kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

Çok büyük bir tesadüf olur.

istemsizce gülümsedim bi an...
sende onu gerizekalı diye kaydet
zor değil

Çok büyük bir tesadüf olur.
Yani üye ısrar ettiğine göre belkide olabilir.Özellikle kablosuz bağlantı imkanı var diyelim ve şifrede yok ama bu siteye girmesi hemde aynı saatlerde.Sonucu merak ediyorum :)))

Kazen beyin yorumunu okumadınız mı IP kontrolü yapılmış zaten.
Bu söylem doğru değil...ikinci adresim yok sadece bir yorum yaptım hesabımın linki verilip yargılanıp suçlanıyorum.neden olmayan birşeyi kabul etmeliyim...ip çakışması ne demek..burada ifade edilen gibi birşey olması söz konusu değil...lutfen kontrol edilsin..kazen bey varsayımlarla istifamlarla hareket ediyor sanırım...aynı şey sizin de başımıza gelirse ne demek istediğimi anlarsınız...ben bu sitede hesabımla yorum yazmya devam edeceğim...benim konu başlığımda da benzer bir yanlış anlaşılma oldu ben üzerinde bile durmadım birazdanlinkini vereceğim

Yani üye ısrar ettiğine göre belkide olabilir.Özellikle kablosuz bağlantı imkanı var diyelim ve şifrede yok ama bu siteye girmesi hemde aynı saatlerde.Sonucu merak ediyorum :)))
Hadi olabilir diyelim yorumuna ne demeli? o da mı tesadüf?

Sende onu paçalı güvercin diye kaydet.. dengesiz bir kocaya sahipsin, hırsını oradan çıkartmış demek..

Gülmekten gözümden yas geldi Allah da sizi güldürsün artık güvercinlere her baktığımda güleceğim galiba :)

Bu yorumu siz yapmadınız mı? Konunun şaka olmadığına nasıl bu kadar eminsiniz?
Çunku benzerini ben yaşadım.bir arkadaş fake demiş ona cevaben yazdım...bunlar olabilir hayatta benzer şeyler yaşamaniliyor...yazmaz olaydım

- ikinci adres değil, 2. üyelik
- ip çakışması aynı modem üstünden bilgisayarın veya telefonun veya tabletin veya herneyse işte aynı ip adreslerini alması sebebiyle sadece bir tanesinin internete girebilmesi demek sizin olayla alakası yok.
- kontrol edildiği söyleniyor zaten
- varsayım olmadığını söyleyen o
- benim başıma gelmez, çünkü farklı üyeliğim yok böyle bir girişimde bulunmak için farklı yöntemler denemem, internet bağlantımı da benden başkası kullanmıyor veya ortak bir noktadan girmiyorum buraya.
- üstünde durmamaya devam edin eğer kendinizden eminseniz ama kendi ispatınız da yoksa özür dilenmesini beklemeniz naiflik olur. Yine de bir hata yapılmışsa gereken yapılır umarım.

Ay Ben kiyametleri koparirdim nasil Boyle bir saygisizlik yapar ona bu rahatligi sen vermis olmalisin...

yaw demeyecektim ama
niye ispatlamaya çalışıyorsunuz sanki sizi tanıyor herkes
evet o bendim derseniz grurunuz mu incinir
kimse sizi tanımıyor
azıcık dürüst olun bari
neyse...

sedenyildirim ben uyumak istiyorum ama bu konuda nihayete ermeden gidemedim bilgisayar başından.)))
Sizden rica etsem eğer sizseniz dürüstçe söyler misiniz?
Yani konunun uzaması sizin hatada ısrar etmeniz anlamına geliyor ve biliyorsunuz hatalar eninde-sonunda ortaya çıkıyor ve kişiyi daha zor duruma düşürüyor.Ne kadar çabuk doğruya dönerseniz o kadar iyi.

Ben hayatımda böyle saçma bi bahane görmedim...kusura bakma canım ama sende biraz tavrını belli et niye rica ediyorsun! Saygısızca bi davranış valla belki boşanma nedeni değil ama basit e alınacak şeyde değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…