birde ilaveten sunu ekleyim
komsunun tavugu olayi var
esimin ark oturmaya gideriz
kocalari bana cok ilgi gösterir
ben bunun sebebini anlayabilmis degilim
bu asilma degil baska birsey
asilmakdan ba$ka ne olabilirki bu ?
bide kocan yada sen rahatsiz olmuyormusunuz
kom$unun tavugu ne demek , onu anlamadim
Kızlar uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.şuan sinirden patlıyorum. zaten eşimle aram yeni yeni düzelmişti.
Benim arada sırada kahvaltıya gelen bir arkadaşım var,diğer arkadaşlarımda gelir. Eşim genelde bizle oturmaz giderdi.Ama bu arkadaşımı gördükten sonra kocam resmen kadına ilgi gösterdi.Tırnaklarımı etimi geçirmekten sinirden,nerdeyse elimi kanatacaktım.
Uzaktan biri görse hallerini bunda bir şey mi var diyecek biliyorum,eminim sizde böyle yazacaksınız,ama eşimi bildiğim için ilgi gösterdiği apaçık belli oluyordu. Normalde evde herhangi bi arkadaşım olsa mutlaka evden giderdi gitmese bile ya tv odasına gider yada bilgisayarın başına geçerdi ama bu sefer yok. Adam mutfağa geldi ,bizimle oturdu. kadınla sohbet etmek için böyle görseniz saçma sapan sorular soruyor,muhabbet açmak için. kahvaltı ettiği halde içeri yollayamadım. bizden çok önce,yani bizi rahatsız etmesin diye önceden sofra kurmuştum ona.
Davranışlarına çok şaşırdım.kadınınçok da aşırı bi güzel kadın değil ama böyle bi tarzı
var. konu böyle sizden yardım istediğim konu,ben şimdi ona surat yapıp ,trip atmak istemiyorum çünkü onu kıskandığım belli olacak,sizce nasıl davranmalıyım,hem belli etmemek istiyorum sinirlendiğimi hemde onunda biraz bu davranıştan dolayı burnu sürtsün istiyorum.Lütfen açık açık söyle demeyin çünkü eşimi biliyorum her zamanki gibi kendini haklı görücek birşey yok bunda sıkılmıştım diyecek. şöyle burnunu sürtücek bir fikir istiyorum. Ama genel olarakda konuyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum kızlar.
nasıl yani can dostunuz bir bayan mıydı?? sizin eşiniz benimkinden daha şok etti beni
arkadasım mmaşllah sende bayaa bi rahatmıssın :) tamam seninkini hatrlarsa arkaasınıda kutlasa okey anlarım. ama seni unutup arkadasnınkini hatrlayıp kutlamak
yok canim buna flört derler
normal aslinda
komsunun tavugu her zaman kaz görünür derler ya
yani komsu daha guzel bakimli halini görürsün
ama kötü amac yok bence
zararsiz flört
kocam rahatsiz olmaz bende rahatsiz olmam
güven meselesi
dedigim gibi zararsiz ama iste haddini asan durumlar ve insanlar olabilir
o zaman baska tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?