Cunku kiskaniyorsun o yuzden o agri giriyor ama her zamanda dogru olmuyor degil mi bu kiskanclik. Bosa kiskanclikta var, abarttigimiz seyler de var. Belki gercekten farkinda degildir, belki de farkindadir sinir etmek icin yapmistir. Ben yine de farkindaydi ya da farkinda degildi diyemem ama hannah in abarttigini ve sorunu hala basit bir sekilde cozemedigini dusunuyorum. Boyle giderse kendi zarar gorecek.
Ben cikarim yarim saat sonra sen kalirsin.
aniden kaybolursam bilinki uyuya kaldım
hannah sabrına hayran kaldım inan ki...
bense içimde küççük bir carrie besliyormuşum...
yaşasın canilik !
Benimse içimde büyük bir carrie varÖz ablam olsa bu kadar çekerim .
Hannah çok sabırlı gerçekten.
Ben daha arkadaşım ordayken ağzına şişeyi falan sokmuştum kocamın ki şuan sevgilime yaparım da.
Benim gözüm döner , tutamam öyle içimde.
öyle olmaz lazım zaten
Tüm yazılanları okuyamadım,
ama sadece muhabbetinden ya da kişiliğinden hoşlanmış olamaz mı? Bizim de herhangi bi teyze-amca-kadın-erkek farketmez, hoşlanıp sohbet etmek isteyebileceğimiz gibi.
Neden hemen art niyet arıyorsun ki? Normalde odaya çekilir oturur diyorsun ama belki gününe geldi, kızı ilgi çekici buldu ve kalmak konuşmak istedi. Bu ilgiyi ille başka tarafa çekmen gerekmez. Senin yanındayken kocan başkasına sarkacak yavşayacak değil ya. Anlatabildim mi?
Ayy bende bunu demek istedim kac mesajimda ama anlatamadim.
ay kankam çok iyi niyetlisin vallahi, adam boncuk boncuk terlemiş diyorum hiç terlemeyen adam?ateş basmış düşün
Bana saf misin diyorsun.Bende israrla konu sahibinin yanlis yorumladigini dusunuyorum. Benimde evli arkadaslarim var, ben bekarim gayette guzel sohbet edebiliyoruz bazen. Onun disinda hic gormem, aramam ya da sormam ama evlerinde karsilasiyorsam sohbet ediyoruz suc mu bu :)
ay ben mi kötü niyetliyim yoksa bilemedim bak şimdi.:26:
ama o hiç terlemeyen adamda ilk kez görünen ter damlacığı neydi o zaman?
Her terleyen asik olmaz, her asik olan terlemez diyorum.
isveçli bilim adamlarını kıskandıracak bi tespit yaptın bak şimdi, haklısın vallahi
pes ettim ben tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?