kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

İp adresi kontrol edilsin lutfen...ayrıca bir yöneticinin bu tarz gayri ciddi yaklaşımını da doğru bulmuyorum...ozur bekliyorum

Bu konuda asla hata yapilmamistir. Ilgili kullanicinin TUM IP adresleri sizinle cakismis ayni saatte giris yapmissinz bu aksam ve o adreslerde cakisiyor. Yapmaniz gereken iyi bir bilisim uzmani ile modem sifrenizi en kisa surede degistirmek. Tabi size inanirsak.

Zaten konuya yaptiginzi yorumda acik verilmis. Siz olmadiginizi var sayarsak biri sizin cihzainizdan hata ile yorum yapti. Zaten sikayet edilen yorumda o yorumdur. Oradan yola ciktik...

Neyse ben bu konudan gidiyorum Dilediginiz kadar yazabilirsiniz hakkimda ...

Sevgili üye, amma ciddiye alıyorsunuz bir de özür bekliyorsunuz daha neler artık.. Dilekçe yazmıyor millet ciddi olsa ne olacak, gayri ciddi olsa ne olacak.. Hata ise düzeltiliyor daha önce başıma geldi.. Değilse birden fazla üyeliğiniz var demektir..

Neti bir başka kullanan ama aynı saatte ve aynı adreste çok fazla tesadüf bir arada değil mi?

Bu n Böyle uluorta dayanağı olmayan suçlama nasıl yapılabilir kazen bey niye gidiyorsunuz...yapılan hatayı telafi etmeniz gerekmez mi...ben sizi kime şikayet edeyim şimdi...ne demek varsayarsak v.s. Yorumda açık vermek ne demek Allah aşkına...yırum yaptım borçlu çıktım başka bir yoneyiciye nasıl ulaşabilirim yardım talep ediyorum.kazen bey ortaya birşey atıp gitmeyi tercih etti.boyle kolay olmamalı

Hr Hesabımın linki verildi ... guvenirliği sarsılıyor insanın.başka bir hesaba ihtiyacım yok.derdimi hesabımdan aktarmayı tercih edeceğim...şu durumda hesabımla lgili şaibe oluşmuş durumda

bence zorlamayın

eşinizi alıp bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunuzu gerekiyorsa o bunalana kadar anlatın. eğer hala anlamıyorsa siz de onu "salağın kocası" diye kaydedin. niye böyle yaptın derse, beni kaydettiğin sıfatı çok benimsedim ondan böyle yazdım dersiniz. biraz da siz sinir edin yani onu bakalım ne yapacak..

iyi de adres kontrolü yapılmış o kişi ve sizin adresiniz aynı çıkmış bunu da kazen uydurmamıştır ki.

ya da konuyu açan eşiniz.

Evliliğinizde ciddi sorunlar var sanırım
olabilir üst üste iki sorunlu konu açmak istememiş olabilirsiniz
inşallah düzelir..

Neti bir başka kullanan ama aynı saatte ve aynı adreste çok fazla tesadüf bir arada değil mi?
Bu konudan ayrılmayı tercih eden kazen beyin söylemi işin teknolojik boyutunu ilemem ancak yapılan dayanaksız bir suçlamadan ibaret...ip kontrolü gerekir yapılsın diyorum kazen bey gitmeyi tercih ediyor

Evliliğinizde ciddi sorunlar var sanırım
olabilir üst üste iki sorunlu konu açmak istememiş olabilirsiniz
inşallah düzelir..
Allah Allah olacak iş değil...ilk defa bu siteye girip derdimiai anlattım başka konuya yorum yaptım derdimi anlatamıyorum

Dayanağı olmayan demişsiniz ama bakın IP numaranız,adresiniz ve bağlantı saatleriniz üzerinden bu sonuca varılmış.Uzun yıllardır bu kadar kalabalık bir siteyi yönetenler herhalde bazı bilgilere ulaşabilme ayrıcalığına ve site yönetecek teknolojik bilgiye sahiptirler değil mi?

Ama herkesin hata yapabileceğini düşünürsek ,eğer siz ben masumum diyorsanız elbette bu farkedilir ve sizden özür dilenir merak etmeyin.

Bu konudan ayrılmayı tercih eden kazen beyin söylemi işin teknolojik boyutunu ilemem ancak yapılan dayanaksız bir suçlamadan ibaret...ip kontrolü gerekir yapılsın diyorum kazen bey gitmeyi tercih ediyor
Kazen beyin yorumunu okumadınız mı IP kontrolü yapılmış zaten.

iyi de adres kontrolü yapılmış o kişi ve sizin adresiniz aynı çıkmış bunu da kazen uydurmamıştır ki.

ya da konuyu açan eşiniz.
Eşimle aynı evde değilim şu an...kime anlatacağım derdimi bilmiyorum.

IP kontrolü yapılmış ya zaten ve eğer gerçekten ikinci nick ile siteye giren siz değilseniz biri sizin modem şifrenizi kullanarak sizin ile aynı saatte siteye girmiş ve sizin ile aynı adreste oturan biri bunu yapmış.Olabilir mi?

Ulu orta dayanağı olmayan suçlama değil ki, iki kullanıcının da aynı adresleri kullandığı belirtiliyor işte, bu konuya yorum yapmanız fazladan bir kanıt olmuş. Öyle olmadığını düşünüyorsanız zaten (o ispatlı olduğunu söylemiş) siz de kendi kanıtınızı sunun çözülsün sorun. "Dayanaksız" yazınca ispat olmuş olmuyor, sizle aynı mecradan başka birinin ortak wi-fi kullanması gibi bir durum var mı mesela, anca o zaman sorun tamamen açıklığa kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…