Kocamın yaptığı !!!

okudukça benim kalbim sıkıştı ya . ben ne yapardım hiç bilemiyorum . Allah yardımcın olsun. kötülendim empatim çok yüksek

yada gidip konuşayımmı şimdi,çok kötü miğdem bulanıyor sinirden içimde tutamıycam,bilsin istiyorum. yarını beklersem bu gece uyuyamam ne yapıyım sizce?

Git kaldır tabi yahu.
Mümkünse olay çıkar.
O mal halinin hesabını vermeden de uyutma.

Allah aşkına eşine neden sormuyorsun ? Bu kadar eminsin hemde.
Ben eşimi parçalamıştım , şuan o yüzden seni anlayamıyorum.
Epey sabırlıymışssın gerçekten gözünün içine baka baka kadına kur yaptıysa.
Şuan bana normal gelmiyor .

yada gidip konuşayımmı şimdi,çok kötü miğdem bulanıyor sinirden içimde tutamıycam,bilsin istiyorum. yarını beklersem bu gece uyuyamam ne yapıyım sizce?

Sende git yanina yat, belki yatakta konusmayi becerebilirsiniz. Hatta konusmayin sadece sarilin, sabah konusursunuz. Iyi geceler.

yapma öyle git kaldır, içine atma
eşim bazen bana söylüyor insan hiç mi sabretmez
niye içime atacam diyorum, atayımda kansermi olayım

evet kalbim çok hızlı çarpıyor,kriz gelcek gibi oluyor

bekliyim mi seni burda? söylicenmi?

yarın söyliceksen ben yatmaya gidecemde

hadi git kaldır şunu
yoksa ben gelip kaldıracam

Sakin arkadasim sakin...
SAKIN öfkeyle kalkip zararla oturma.
Tam tersine onun yaninda arkadasindan bahset.
" iyi insan" falan de.
Yaptigi sey "kör kör parmagim gözüne" olmus.
Yani bile isteye senin gözüne sokarak yapmis.
Tersine sakin davran.
Bak göreceksin o kuduracak bu sefer.
" bu beni sevmiyor, kiskanmiyor" moduna girecek.
Olur olur da bu kadar olmaz cünkü.

gidiyorum kızlar sabah yada biterse konuşma gücüm varsa buraya geri gelip sizinle paylaşıcam.herşeye rağmen,uzakda olsa yanımda oldunuz,iyi geceler şimdlik,dua edin lütfen çok ihtiyacım var,tekrar teşekkür ediyorum sizlere

hadi git kaldır
ben buralardayım
haber bekliyorum

:)))) cerrieeeeeeee allah iyiligini versin ne diyeyim.
Merakli Melahat seni:)))
Ahahah gece gece kopardin beni.

yarın söylicekse boşuna beklemiyim yani ondan şeyettim..

Son düzenleme:

çok zor bir durumda kalmışsınız.. sizide anlayabiliyorum çünkü nişanlıyken benimde buna benzer bir olay başıma gelmişti, neler hissettiğinizi biliyorum ne gidebiliyorsunuz ne kalabiliyorsunuz yüzüne bile bakmak istemiyorsunuz hatta şu anda aynı evde aynı odada olmak bile zor geliyor, o kadına bakışları hala gözünüzün önünde... biliyorum çünkü yaşadım, boşanmayacaksınız tabiki ama ben hemen gidip ne hissediyorsanız anlatmalısınız derim başka bir çözümü yok bunun

birde bazı arkadaşlar eşin evdeyken neden arkadaş çağırıyorsun, denmesini, arkadaşa ya da eşe güvenmemekle, kıskanmakla bağdaştırmışlar evet sebeplerden biri bu aslında ama yapmak isteyen adam dışarıdada yapar kızmı yok sokakta...

asıl sebebim ben eşimle zaman geçirmek isterim, eşimin evde rahat etmesini isterim, belki adam şortuyla oturup, tv. bilg. falan izleyecek, belki evde kendimize göre yapacağımız şeyler var.. eşimle geçirdiğim zamanı kimsenin bölmesini istemem üstelik benim eşimde rahatsız olur bundan

hem evime gelen arkadaşlada nasıl rahat edebilirim ki, biz güleceğiz, dedikodu yapacağız, belki eşlerimizi çekiştireceğiz, özel meselelerimizi anlatacağız olur mu hiç, olmaz.. eşimle arkadaşlarımın bu kadar detaylı bir şekilde birbirlerini tanımalarına gerek duymuyorum herkesin yeri ayrı ve onlarla görüşeceğim zaman ve mekanlarda ayrı illede beraber görüşülecekse o zaman eşlerimizde gelir ya dışarda ya evde birlikte bir program yapılır,olur biter

Adam muhtemelen haberim yok ya da farkinda degildim diyecek.

Kesinlikle böyle diyecek. Buna benzer bir olay başıma geldi ve sen nasıl bana böyle bir yakıştırma yaparsın diye üste çıkmıştı. Ama insan hissediyor işte ve o his o kadar acı ki. İnsanın direk midesine vuruyor.. Allah kimseye göstermesin...

çığlık 4 başlıycak onu izliycem ama buraya da bakıcam arada sırf senin konun için, söylersen burayı ihmal etme iki satır haber ver de uyu canım ya ne diycek acaba

Cunku kiskaniyorsun o yuzden o agri giriyor ama her zamanda dogru olmuyor degil mi bu kiskanclik. Bosa kiskanclikta var, abarttigimiz seyler de var. Belki gercekten farkinda degildir, belki de farkindadir sinir etmek icin yapmistir. Ben yine de farkindaydi ya da farkinda degildi diyemem ama hannah in abarttigini ve sorunu hala basit bir sekilde cozemedigini dusunuyorum. Boyle giderse kendi zarar gorecek.

bende merak ediyorum, bakalım, belki geri gelirde söyler ben biraz daha bekliycem

Ben cikarim yarim saat sonra sen kalirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…