Kocamın yaptığı !!!

aniden kaybolursam bilinki uyuya kaldım

afiyet olsun
bende bir duş almaya gideyim bari belki uykum açılır, burayı kapatıyorum eşim okumasın

hannah sabrına hayran kaldım inan ki...
bense içimde küççük bir carrie besliyormuşum...
yaşasın canilik !

Benimse içimde büyük bir carrie var Öz ablam olsa bu kadar çekerim .
Hannah çok sabırlı gerçekten.
Ben daha arkadaşım ordayken ağzına şişeyi falan sokmuştum kocamın ki şuan sevgilime yaparım da.
Benim gözüm döner , tutamam öyle içimde.

Son düzenleyen: Moderatör:

öyle olmaz lazım zaten

hannah kıskançlık psikozuna girmişsin bir an önce kurtulmalısın bundan ...Eşin o an vakit geçirmek istemiştir sohbet etmek istemiştir ne var bunda ? sağlıklı düşünceler değil bunlar eşinle otur konuş onu kırmadan üzüldüğünü söyle ...hayat böyle geçmez canım.

eşiniz tıpkı ablasının arkadaşına asılan, ortalarına oturan, sohbete giren, ergen oğlan çocuğu gibi davranmış
bence siz bir kaç gün susun bu konuyla ilgili konuşmayın sonra,
arkadaşınız söylemiş gibi .....arkadaşım senin bu kadar alakandan rahatsız olmuş beni ne duruma düşürdüğünün farkındamısın diye ,
konuşmaya başlayınki .......dışardan ne kadar komik ve şapşal göründüğünü anlasın

Son düzenleme:
Tüm yazılanları okuyamadım,

ama sadece muhabbetinden ya da kişiliğinden hoşlanmış olamaz mı? Bizim de herhangi bi teyze-amca-kadın-erkek farketmez, hoşlanıp sohbet etmek isteyebileceğimiz gibi.
Neden hemen art niyet arıyorsun ki? Normalde odaya çekilir oturur diyorsun ama belki gününe geldi, kızı ilgi çekici buldu ve kalmak konuşmak istedi. Bu ilgiyi ille başka tarafa çekmen gerekmez. Senin yanındayken kocan başkasına sarkacak yavşayacak değil ya. Anlatabildim mi?

konu sahibinin abarttığını düşünen arkadaşlar;
hannah aradaki yorumlardan birinde diyor ki,
ilk defa bu kadınla konuşurken kocamın alnında mı kafasında mı bi yerde ter gördüm diyor.
böyle ter damlacığı.

Ayy bende bunu demek istedim kac mesajimda ama anlatamadim.

ay kankam çok iyi niyetlisin vallahi, adam boncuk boncuk terlemiş diyorum hiç terlemeyen adam?ateş basmış düşün

Bana saf misin diyorsun. Bende israrla konu sahibinin yanlis yorumladigini dusunuyorum. Benimde evli arkadaslarim var, ben bekarim gayette guzel sohbet edebiliyoruz bazen. Onun disinda hic gormem, aramam ya da sormam ama evlerinde karsilasiyorsam sohbet ediyoruz suc mu bu :)

ay ben mi kötü niyetliyim yoksa bilemedim bak şimdi.:26:
ama o hiç terlemeyen adamda ilk kez görünen ter damlacığı neydi o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…