Kocamın yaptığı !!!

Ben abarttigini dusunuyorum. Hani insanin tuhaf gunleri olur , bazi seyleri yanlis anlar ya o gunlerden birine denk gelmissin. Erkekler sinsidir arkadan yaparlar , bu kadar acik karisinin yaninda boyle bile bile davranacagini sanmiyorum.

Yasadigin kiskanclik degil alinganlik. Oteki arkadaslarima boyle davranmadi da buna niye boyle davrandi diyorsun. Belki arkadaslarina yakin olmak istedi , (misafir olmalari bakimindan) hep iceri gidiyordu diyorsun. Misafir geldiginde hemen iceri girmekte ayiptir bana gore. Konusmus sohbet etmis. Ben kotu niyet gormedim burada. Sesini cikarmayacaksin ama gozunu de dort acacaksin bundan sonra. Pire icin yorgan yakma bence. Yine de sen bilirsin.

Son düzenleme:
yorumlari okumadim ama o arkadasin yuksek ihtimal bekar öyle degil mi?
ben bekarken evli arkadaslarima gittigimde kocalari anlamsiz sekilde ilgi gösterirdi
sohbet vs
inceler bakar böyle anlardim bende yani
kur yapar gibi ama tam öyle degil tabi
hatta ben daha bebek sahibi degilken esimle yeni dogum yapmis ark gittik
onunda esi vardi
ben mini etek giymistim
esim cok sever
ark esi sürekli masallah ne boy var
kilo yok sürekli bana iltifat
bakislar falan acayip
yani bana asilyior degil durum baska birsey bu anlam veremiyorum

ayni sekilde yeni evlenigim zaman kuzenim bekardi
beni kiskanan kuzenim ( hala öyle simdi evli kendisi)
onlara gittik teyzemlere esimle beraber
minicik sort giymis
nasil saliniyor süzülüyor
resmen kendini begendirmeye calisiyor
baktim esimde bakiyor yani
gerci bakilmayacak gibi degil
ben önemsemiyorum ama esim anlamis olmali ona kur yaptigini
esim onu hep sorar napiyor nasil vs diye
ne yapacaksin derim
kiskanmam ama iste ne kadar gereksiz birsey

senin arkadasin esine kendini begendirme cabasinda olmasin
eger öyleyse cok ciddiye alma
cok salakca seyler

birde ilaveten sunu ekleyim
komsunun tavugu olayi var
esimin ark oturmaya gideriz
kocalari bana cok ilgi gösterir
ben bunun sebebini anlayabilmis degilim
bu asilma degil baska birsey

çapkinligi snein yaninda yapacak hali yok ya bu adamin
bence DE sIKILDI senin ARKADA$larindan, evde rahat olamamakdan falan
boyle bi oyun senaryo yazmi$ olabilir
guzel fikirmi$ aslinda

$imdi sen biirni eve davet ederken e$in evdeyse iki defa du$unuceksin :)

birde ilaveten sunu ekleyim
komsunun tavugu olayi var
esimin ark oturmaya gideriz
kocalari bana cok ilgi gösterir
ben bunun sebebini anlayabilmis degilim
bu asilma degil baska birsey

asilmakdan ba$ka ne olabilirki bu ?
bide kocan yada sen rahatsiz olmuyormusunuz
kom$unun tavugu ne demek , onu anlamadim

Ya Sizin gibi kadinlar yuzunden insanlarla sohbet etmekten korkuyoruz ya

asilmakdan ba$ka ne olabilirki bu ?
bide kocan yada sen rahatsiz olmuyormusunuz
kom$unun tavugu ne demek , onu anlamadim

yok canim buna flört derler
normal aslinda
komsunun tavugu her zaman kaz görünür derler ya
yani komsu daha guzel bakimli halini görürsün
ama kötü amac yok bence
zararsiz flört

kocam rahatsiz olmaz bende rahatsiz olmam
güven meselesi
dedigim gibi zararsiz ama iste haddini asan durumlar ve insanlar olabilir
o zaman baska tabi

elinde sicak cay yokmuydu yanlislikla esinin üstüne döküvereydin canimm ay canim canim derdin sonrada canin yandimi canimmm

