yada gidip konuşayımmı şimdi,çok kötü miğdem bulanıyor sinirden içimde tutamıycam,bilsin istiyorum. yarını beklersem bu gece uyuyamam ne yapıyım sizce?
yada gidip konuşayımmı şimdi,çok kötü miğdem bulanıyor sinirden içimde tutamıycam,bilsin istiyorum. yarını beklersem bu gece uyuyamam ne yapıyım sizce?
yapma öyle git kaldır, içine atma
eşim bazen bana söylüyor insan hiç mi sabretmez
niye içime atacam diyorum, atayımda kansermi olayım
Hiç bişey konuşmadan bunu yaparsan abartmış olursun.
gidiyorum kızlar sabah yada biterse konuşma gücüm varsa buraya geri gelip sizinle paylaşıcam.herşeye rağmen,uzakda olsa yanımda oldunuz,iyi geceler şimdlik,dua edin lütfen çok ihtiyacım var,tekrar teşekkür ediyorum sizlere
bekliyim mi seni burda? söylicenmi?
yarın söyliceksen ben yatmaya gidecemde
:)))) cerrieeeeeeee allah iyiligini versin ne diyeyim.
Merakli Melahat seni:)))
Ahahah gece gece kopardin beni.
belkide herkesten gizlediğini yüzünü gördüm,ne düşünüceğimi bilemiyorumki.bi ayrılmalıyım diyorum sonra yok ya diyorum. ama bu olayı unutamayacağımda kesin.eşimin başka bir kadından çok etkilendiğine gözlerimle şahit oldum. o an içim öyle acıdıki hiç bir şekilde tarif edemem.ancak başınıza gelirse anlarsınız kızlar.umarım böyle bir şey hiç yaşamazsınız.insanın tüm dünyası karışıyor
Adam muhtemelen haberim yok ya da farkinda degildim diyecek.
Adam muhtemelen haberim yok ya da farkinda degildim diyecek.
Kesinlikle böyle diyecek. Buna benzer bir olay başıma geldi ve sen nasıl bana böyle bir yakıştırma yaparsın diye üste çıkmıştı. Ama insan hissediyor işte ve o his o kadar acı ki. İnsanın direk midesine vuruyor.. Allah kimseye göstermesin...
bende merak ediyorum, bakalım, belki geri gelirde söyler ben biraz daha bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?