme korkusu yasiyoruzda onlar da hic böyle bi kaygi yok???
hani yasaklar tatlıdırya o hesap silmese umrumda olmazdı yıllardırda bakmazdım. son yıllarda böyle oldu
bende başta kızıyordum. aslında kızmazdım da k.k. çok takılınca paranoyak oluyorsun. son yıllarda değişmen bundan dolaydır
Neden hep biz endiselenip kaybetme korkusu yasiyoruzda onlar da hic böyle bi kaygi yok???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?