kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

Ben olsam ya onu grzklı yada öküz die kaydederdim üstüne anıran zil sesi atardım o oradıkça anırsn tlfn.. tlf çalınca onun aradığı belli olsun kişiye özel zil sesii...
Yadaa o kaydettğin numarayı kullanmyrm artk der kırardm hattı...

La havle bunlar ne böyle ya hayallahim tavirkoyun haddini bildirin.biseyler yapmalısınız. Sen de ona seni gerizekalı diye kaydetsem hoşuna giderim de bakalim. Tepki gösterirsede işte kendine istemediğin bişeyi başkasına yapma de...

Esinize sorar misiniz lutfen sizi "SALAK"olarak goruyorsa niye yaninda tutuyor o zaman.
Saygi biterse hersey biter. Buna musade etmeyin.
Ben kisasa kisas yapmanizi onermem. Bu sizi onun sevitesine dusurur. Bu olay da kucumsenecek bir olay degil bence. Buna musade ederseniz arkasi gelir.

Benim ki de beni raes diye kaydetmiş .adım esra bu arada. Dedim niye böyle yazma gereği duydun.bazen şirkette bırakıyorum telefonunu karıştırıp numarani almasınlar diye diyor bende salaktim.bir insan bunu niye yapar sevgilisi rahatsız olmasın diye yapar.gerizekali

Sen de onu gerizekali diye kaydet vs diyenlere katilmiyorum, zaten aranizda seviyesiz bi iliski var iyice yuz goz olursunuz. Bence rehberi degistirene kadar konusma onunla küs

Bi arkadas demis ya aranizin bozuk olmasinin asil sebebi ne acaba ?

1.5 yildir boyle diyosunuz, demekki 1.5 yildir esinizle iyi degilsiniz

Sen de onu soyle boyle kaydet filan fikirlerine katilmiyorum

Salak
Sensin salak
Seviyesine inmek istemezsiniz herlade

Kocanin sevgilisi olmasini ne kadar dogal karsiliyosun yaaa

İntikam fikrim kalmazsa kesin senden yardim isteyecegim nickini kazidim aklima:))))

adam salak olarak kaydetmekte haklı diycem şimdi olmayacak.

sen evli biri ile 5 yıl sevgili ol,sonra karısını seninle aldatan bu adamla evlen ama evli olduğunu 1 yıldır herkesten gizlesin seni de telefonuna salak diye kaydetsin üstelik aldığın ikinci nicki unut asıl nickinle konuna cevap yaz.

bunun adı ne oluyor ki şimdi

Asıl nickle yorum yapması beni yardı zaten

Sizde onu sinirlenice bir sekilde kaydedin anlasin ne demek oldugunu

Asıl nickle yorum yapması beni yardı zaten
Şaka değil gercek yazınca,Konu sahibi siz misiniz diye de sormuştum şüphelendiğim için,başka bir arkadaşa benzer birşey banada olmuştu diye cevap vermiş.Bence şaka değil gerçek demiş birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…