Kocamın yaptığı !!!

şimdi eşine tepki versen böyle bi yakıştırmayı da yapmış olacaksın aklında yoksa bile aklına getirmekte var söylemesem için rahatlamaz ....ama ben bi daha o arkadaşımı evime çağırmazdım belki eşinizde de hata var ama o arkadaşınızda anlayıp cevap vermese adam zten odaya giderdi

bu konuda çok haklısınız.sonuçlarıda gördükçe kadınlar kıskançlık krizlerine giriyor.erkeklerde tabi kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. suç bizde haklısınız

eşimde bana bi kaç defa dedi, Carrie nasıl olsa cepte diye.
ve bunu ben unutmadım, unutmuyorum.

onun girdiği o program varya, bende giriyorum ya oraya
kavga ettiğimizde bana dediki sen sırf beni kollamak içi giriyosun.
ii dedim girmicem ve 2-3 gün girmedim.
4 cü günü birdim 5 dakka durup çıktım, bi iki saat sonra yine girdim hemen çıktım
üçüncü defa girdiğimde hemen özelime geldi girip girip çıkıyosun ne yapıyosun sen dedi benimi kolluyosun
senin için girdiğimide nerden çıkardın dedim ben mustafa için giriyorum dedim. (mustafa ikimizinde samimi olduğumuz bi arkadaşımız ve ondan hiç kıskanmaz beni, zaten yaşçada küçük benden) ve hemen kapattım.

eve geldim bana diyoki niye mustafayı arıyodun, hiiiiç dedim facebooka çağıracaktım onu dedim. napacaktın onu dedi, öylesine, komik bir video gösterecektim ona dedim.
yoo yalan söylüosun diyor benim için giriyodun dedi
yapma ya sen bulunmaz hint kumaşıydında senin için girecem, anammısın bubammısın dedim.

ama o gü bugün o çocuk girmio o programa, kesin ous birşey dedi ona.

neden böyle söylediniz? aslında çok haklı çok yüz veriyoruz erkeklere bi tarafları kalkıyor

Carrie cok ucta biraz taniyorsam onu senin durumunda caydanligi bosaltmisti uzerlerine. Ben cok uc seylerin yapilmasi taraftari degilim. Sonucta bir aldatma yok, sen biraz rahatsiz olmussun hepsi bu. Yuz vermeyeceksin tamam ama bazen de yuz goz olmayacaksin. Yoksa bosanmaya kadar bile gidebilir sonu.

çaydanlığı üstüne dökermiydim bilmiyorum ama pipisine kolonya dökerdim uykusunda.

belkide herkesten gizlediğini yüzünü gördüm,ne düşünüceğimi bilemiyorumki.bi ayrılmalıyım diyorum sonra yok ya diyorum. ama bu olayı unutamayacağımda kesin.eşimin başka bir kadından çok etkilendiğine gözlerimle şahit oldum. o an içim öyle acıdıki hiç bir şekilde tarif edemem.ancak başınıza gelirse anlarsınız kızlar.umarım böyle bir şey hiç yaşamazsınız.insanın tüm dünyası karışıyor

bence direkt sor ona bakalım ne diyecek, sonra inanmış gibi yap.
verdiği cevaba göre hareket edersin.

evet kesin demiştir mustafaya. anlamadığım ceptesin lafını siz başkasından mı duydunuz yoksa yüzünüzemi söyledi?

ben arasıra yapıyorum bunu

carrıe valla senı tebrık edıyorum hıc korkmadan nasıl yapabıldın boyle seyler... ama bence yapmamak lazım needn dersenız onlar elın oglu ıkı gun snra bısey yakalasanız ve aılesıne desenız onlarda sizin yaptıklarınızı dokerler ortaya karımda bana boyle yptı yapmstı derler onun ıcın hıc grk yok bencee ama yınede bu adam buyuk bı cezayı hak etmıs bence hannah otur konus dekı eger bu sahsa karsı ılgın varsa acıkca sole ben aradan cekılıyım fılan de ama gercektn aradan cekılme yanı bıraz duygu somurusu yap anladınmı...:)

evet kesin demiştir mustafaya. anlamadığım ceptesin lafını siz başkasından mı duydunuz yoksa yüzünüzemi söyledi?

o akşamı işte bana dediki ben mustafayı arıycam sen markete gir ben dışarda beklicem , o gün bugün çocuk ne internete giriyo nede görüyorum.

bu arada carrie cepte yi yüzüme söyledi.
biraz kabadır kendisi, sen ceptesin benim malımsın tapun bende dedi.

Son düzenleme:

başına gelmediği içibn böyle rahatsın .hiç yaşatmasın Allah da fakat benim yerimde olmadan anlayamazsın nasıl bir his. sanki kadını beğenmiş ,yatmak istiyor değilde aşık olmuş gibiydi

Son düzenleme:

ben kötü birşey yapmadım ki.
ilkinde sapık dadanmıştı ikincisindede bizim çok yakın arkadaşımızdı, ki ilk defa onu facebooka çağırmıyordum. ayrıca eşimin facebookundan giriyorum benim facebookum yok.

normalde kızmaz, ama ona dokundu işte çünkü kavgalıydık ve o sadece onun için girdiğimi düşünüyordu.
zannediyoduki biz kavgalıyız diye ben oturup ağlıycam ama nerdeee ben komik videolar izliyodum.

Son düzenleme:
başına gelmediği içibn böyle rahatsın .hiç yaşatmasın Allah da fakat benim yerimde olmadan anlayamazsın nasıl bir his. sanki kadını beğenmiş ,yatmak isityor değilde aşık olmuş gibiydi

Basina gelmiyor bilmiyorsun, bu ne demek simdi. Burdaki herkesin basina gelmiste mi yorum yapiyor o zaman. Bu bir kacis o zaman yapabiliyorsan bosan . Baska da birsey demiyorum.

başına gelmediği içibn böyle rahatsın .hiç yaşatmasın Allah da fakat benim yerimde olmadan anlayamazsın nasıl bir his. sanki kadını beğenmiş ,yatmak isityor değilde aşık olmuş gibiydi

acaba kadın büyümü yaptı ona

sevgisinden demiştir öyle. kızlar gecenin sonu yaklaşıyor ne yapıcam.ellerim titriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…