Ben yumusak degilim ama yuz goz olmayi sevmiyorum. Lacka oluyor sonra iliskiler. Ondandir sabret diyisim.
Aslinda bu iyi fikirmis, bende aslan burcuyum.Senin kaldiracagin birsey degil. Senin burcun ne. Senin iliskini, evliligini bilmiyorum. Son yazdigindan sanki monotonlasmis, durte durte giden bir evlilik olmus gibi geldi.
sizi üzdüğü içinmi üzüldü.............yoksa yaptığını anladığınız içinmi üzüldü anlamadım.
dürte dürte giden bir ilişki değildi aslında beniim için çok fedakarlıkları olmuştu ,ama bazende umursamaz geliyor işte bilemiyorumki.az önce mesaj attım boşanmak istiyorum diye. ne saçmalıyorsun sen dedi.ölürümde senden boşanmam dedi.genelde bana kibar olmuştur hep. bu mesajı sert geldi. gururumu okşadığı bi gerçek ama çok kararsızım şuan kızlar
ağlamasına çok şaşırdım açıkcası, neden ağlamış olabilir bunu düşünmek lazım.
suç bastırmak masum ayağına yatmak için de ağlamış olabilir,
yaptığı yanlışı farkedip pişman olduğu için de,
peki suçsuz olduğu halde, yapmadığı birşeyi yaptığı iddia ediliyor diye ağlar mı bi erkek?
bak erkek diyorum, erkekler kolay kolay ağlamaz çünkü
Bosanmak degilde biraz ayri kalin. Cocugunuz var mi. Senin psikolojin hassas biraz, biraz kendine gel once. Ben bile burdan hissediyorum ne kadar kirilgan oldugunu.
çocuk yapmayı düşünüyordum. ayrı kalmak istemiyorum ya bitsin ya devam etsin zaten kısa bi süre önce ayrıydık.bazı sorunlarımız vardı .çok şükür hallettik derken bunlar çıktı
genellenemelerden kaçınırım genelde, her olay durum davranış kişiye özeldir bence.
fakat bazen genellemeler büyük ipuçları verebiliyor hannah.
araştırmalara bakınca kadınlar yılda ortalama 64 kez ağlarken erkekler yılda ortalama 17 kez ağlıyor.
erkekler genelde şu 4 sebepten ağlıyor;
-çok sevdiği bi yakınını kaybettiğinde
-kızgınlığını bastıramadığında
-büyük pişmanlık duyduğunda
-maddi manevi gücü yetmeyip çaresiz kaldığında
senin eşinin ağlama sebebi bunlardan biridir demiyorum, ama olma ihtimali yüksek.
genellenemelerden kaçınırım genelde, her olay durum davranış kişiye özeldir bence.
fakat bazen genellemeler büyük ipuçları verebiliyor hannah.
araştırmalara bakınca kadınlar yılda ortalama 64 kez ağlarken erkekler yılda ortalama 17 kez ağlıyor.
erkekler genelde şu 4 sebepten ağlıyor;
-çok sevdiği bi yakınını kaybettiğinde
-kızgınlığını bastıramadığında
-büyük pişmanlık duyduğunda
-maddi manevi gücü yetmeyip çaresiz kaldığında
senin eşinin ağlama sebebi bunlardan biridir demiyorum, ama olma ihtimali yüksek.
Sorun yok, birbirinizle iletisim kopuklugunuz var. Evli ciftler boyle olmaz. Siz sanki 50-60 senelik evlisiniz de hayatinizdan bikmissiniz. Birbirinizle sohbette etmiyorsunuz, birbirinizi anlamiyorsunuz. Sorunlarim vardi diyorsun gecti diyorsun gecmemis belli ki. Senin burcun ve onun burcu nedir Hannah, balik,yengec burcu musunuz siz.
o yengeç bense aslan . doğum nüfusta farklı yazıyor fakat gerçek doğum tarihime göre aslan. kafam gitti ya koç yazıyorum.kızlaer ben iyi değilim. psikoloğa gitsem mi?
Duygusal bir erkek o ya. Bosuna korkuyorsun, kuruyorsun kafanda. Yengecler sevdigi surece aldatmaz, baskasina da bakmaz. Yalniz sabrini zorlama , bir gun aniden cekip gidebilir. Sanirim cok acitmissin canini, o da ne yapacagini bilemiyor suan. Sende ayni koc gibi ani karar veriyorsun. Orta yolu bul Hannah . Bu sekilde sadece iliskini yipratirsin.
canım ben aslanım. kafam gitti nasıl koç yazdım anlamadım(aslanalarda ani kararlar veriyor haklısın. bir arkadaşımın da sevgilisi yengeç bende yengeçi sadık sanıyordum fakat bir yerde yazıyordu yengeçler aynı zamanda çok dönek ve sadakatsiz de olabilir diye.
Duygusal bir erkek o ya. Bosuna korkuyorsun, kuruyorsun kafanda. Yengecler sevdigi surece aldatmaz, baskasina da bakmaz. Yalniz sabrini zorlama , bir gun aniden cekip gidebilir. Sanirim cok acitmissin canini, o da ne yapacagini bilemiyor suan. Sende ayni koc gibi ani karar veriyorsun. Orta yolu bul Hannah . Bu sekilde sadece iliskini yipratirsin.
Bir psikologa gitsen cok cok iyi olur.
Aslanda ates burcu, kocta. Ikisi de benzer. Anlik kararlar verir. Aslan daha cok pohpohlanmayi sever. Elestriye acik degildir. Sabittir degisken degildir. Sen simdi beni aldatti diyorsun ya, baska birseyi asla kabul etmezsin.
Yengec donek degildir.Canini acitmana sesini cikartmaz, cikartmaz icine atar, sonra bir gun ceker gider. Onun sabrini zorlamayacaksin. Donek ve sadakatsiz degildir sacma yazmislar. O baska burclar icin gecerli ama yengec icin degil garanti veririm ama sen kotani ne kadar doldurdun onu bilemem.
ay ne hassas bi erkekmiş böyle,
sen arkadaşıma yakın davrandın ben rahatsız oldum neden öyle yaptın diye sorunca ağlıycak kadar.
ama yengeç burcunun duygusal olduğuna katılıyorum, ilk erkek arkadaşım yengeçti ben mi erkeğim o mu erkek anlayamadan 7 ayımı yedi.
evlat olsa sevilmez bu burcun erkekleri aman aman.
hannahcım senin işin zor bacım.
ay ne hassas bi erkekmiş böyle,
sen arkadaşıma yakın davrandın ben rahatsız oldum neden öyle yaptın diye sorunca ağlıycak kadar.
ama yengeç burcunun duygusal olduğuna katılıyorum, ilk erkek arkadaşım yengeçti ben mi erkeğim o mu erkek anlayamadan 7 ayımı yedi.
evlat olsa sevilmez bu burcun erkekleri aman aman.
hannahcım senin işin zor bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?