kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

Şaka değil gercek yazınca,Konu sahibi siz misiniz diye de sormuştum şüphelendiğim için,başka bir arkadaşa benzer birşey banada olmuştu diye cevap vermiş.Bence şaka değil gerçek demiş birde.
Yorumu yapan benim...bu suçlamanızı neye dayanarak yaptığınızı öğrenebilir miyim...ayrıca beni konu sahibi olmakla itham ediyorsunuz ben de sizden likayetçiyim

#91 Kazen beyle iletişime geçin yanlış anlaşılma varsa düzeltir.

Yorumu yapan benim...bu suçlamanızı neye dayanarak yaptığınızı öğrenebilir miyim...ayrıca beni konu sahibi olmakla itham ediyorsunuz ben de sizden likayetçiyim
Kazen açıkladı canım 2. Üyelik yasak diye.Eğer yanlış varsa düzeltsinler eğer 2. Üyelik değilseniz de özür dilerim ama site yöneticisinde irtibata geçin.

Kazen açıkladı canım 2. Üyelik yasak diye.Eğer yanlış varsa düzeltsinler eğer 2. Üyelik değilseniz de özür dilerim ama site yöneticisinde irtibata geçin.
Yazışıyorum zaten...inanamıyorum bir yorum yaptım benzer birşeyi yaşadım diye asıl konu sahibi diye hesabımın linki veriliyor...duzgun araştırılsın utfen...çekinerek mi yorum yapacağız anlamadım

Öyleyse özür dilerim kusura bakmayın hakkınızı helal edin,eğer mesajımı düzenliyebilirsem değiştirim.

Çekinerek değil ama daha açıklayıcı yorum yaparsanız daha iyi olur.
Öyle bir yorum yaptınız ki konu sahibi gibi.
Yanlış anlaşılma varsa düzeltilir sizin yorumunuzda alıntı yapılmıştı keşke hemen cevap verseydiniz.

Aynen degil mi... sadece bunu yazmasi yeterliymis aslında da işte neredee düşünecek simdi böyle bir ayrintiyi:))))
Site yöneticisi yaptığınız yanlış ithamı duzeltin lütfen...kontrolu doğru yapın...yorumlardaki hakaretlere cevap vermedim saygı duydum ama bu yaklaşımlar doğru değil lütfen yanlışı duzeltin...ozur talep ediyorum...hesabım verilerek ilgim olmayan konu ile ilgili hakarete uğruyorum

Mune bu kişiyide mesaj atabilirsin,oda admin.YAnlışlık varsa düzeltilir kusura bakmayın.

zaten ikinci üyelikse aynı IP den giriş yaptığınız görünür diye biliyorum, değilse düzeltirler zaten

Pardon ne icin ozur dileyecegim ?

Tam olarak anlayamadim ...

Gorur görmez hemen yazdım zaten...durustçe içinde bulunduğum durumu paylaşıyorum.haklı eleştirileri sessizce dinleyip kabulendim ama bu gerçekten ayıp...ote taraftan buna benzer biley bende yaşadım doru aynı olmasa da başka bir ifadeile kayıtlıydı ismim buna yorum yaptım vehedef gosteriliyorum.sizce yaptığınız doğru mu

Bakın Kazen bey burada yanlış anlaşılma varsa mutlaka düzeltilir bizde özrümüzü dileriz.

Tek kelimeyle sunu diyorum hey güzel Rabbim ne gün yüzü görmemiş salak kocalar var yaaa

Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni
Dermansız dert olmaz, dermana sal beni
Kaybettim kendimi, ne olur bul beni
Yoruldum halim yok, sen gel de al beni.

dedim ama bunu size demedim....

Simdi ben bir ozur bekliyorum...

Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni
Dermansız dert olmaz, dermana sal beni
Kaybettim kendimi, ne olur bul beni
Yoruldum halim yok, sen gel de al beni.

dedim ama bunu size demedim....

Simdi ben bir ozur bekliyorum...
İp adresi kontrol edilsin lutfen...ayrıca bir yöneticinin bu tarz gayri ciddi yaklaşımını da doğru bulmuyorum...ozur bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…