Kocamin yıllardır görüştüğü bayan arkadaşıyla gizli buluşmaları

psikologlar bugünler için var,,bence en kısa zamanda bir görüşme ayarlayın gidin konuşun anlatın herşeyi ve şuna kesinlikle inanıyorum ki bir kaç görüşmeden sonra en doğru kararı korkularınızdan arınmış bir şekilde vereceksiniz
ne evlatlarınız ne de siz yalanlarla süslü bir hayatı yaşamak zorunda değilsiniz.
Allah sonunuzu hayırlara çıkartsın.

bu adamlada yatıp kalkıyorsun bırde sana ne demdlı dua ette hastalık bulaştırmasın sana. sana boşanmaktan baska care yok. göz göre öre aldatıyor sende yutuyorsun. yuttugun ıcınde devam edecek herzaman.benim esımın hıc norml kız arkdası yok meslela görüstugu... ne sacma bır bahane bu

o senı ve cocuklarını sevse senı aldatmaz zerre kadar umrunda dglsın. o kadınları yatıyor nasıl bu adamı yatagına sokarsın...

Yavuz hırsız ev sahibini nasıl da bastırmış bravo!
Adam nasıl inandirmis sizi ama aldatmadigina!
Adam durumu normallestirerek bir güzel sıyrılmış işin içinden siz hala acaba diyorsunuz. Adam minareyi çalmış kılıfını da hazırlamış bir güzel.
Esinize sorun bir bekar erkeklerle gorussem ne dersin diye. Merak ediyorum ne diyecek.

bu kızla net seni aldatmış böyle bir arkadaşlık olamaz! evine getirirdi seninle tanıştırırdı cok masum olsalar

bu kadınları anlamıyorum ben cocukları bahane edıp rahatlıklarından vazgecmıyormar gurursuzluk

Sizin kendinize saygınız yokki eşiniz saygı duysun. Gerçek zaten ortada. Aldatılıyorsunuz ama kafanızı kuma gömmeyi tercih etmişsiniz. siz herşeye rağmen seviyorsunuz ama eşiniz sizi sevmiyor. Aşk kırıntısıyla doyuyorsunuz diyeceğimde kırıntı bile vermiyorki adam size.

diğer kadın yollu olmak zorunda.
aksi durumda kocişlerin şerefi sorgulanır ki buna gerek görülmez (allah muhafaza boşanmaya kadar gider, kimsenin yuvası (?) bozulmasın) çünkü kocişler başları önlerinde efendi erkeklerdir. bu yollu kadınlar baştan çıkarır.

Hatirlatma ise yaradiysa konu kapanmistir. bilmiyorum artik benim kocamda milletle beni boynuzlarsa ozaman anlariz var mi yok mu
Aldatmadigini nereden biliyorsun burdaki konulari okuyunca hocbirseyden emin olmamak gerektigini ogrenmeye basladim

Disardaki kadin adamin evli oldugunu ogrendigi andan itibaren sucludur bekar adam mi yok disarda

Once kendinizi degistirmelisiniz.
Yillardir tezdi cocuklardi ev isleri derken kendinize ve esinize zaman ayirmamissiniz. Ben elimden gelen herseyi yapiyorum diyorsaniz esinizin karakteri boyle der son noktaya karar verirdiniz.
Ona kendisine ihtiyacinizin olmadigini hissettirmelisiniz. Esinizle paylasmayacaginiz sosyal alanlariniz olmali. Arkadas cevreniz ile zaman gecirin kafanizi rahatlatin kendinize bakin hayatinizin merkezi esiniz olmus.
Kaybetme korkusunu yasatmalisiniz esinize.
Sen orda acilar cekiceksin dogum yaparken oda orda bunu firsata ceviricek ve baska biriyle konusucak oylemi.
Kendi ayaklarinizin uzerinde durun ve yaptiklarinin hesabini sorun.
Yasamaktan cok nasil yasadigina bakmalisin.yoksa seninde psikolojin bozulur ne cocuklarina nede baska birine faydan dokunur.

Boşanma burnundan fitil fitil getir. Her günü her geceyi zindan et. Önüne yemek koyma. Kıyafetlerini yıkama. İnsan hesabına alma . Süründür. Ama bunları çocukların önünde yapma tabi ki. Bence de boşanıp onlara istediklerini verme. Sürüm sürüm süründür.

öfffff yine aynı yine aynı ya aldatıldığı halde kocamı seviyorum boşanmak çok zor deyip gurursuzluğun dibine vuran kadınları ciddiye almıyorum. biraz gururlu olursanız üzülmezsiniz

Babamin bir sozu var hayatta hicbirseyden emin olmayacaksin bugun var olanlar yarin yok olabilir diye
hep soylerdi de kulak ardi ederdim yasadikca ve etraftakileri gordukce burdaki bi cok konudan ogrendim ki kimseden % 100 emin olmayacaksin yeri geldiginde kendinden bile...esim beni aldattimi bilmiyorum ama bosanmak icin kendimce sebeblerim vardi lakin bosanamadim hayat,sartlar ,insanlar o kadar zor ki ...is ariyorum is sahibi cogu erkek yiyecek gibi bakiyor mesela oyle guzel ve bakimli bi kadinda degilim tek basina hele ki bi de cocuk varsa dul bi kadin olarak yasamak cok zor bosanamamak gurursuzluk gibi duruyor olabilir ama öyle degil iste etraftaki erkekler bu nasilsa dul diye hallenebiliyorlar bazisi iyi yaklasiyor iyi tanitiyor ama sonra puff ...insanlar kotulesti bi kere evli kadina bile goz diker oldu erkekler cogu kadinsa hem kendi evli hem kwrsidaki adam evli ama umuru degil ar perdesini yırtmis bi kere konu sahibine diyecegim tek sey bosanmayacaksan eger etkili bi yontem bul ve bir daha cocuk dogurma esinle mrcbur kalmadikca konusma sana rahatca dokunmasina izin verme zorla biraz nazini ceksin cocuklarinla planlar yap hafta sonlarini onlarla gecir yani bosanmayacaksan da kendin icin yasa

Seni o kadaar iyi anlıyorum ki.. caresizligini. Belkı nerde bunun caresızlıgı meslegı var her turlü hayatını gecındrrdr dıyenler olabılır. Ama henuz lohusayken aldatıldıgını ögrenmek buyuk bı dram bence ayrıca hiç bişey yapamam careszlıgın kendısı. Hangı kadın istemez çocukları olsun mutlu yuvası olsun kendını cocuklarını seven eşi olsun...
Ayrılmasan cocuklar için yıkıcı olabılır mutsz bı aile de buyümeyi hiç bi çocuk haketmıyor. Ayrılsan yıne yıkıcı olcak çocuklar için.anne babasının ayrılmasını hangi çocuk ister..
Canım çaresizlik bu işte. Üzüldüm senın adına . Allah o adama akıl fıkır versın. En yakın zamanda aklı başına gelir yuvanız kurtulur.
Amin.

İnanmaya baştan razı birini kolay inandırırsın tabii ki.

Sende suçlusun , O adamda , kocanla bırlıkte olan kadında.
Sen daha fazla bu suça ortak olma bence.
Mesleğinde var elinde.
Çocuklarım için çocuklarım için. Bune ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…