Şaka değil gerçek
Benzer bişey bana da olmuştu...şaka mı diyorlar bence şaka değil gerçek
Çunku benzerini ben yaşadım.bir arkadaş fake demiş ona cevaben yazdım...bunlar olabilir hayatta benzer şeyler yaşamaniliyor...yazmaz olaydım
Sevgili akasya bildirim kazen beyden geldi...nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz hayret ediyorum.uyarı bildirimi geldi yorumunuz uygunsuz diye girip baktığımda sizin benim linkimi verdiğinizi gördüm...niye yanlışı kabul edeceğim..be burada insanlarla derdimi paylaştım zaman ayırıp derdime cevap verdiler neden sahtekar muamelesini kabul efeyimBen konu linkini verene kadar arkadaş bir açıklamada bulunmadı kazen mesajını alıntılamıştı bildirim gitmiştir kendisine.
Ben linki verdiğimde bildirim geldiğini söyledi ki öyle bir bildirim gitmiyor.
Konusuna baktım kimse bu konudan bahsetmemiş.
Ben de anlamadım kim haklı kim haksız ama şu aşamada özür de dilemem.
Akasya şunu demiş galiba sizin konunuzun linkini verince size bildirim gelmez diye.Sevgili akasya bildirim kazen beyden geldi...nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz hayret ediyorum.uyarı bildirimi geldi yorumunuz uygunsuz diye girip baktığımda sizin benim linkimi verdiğinizi gördüm...niye yanlışı kabul edeceğim..be burada insanlarla derdimi paylaştım zaman ayırıp derdime cevap verdiler neden sahtekar muamelesini kabul efeyim
Niçin ilk etapta Kazen beye cevap vermediniz? Bu konuyu ancak onunla halledebilirsiniz? Bizim yapabileceğimiz bir şey yok.Sevgili akasya bildirim kazen beyden geldi...nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz hayret ediyorum.uyarı bildirimi geldi yorumunuz uygunsuz diye girip baktığımda sizin benim linkimi verdiğinizi gördüm...niye yanlışı kabul edeceğim..be burada insanlarla derdimi paylaştım zaman ayırıp derdime cevap verdiler neden sahtekar muamelesini kabul efeyim
Evet öyle demek istedim teşekkür ederim.Akasya şunu demiş galiba sizin konunuzun linkini verince size bildirim gelmez diye.
Evet bunda anlaşılmayacak brşey yok biri şaka mı demiş benzerini yaşadığım için şaka değil gerçek yazmışım ordan yola çıkıp yargılanıyorum.aynısının benzerini ben de yaşadım şaka değil böyle şeyler olabiliyor yazdım ir baktım kazen beyden uyarı geldi ozel mesaj olarak tekrar konuya girip baktım sorun yok neden uyarıyorsunuz dedim ve sonra akasya hanımın benim linkimi verdiğini gordum ozur talep ettim doğal olarak...niye kabul edeyim ...konu başlığım gerçek ve bana akıl verenlere de çok teşekkür ederim konunun gelişmelerini de paylaşıp akıl almaya devm etmek istiyorum ama haksız yere hesabımın guvenirliği sarsıldı...adaletlimi sizceAkasya şunu demiş galiba sizin konunuzun linkini verince size bildirim gelmez diye.
Ayrıca kazen beye yazdım özelden duzeltilsin diye akasya hanım beni hedef gösterip hesabımın linkini verdiği için buraya yazmak zorunda kaldım.siz olsanız ne yaparsınızEvet bunda anlaşılmayacak brşey yok biri şaka mı demiş benzerini yaşadığım için şaka değil gerçek yazmışım ordan yola çıkıp yargılanıyorum.aynısının benzerini ben de yaşadım şaka değil böyle şeyler olabiliyor yazdım ir baktım kazen beyden uyarı geldi ozel mesaj olarak tekrar konuya girip baktım sorun yok neden uyarıyorsunuz dedim ve sonra akasya hanımın benim linkimi verdiğini gordum ozur talep ettim doğal olarak...niye kabul edeyim ...konu başlığım gerçek ve bana akıl verenlere de çok teşekkür ederim konunun gelişmelerini de paylaşıp akıl almaya devm etmek istiyorum ama haksız yere hesabımın guvenirliği sarsıldı...adaletlimi sizce
Ben zaten kazen beyden uyarı geldi dedim...özel mesaj olarak 2.hesap uyarısıEvet öyle demek istedim teşekkür ederim.
Annemle yaşıt sayılırsınız eğer kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın kimseyi kırmak istememEvet bunda anlaşılmayacak brşey yok biri şaka mı demiş benzerini yaşadığım için şaka değil gerçek yazmışım ordan yola çıkıp yargılanıyorum.aynısının benzerini ben de yaşadım şaka değil böyle şeyler olabiliyor yazdım ir baktım kazen beyden uyarı geldi ozel mesaj olarak tekrar konuya girip baktım sorun yok neden uyarıyorsunuz dedim ve sonra akasya hanımın benim linkimi verdiğini gordum ozur talep ettim doğal olarak...niye kabul edeyim ...konu başlığım gerçek ve bana akıl verenlere de çok teşekkür ederim konunun gelişmelerini de paylaşıp akıl almaya devm etmek istiyorum ama haksız yere hesabımın guvenirliği sarsıldı...adaletlimi sizce
Bakin konunuzun gerçekliği tartişilmiyor.Evet bunda anlaşılmayacak brşey yok biri şaka mı demiş benzerini yaşadığım için şaka değil gerçek yazmışım ordan yola çıkıp yargılanıyorum.aynısının benzerini ben de yaşadım şaka değil böyle şeyler olabiliyor yazdım ir baktım kazen beyden uyarı geldi ozel mesaj olarak tekrar konuya girip baktım sorun yok neden uyarıyorsunuz dedim ve sonra akasya hanımın benim linkimi verdiğini gordum ozur talep ettim doğal olarak...niye kabul edeyim ...konu başlığım gerçek ve bana akıl verenlere de çok teşekkür ederim konunun gelişmelerini de paylaşıp akıl almaya devm etmek istiyorum ama haksız yere hesabımın guvenirliği sarsıldı...adaletlimi sizce
Eee adama karisini bosatmis sonra da salak olmus. Ilahi adaleti seviyorum ya..
Hemen iletişime geçtim zaten şu an bile ozelden yazışıyoruz kazen bey ile...Bakin konunuzun gerçekliği tartişilmiyor.
sedenyildirim ve kiki44 adli üyenin ayni kişi olduğu ayni ip adresinden ayni saatlerde giriş yaptiği tespit edilmiş ki size uyari gelmiş kiki44 banlanmiş niçin kazen beyle hemen iletişime geçmediniz?
Ben niçin özür dileyeyim?
Ayrıca tartışılması gereken konunun gerçekliği çunku doğru değil...boyle met konuşulmamalı...gecenin bir vakti niye dert anlatıyorum biliyor musunuz derdimi paylaştım ve çok samimi akıllar yorumlar aldım.tek bir konum ve tek hesabım var.bunca insan bana cevap vermiş onlara karşı saygısızlık...bir yanlış varsa iyi araştırılsın duzeltilsin diyorum haklı olduğum konuda...çunku ben de forumlara gubenimi kaybetmek istemiyorumHemen iletişime geçtim zaten şu an bile ozelden yazışıyoruz kazen bey ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?