kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

Ben konu linkini verene kadar arkadaş bir açıklamada bulunmadı kazen mesajını alıntılamıştı bildirim gitmiştir kendisine.
Ben linki verdiğimde bildirim geldiğini söyledi ki öyle bir bildirim gitmiyor.
Konusuna baktım kimse bu konudan bahsetmemiş.
Ben de anlamadım kim haklı kim haksız ama şu aşamada özür de dilemem.

Konu kimin kimden özür dileyeceği değilde burda uzun uzun yorumlar yazıyoruz sonra bir bakıyoruz konu fake.
Yani öyle laf olsun diyede yazmıyoruz değil mi?Düşünüyoruz,özenli ifadeler kullanıyoruz.

Yani bu vesile ile bilinsin ki fake konular,ikinci hesaplar...vb. ortaya çıkıyor.
Çünkü üst üste sahte konullar açıldıkça bizlerin de inancımız sarsılıyor ve inanmadığımız bir şeye niye zaman ayırıp yorum yapalım ki?

Eğer üye haklıysa da o zaman elbette herkesin içinde suçlandığı gibi kendisinden yine herkese açık bir şekilde özür dilenip yanlış düzeltilmeli.

Şaka değil gerçek

Benzer bişey bana da olmuştu...şaka mı diyorlar bence şaka değil gerçek

Çunku benzerini ben yaşadım.bir arkadaş fake demiş ona cevaben yazdım...bunlar olabilir hayatta benzer şeyler yaşamaniliyor...yazmaz olaydım

Hanımefendi birşey yazıyorsanız devamını getirirsiniz bende yaşadım böyle bir olay o yüzden şaka değildir dersiniz ama yine de siz yaşasanız bile konu sahibini doğru yazdığına bire bir emin olamazsınız resmen konu sahibi simizmişsiniz gibi şaka değil gerçek demişsiniz ama açıklama yok sonra konu senin mi denince çevirmişsin ve emin ol kazen öyle boşa laf demez ıp de çakışmaz kolay kolay söyler misiniz sizin ıp adresinizle, konuyu açan kişini ıp numarası, girdiği yer ve saatler nasıl aynı bunun cevabını verebilir misiniz? o kadar üyeden kimsenin ıp si birbiriyle çakışmaz aynı bilgisayardan girilmediği sürece daha neyi savunuyorsunuz Kazen daha bir kere yanılmadı. O yüzden daha fazla konuşmanıza gerek yok ıp adresinizin çakıştığı iki insan da kk da ve aynı konuda dediğim gibi aynı pc olmadığı sürece çakışmaz. Nokta!!

Sevgili akasya bildirim kazen beyden geldi...nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz hayret ediyorum.uyarı bildirimi geldi yorumunuz uygunsuz diye girip baktığımda sizin benim linkimi verdiğinizi gördüm...niye yanlışı kabul edeceğim..be burada insanlarla derdimi paylaştım zaman ayırıp derdime cevap verdiler neden sahtekar muamelesini kabul efeyim

Akasya şunu demiş galiba sizin konunuzun linkini verince size bildirim gelmez diye.

Sende mal diye kaydet kendisine göster ama bunu kesin yap

Niçin ilk etapta Kazen beye cevap vermediniz? Bu konuyu ancak onunla halledebilirsiniz? Bizim yapabileceğimiz bir şey yok.
Size iyi geceler.

Akasya şunu demiş galiba sizin konunuzun linkini verince size bildirim gelmez diye.
Evet bunda anlaşılmayacak brşey yok biri şaka mı demiş benzerini yaşadığım için şaka değil gerçek yazmışım ordan yola çıkıp yargılanıyorum.aynısının benzerini ben de yaşadım şaka değil böyle şeyler olabiliyor yazdım ir baktım kazen beyden uyarı geldi ozel mesaj olarak tekrar konuya girip baktım sorun yok neden uyarıyorsunuz dedim ve sonra akasya hanımın benim linkimi verdiğini gordum ozur talep ettim doğal olarak...niye kabul edeyim ...konu başlığım gerçek ve bana akıl verenlere de çok teşekkür ederim konunun gelişmelerini de paylaşıp akıl almaya devm etmek istiyorum ama haksız yere hesabımın guvenirliği sarsıldı...adaletlimi sizce

Ayrıca kazen beye yazdım özelden duzeltilsin diye akasya hanım beni hedef gösterip hesabımın linkini verdiği için buraya yazmak zorunda kaldım.siz olsanız ne yaparsınız

Annemle yaşıt sayılırsınız eğer kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın kimseyi kırmak istemem Ilk baştada yazmıştım,size eğer bir yanlışlık varsa diye yazdığım mesajdan ötürü özür dilerim,bence bu konu kapansa olur siz de kendi konunuzdan devam edersiniz yine.Sorun olmaz.

Bakin konunuzun gerçekliği tartişilmiyor.
sedenyildirim ve kiki44 adli üyenin ayni kişi olduğu ayni ip adresinden ayni saatlerde giriş yaptiği tespit edilmiş ki size uyari gelmiş kiki44 banlanmiş niçin kazen beyle hemen iletişime geçmediniz?
Ben niçin özür dileyeyim?

Bu ne ya üzülüp okuyoruz konuya yorum yazıyoruz bi bakımışız fake olmuş konu hayret birşey... bence herkese bi Özür borcun var ciddiyet biraz

4 yıllık evliyim asla hakaretini duymadım bu lüksü ona vermedim kendime saygımdan kaldı ki işi yazıya dökmüş,utanç verici!

Eee adama karisini bosatmis sonra da salak olmus. Ilahi adaleti seviyorum ya..

Yok yok bildiğin sallıyor. Bu konuda 1,5 yıldır SALAK diye kayıtlıyım yazmış ki şöyle bir düşündüğümüzde adam haklı, diğer konuda evleneli 1 yıl oldu yazmış.

Hemen iletişime geçtim zaten şu an bile ozelden yazışıyoruz kazen bey ile...

Hemen iletişime geçtim zaten şu an bile ozelden yazışıyoruz kazen bey ile...
Ayrıca tartışılması gereken konunun gerçekliği çunku doğru değil...boyle met konuşulmamalı...gecenin bir vakti niye dert anlatıyorum biliyor musunuz derdimi paylaştım ve çok samimi akıllar yorumlar aldım.tek bir konum ve tek hesabım var.bunca insan bana cevap vermiş onlara karşı saygısızlık...bir yanlış varsa iyi araştırılsın duzeltilsin diyorum haklı olduğum konuda...çunku ben de forumlara gubenimi kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…