Rahatsız olduysanız bir daha o arkadaşınızı eşiniz varken davet etmeyin. Eşiniz de artık neden gelmediğini sorarsa, sen varken pek rahat edemediğini söyledi dersiniz.

ben asla eşim evde iken tek bayan arkadaş davet etmiyorum,çünkü illakı bir ilgi doğuyor zan altında bırakıp huzursuzluk duyacağıma bu tarz bir önlem alıyorum.bence bu konu için boşanmak gibi ciddi şeyler düşünmeyin (ben yaklaşık 20 yıllık evliyim)unutmayınki noırmalde bütün erkeklerin yalnız kadınlara zaafı vardır,siz buna meydan vermeyin,üstelik arkadaşınızında eşinize fazla karşılık verip sizi kıskandıracak samimi bir hale girmesi hiç doğru değil.bu açıdan bakmanızı tavsiye ederim,sevgilerimi sunarım.

bana sanki eşin bir bayana ilgi gösterdi (muhabbet edip dikkatini ona yöneltti anlamında) sen de bunu gördün diye yanlış anladın gibi geliyor.

Eşin ilk kez mi böyle bir şey yaptı?
Eğer öncesinde de senin veya kendi arkadaşlarıyla hemen muhabbet kuran biriyse bence gayet doğal duruyor muhabbet etmeleri.

hayretle okudum yazdığınızı evli bir erkek evli bir kadına kocası yanındayken aşırı ilgi gösteriyor flört eder tarzı hareketlerde bulunuyor ve siz buna zararsız mı diyorsunuz?

kimse çocuk falan değil yani flörtün zararsızı olmaz akıllarından neler geçiyordur bilemiyoruz.

kaldı ki karşı kadının yerine kendinizi koyun ne kadar kötü bir davranış.

konu sahibine gelicek olursam evlilik gerçekten zor ben kıskanç bir insanımdır böyle davranışlara tahammül edemem midem kaldırmaz ya ne demek benim arkadaşıma ilgi göstericek falan.sevgili olsanız ayrıl gitsin derdim ama evlilikte tabi boşanmak kolay değil.

hannah çok canım sıkıldı yazdıklarını okuyunca...
kendi başıma gele napardım diye düşündüm ben içimde tutamam ve onu mahfederdim...
yani anlamadığımı sansın istemezdim, muhtemelen oda geri çekilmek zorunda kalırdı ki o arkadaşımlada bir daha görüşmem,, çok can sıkıcı böyle şeylere kafa yormak zorunda kalmak

arkadaşının bir suçu yok ama yakınından uzak tutmak onu şu durumda en mantıklısı
bence sessiz kal şimdi eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşmesin...
eşini en iyi sen tanıyorsun tepki verirsen yada şu durumda tepkisiz kalırsan ne olur sen biliyorsun..

sakinleşmeye çalış canım şu anda yapcak başka bir şey yok sanırım

Eşini en iyi sen tanırsın. Şayet seni kıskandırma amaçlı böyle davrandığını düşünüyorsan sessiz kal derim. Senden olgunluk dersi alsın. Laaaaaakin o kahvaltıda ciddi ciddi o kadınla ilgilendiğini düşünüyorsan açıkça söylemelisin bence. İçin içini yiyeceğine söyle. Hem duruma göre yoluna bakarsın.

Hakkında hayırlısı olsun canım.

bazen şu erkeklerdeki cahil cesaretine hayran kalıyorum, adama bak nan ne cesaret ağzıyla burnunun yerini değiştiririm ben adamın
evlisin sevgili olsan hemen ayrıl derdim ama evliyken iki düşünüp bir yapmak gerekiyor. bir kadın hisseder Allah yardımcın olsun arkadaşım...

Son düzenleme:
birincisi kocan evdeyken bayan arkadaşlarını eve çağırma böyle rahatsız olacabileceğin ortamlara izin verme
ikincisi kocanı sakin ama ciddi bir şekide uyar senin herşeyin farkında olduğunu bilsin
umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın canım

Konuyu okuduğumdaki şoku atlatamamışken yorumlarda verilen örnekler daha da şok etti beni
Ben evli değilim acaba ondan mı bana bu kadar anormal geliyor bunlar anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…