La havle bunlar ne böyle ya hayallahim tavirkoyun haddini bildirin.biseyler yapmalısınız. Sen de ona seni gerizekalı diye kaydetsem hoşuna giderim de bakalim. Tepki gösterirsede işte kendine istemediğin bişeyi başkasına yapma de...Kocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
Kocanin sevgilisi olmasini ne kadar dogal karsiliyosun yaaaBenim ki de beni raes diye kaydetmiş .adım esra bu arada. Dedim niye böyle yazma gereği duydun.bazen şirkette bırakıyorum telefonunu karıştırıp numarani almasınlar diye diyor bende salaktim.bir insan bunu niye yapar sevgilisi rahatsız olmasın diye yapar.gerizekali
Konu sahibi 2. üyelik aldığı için banlandı.Sen de onu gerizekali diye kaydet vs diyenlere katilmiyorum, zaten aranizda seviyesiz bi iliski var iyice yuz goz olursunuz. Bence rehberi degistirene kadar konusma onunla küs
Eee adama karisini bosatmis sonra da salak olmus. Ilahi adaleti seviyorum ya..Konu sahibi 2. üyelik aldığı için banlandı.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlendik-ama-evlendigimizi-gizliyor.783987/
Asıl konusu bu galiba.
İkinci üyelik alip actigi konuya yorum atmak isin fantezisi galiba:)
Ben olsam ya onu grzklı yada öküz die kaydederdim üstüne anıran zil sesi atardım o oradıkça anırsn tlfn.. tlf çalınca onun aradığı belli olsun kişiye özel zil sesii...
Yadaa o kaydettğin numarayı kullanmyrm artk der kırardm hattı...
Bu durumu da ekleseydi daha çabuk boşan derdik bir de. O kadar yuva yıkan ithamını da yemezdi
Konu sahibi 2. üyelik aldığı için banlandı.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlendik-ama-evlendigimizi-gizliyor.783987/
Asıl konusu bu galiba.
Asıl nickle yorum yapması beni yardı zatenadam salak olarak kaydetmekte haklı diycem şimdi olmayacak.
sen evli biri ile 5 yıl sevgili ol,sonra karısını seninle aldatan bu adamla evlen ama evli olduğunu 1 yıldır herkesten gizlesin seni de telefonuna salak diye kaydetsin üstelik aldığın ikinci nicki unut asıl nickinle konuna cevap yaz.
bunun adı ne oluyor ki şimdi
Şaka değil gercek yazınca,Konu sahibi siz misiniz diye de sormuştum şüphelendiğim için,başka bir arkadaşa benzer birşey banada olmuştu diye cevap vermiş.Asıl nickle yorum yapması beni yardı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?