- 29 Aralık 2014
- 663
- 355
- 33
- 36
Ortak internet kullanma var mı pekiEşimle aynı evde değilim şu an...kime anlatacağım derdimi bilmiyorum.
Çok büyük bir tesadüf olur.IP kontrolü yapılmış ya zaten ve eğer gerçekten ikinci nick ile siteye giren siz değilseniz biri sizin modem şifrenizi kullanarak sizin ile aynı saatte siteye girmiş ve sizin ile aynı adreste oturan biri bunu yapmış.Olabilir mi?
Eşimle aynı evde değilim şu an...kime anlatacağım derdimi bilmiyorum.
Bu yorumu siz yapmadınız mı? Konunun şaka olmadığına nasıl bu kadar eminsiniz?Şaka değil gerçek
Yani üye ısrar ettiğine göre belkide olabilir.Özellikle kablosuz bağlantı imkanı var diyelim ve şifrede yok ama bu siteye girmesi hemde aynı saatlerde.Sonucu merak ediyorum :)))Çok büyük bir tesadüf olur.
Bu söylem doğru değil...ikinci adresim yok sadece bir yorum yaptım hesabımın linki verilip yargılanıp suçlanıyorum.neden olmayan birşeyi kabul etmeliyim...ip çakışması ne demek..burada ifade edilen gibi birşey olması söz konusu değil...lutfen kontrol edilsin..kazen bey varsayımlarla istifamlarla hareket ediyor sanırım...aynı şey sizin de başımıza gelirse ne demek istediğimi anlarsınız...ben bu sitede hesabımla yorum yazmya devam edeceğim...benim konu başlığımda da benzer bir yanlış anlaşılma oldu ben üzerinde bile durmadım birazdanlinkini vereceğimKazen beyin yorumunu okumadınız mı IP kontrolü yapılmış zaten.
Hadi olabilir diyelim yorumuna ne demeli? o da mı tesadüf?Yani üye ısrar ettiğine göre belkide olabilir.Özellikle kablosuz bağlantı imkanı var diyelim ve şifrede yok ama bu siteye girmesi hemde aynı saatlerde.Sonucu merak ediyorum :)))
Sende onu paçalı güvercin diye kaydet.. dengesiz bir kocaya sahipsin, hırsını oradan çıkartmış demek..
Çunku benzerini ben yaşadım.bir arkadaş fake demiş ona cevaben yazdım...bunlar olabilir hayatta benzer şeyler yaşamaniliyor...yazmaz olaydımBu yorumu siz yapmadınız mı? Konunun şaka olmadığına nasıl bu kadar eminsiniz?
yorumu ben yazdım zaten inkar etmiyorum ki...yorum benimHadi olabilir diyelim yorumuna ne demeli? o da mı tesadüf?
Internetiniz nasıl internet,kablolu,kablosuz,yada ortak.Yyorumu ben yazdım zaten inkar etmiyorum ki...yorum benim
Bu söylem doğru değil...ikinci adresim yok sadece bir yorum yaptım hesabımın linki verilip yargılanıp suçlanıyorum.neden olmayan birşeyi kabul etmeliyim...ip çakışması ne demek..burada ifade edilen gibi birşey olması söz konusu değil...lutfen kontrol edilsin..kazen bey varsayımlarla istifamlarla hareket ediyor sanırım...aynı şey sizin de başımıza gelirse ne demek istediğimi anlarsınız...ben bu sitede hesabımla yorum yazmya devam edeceğim...benim konu başlığımda da benzer bir yanlış anlaşılma oldu ben üzerinde bile durmadım birazdanlinkini vereceğim
Ben hayatımda böyle saçma bi bahane görmedim...kusura bakma canım ama sende biraz tavrını belli et niye rica ediyorsun! Saygısızca bi davranış valla belki boşanma nedeni değil ama basit e alınacak şeyde değil...Kocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?