Kocamın yaptığı !!!

şimdi şöyle söyliyim ben..
belki seni kıskadırmak istedi yoksa eğer gerçekten senin düşündüğün gibi olsaydı senin yanında yapmazdı bunu.
ve şimdi sen tepki vermedin diye onun zoruna gidio o yüzden yanınada gelmiyor, küsmüştür

Basina gelmiyor bilmiyorsun, bu ne demek simdi. Burdaki herkesin basina gelmiste mi yorum yapiyor o zaman. Bu bir kacis o zaman yapabiliyorsan bosan . Baska da birsey demiyorum.

kastettiğim bu değil yanlış anlıyorsunuz. neyse kimse böyle bir acı yaşamasında zaten ,benim yaşadığım tuhaf bir şeydi. bu kadınla nasıl yatarım değildi,aşk gibiydi sanki,koca adam terledi heyecandan bunu fark ettim yani.

acaba kadın büyümü yaptı ona

eşimin hali aynen öyleydi biliyormusun? şimdi dalga geçiyorsunuz ama cidden kadına büyülenmiş gibiydi,resmen bi tarafını yırtıyordu kadını konuşturmak,sohbet konusu açmak için

eşimin hali aynen öyleydi biliyormusun? şimdi dalga geçiyorsunuz ama cidden kadına büyülenmiş gibiydi,resmen bi tarafını yırtıyordu kadını konuşturmak,sohbet konusu açmak için

sana karşı bir kızgınlığı, kırgınlığı oldumu son günlerde?

keşke ,keşke öyle olsa ama değil .diğer yorumları tam okumadığınız için bilmiyorsunuz.öyle bi durum değildi.benim arkadaşlarım senelerdir gelir giderdi .ilk kez böyle bişe yaşadım.diğerlerine bi kuru merhaba der diğer odaya çekilirdi. ayriyetten beni kıskandırmak istese toy bir delikanlı gibi terleyip heyecanlanmazdı .eşimi tanımasam dediklerinize evet derdim ama öyle değildi. dayanamıyorum da gitsem konuşsam saçmalama diyecek daha beter sinirlenicem.

hadi sen git sor ona

Empati yetenegim cok gelismistir benim. Hissetmesem soylemem. O durumda Ayse de olsa, Fatma da olsa kocan ayni sekil davranacakti. Terlemesi kadini begendiginden degil, eger ki begenseydi ar damari catlamamissa senin yaninda sohbet etmezdi. Bunu buyutmenin bir anlami olmadigini dusunuyorum. Bu sana bir ders olsun. Sadece arkadaslarinla degil, baska kadinlarla da dikkat edersin artik.

bence git söyle.
benim başka bir erkeğe böyle baktığımı görsen nasıl hissedersin kendini de

en sonunda zaten böyle olacak bu gidişle. böyle hiç bir şey olmamış gibi davranamıycam.gece ne olacak çok merak ediyorum .

inanamıyorummmmmmmmmmmmmm şuan sinirden ağlıyorum,adam uyumaya gitti.Allahım ikinci bi şoktayım.ben gece kendini affettirir konuş sandım. diz üstü bilgisayarını masaya koydu. ben erken yatıcam çok yorgunum dedi yattı.şaşkınlıktan bir şey diyemedim. şuan çok sıkıyorum kendimi ne yapayım,lütfen acil bi akıl verin ,lütfen kalbim sıkışıyor

Erkekler bu kadar komplex düşünmez keri.

Düz ve basit canlılar

uyumasını bekle, tam dalmışken uyandır onu, yani uykusunu boz.
ben ousa sinirlendiğimde öyle yapıyorum, en azından bilsin ki beni kızdıracak birşey yaptığında mışıl mışıl rahat uyuyamaz.ben uyumuyorsam oda uyumayacak.

şuan miğdem bulanıyor sinirimden. hiç haberi olmadan boşanma davası açıcam kağıdı görünce odunluğu dank eder belki.çok sinirliyim patladım patlıycam. bu hareketi iyice delirtti beni. ilaç alıcam şimdi

Git kaldır.
Yarı sert yarı yumuşak bişey bul üstüne atabileceğin.

yada gidip konuşayımmı şimdi,çok kötü miğdem bulanıyor sinirden içimde tutamıycam,bilsin istiyorum. yarını beklersem bu gece uyuyamam ne yapıyım sizce?

Son düzenleme:

yapma öyle git kaldır, içine atma
eşim bazen bana söylüyor insan hiç mi sabretmez
niye içime atacam diyorum, atayımda kansermi olayım

Hiç bişey konuşmadan bunu yaparsan abartmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…