İp adresi kontrol edilsin lutfen...ayrıca bir yöneticinin bu tarz gayri ciddi yaklaşımını da doğru bulmuyorum...ozur bekliyorum
Netinizi başka kullanan var mı peki?İp adresi kontrol edilsin lutfen...ayrıca bir yöneticinin bu tarz gayri ciddi yaklaşımını da doğru bulmuyorum...ozur bekliyorum
Netinizi başka kullanan var mı peki?
Böyle uluorta dayanağı olmayan suçlama nasıl yapılabilir kazen bey niye gidiyorsunuz...yapılan hatayı telafi etmeniz gerekmez mi...ben sizi kime şikayet edeyim şimdi...ne demek varsayarsak v.s. Yorumda açık vermek ne demek Allah aşkına...yırum yaptım borçlu çıktım başka bir yoneyiciye nasıl ulaşabilirim yardım talep ediyorum.kazen bey ortaya birşey atıp gitmeyi tercih etti.boyle kolay olmamalıBu konuda asla hata yapilmamistir. Ilgili kullanicinin TUM IP adresleri sizinle cakismis ayni saatte giris yapmissinz bu aksam ve o adreslerde cakisiyor. Yapmaniz gereken iyi bir bilisim uzmani ile modem sifrenizi en kisa surede degistirmek. Tabi size inanirsak.
Zaten konuya yaptiginzi yorumda acik verilmis. Siz olmadiginizi var sayarsak biri sizin cihzainizdan hata ile yorum yapti. Zaten sikayet edilen yorumda o yorumdur. Oradan yola ciktik...
Neyse ben bu konudan gidiyorum Dilediginiz kadar yazabilirsiniz hakkimda ...
Hesabımın linki verildi ... guvenirliği sarsılıyor insanın.başka bir hesaba ihtiyacım yok.derdimi hesabımdan aktarmayı tercih edeceğim...şu durumda hesabımla lgili şaibe oluşmuş durumdaSevgili üye, amma ciddiye alıyorsunuz bir de özür bekliyorsunuz daha neler artık.. Dilekçe yazmıyor millet ciddi olsa ne olacak, gayri ciddi olsa ne olacak.. Hata ise düzeltiliyor daha önce başıma geldi.. Değilse birden fazla üyeliğiniz var demektir..
bence zorlamayınBu n
Böyle uluorta dayanağı olmayan suçlama nasıl yapılabilir kazen bey niye gidiyorsunuz...yapılan hatayı telafi etmeniz gerekmez mi...ben sizi kime şikayet edeyim şimdi...ne demek varsayarsak v.s. Yorumda açık vermek ne demek Allah aşkına...yırum yaptım borçlu çıktım başka bir yoneyiciye nasıl ulaşabilirim yardım talep ediyorum.kazen bey ortaya birşey atıp gitmeyi tercih etti.boyle kolay olmamalı
Bu n
Böyle uluorta dayanağı olmayan suçlama nasıl yapılabilir kazen bey niye gidiyorsunuz...yapılan hatayı telafi etmeniz gerekmez mi...ben sizi kime şikayet edeyim şimdi...ne demek varsayarsak v.s. Yorumda açık vermek ne demek Allah aşkına...yırum yaptım borçlu çıktım başka bir yoneyiciye nasıl ulaşabilirim yardım talep ediyorum.kazen bey ortaya birşey atıp gitmeyi tercih etti.boyle kolay olmamalı
Bu konudan ayrılmayı tercih eden kazen beyin söylemi işin teknolojik boyutunu ilemem ancak yapılan dayanaksız bir suçlamadan ibaret...ip kontrolü gerekir yapılsın diyorum kazen bey gitmeyi tercih ediyorNeti bir başka kullanan ama aynı saatte ve aynı adreste çok fazla tesadüf bir arada değil mi?
Allah Allah olacak iş değil...ilk defa bu siteye girip derdimiai anlattım başka konuya yorum yaptım derdimi anlatamıyorumEvliliğinizde ciddi sorunlar var sanırım
olabilir üst üste iki sorunlu konu açmak istememiş olabilirsiniz
inşallah düzelir..
Dayanağı olmayan demişsiniz ama bakın IP numaranız,adresiniz ve bağlantı saatleriniz üzerinden bu sonuca varılmış.Uzun yıllardır bu kadar kalabalık bir siteyi yönetenler herhalde bazı bilgilere ulaşabilme ayrıcalığına ve site yönetecek teknolojik bilgiye sahiptirler değil mi?Bu n
Kazen beyin yorumunu okumadınız mı IP kontrolü yapılmış zaten.Bu konudan ayrılmayı tercih eden kazen beyin söylemi işin teknolojik boyutunu ilemem ancak yapılan dayanaksız bir suçlamadan ibaret...ip kontrolü gerekir yapılsın diyorum kazen bey gitmeyi tercih ediyor
Eşimle aynı evde değilim şu an...kime anlatacağım derdimi bilmiyorum.iyi de adres kontrolü yapılmış o kişi ve sizin adresiniz aynı çıkmış bunu da kazen uydurmamıştır ki.
ya da konuyu açan eşiniz.
IP kontrolü yapılmış ya zaten ve eğer gerçekten ikinci nick ile siteye giren siz değilseniz biri sizin modem şifrenizi kullanarak sizin ile aynı saatte siteye girmiş ve sizin ile aynı adreste oturan biri bunu yapmış.Olabilir mi?Bu konudan ayrılmayı tercih eden kazen beyin söylemi işin teknolojik boyutunu ilemem ancak yapılan dayanaksız bir suçlamadan ibaret...ip kontrolü gerekir yapılsın diyorum kazen bey gitmeyi tercih ediyor
Bu n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?