Kocamin yıllardır görüştüğü bayan arkadaşıyla gizli buluşmaları

Kimin ne dedigi onemli degil aslinda. Herkes bir seyler diyor sonucta. Sen bu hayati kaldirabiliyor musun, mutlu musun boyle onemli olan bu.
Kaldirdigimi düşünüyordum ama bi daha olursa kaldiramayacagimi da biliyordum. Bugün uyumadim hiç. Ben aslında bunu ona nasıl soracagimi düşünüyorum.
Ve ilk defa boşanmak istedigimi söyleyeceğim bugün. Bu kızlar evet işi dahi olmayan kızlar. 25 yaşlarında. Obur anlattığım kız başörtülü bi kız. Düşünebiliyor musunuz başörtülü ve evli adamlarla muhabbet diz boyu..

C
Cok güzel anlatmisiniz lakin herkesin başarısız olduğu bi şey vardır. Her ne kadar çabalasam da benim de başarısız bi evliliğim oldu. Kabul ediyorum

Lütfen böyle bir onursuzluğa katlanmanıza çocukları sebep göstermeyin. Boşanmalısınız çünkü onların babalarına saygı duymaları çok önemli, ve büyüyüp durumu fark ettiklerinde bu mümkün olamaz. Boşanmalısınız çünkü sizin eşiniz ithamlarınıza karşılık olarak "Aklıma sokma böyle şeyler" gibi düstursuz cevaplar veriyor, sizi kaybetmekle ilgili en ufak bir korkusu yok. Yalancılık, ahlaksızlık kimsenin aklına sokulabilir kavramlar değil. Bu onursuzluğa tahammül göstermeyin.

Siz de umutsuz vakasınız. Halen eşinizin görüştüğü kızlara kulp takıyorsunuz. Sizin eşiniz ahlaklı bir insan olsaydı, evliliğini bu noktaya getirmez, sizi böyle değersizleştirmezdi.

Resmen alenen aldatiliyorsunuz. Cekinmiyor bile. Ilginc bir yuva.

Tam konuna cevap yazacaktim ki bu son yorumunu gordum. Gorusen kizlar ne kadar sucluysa, esin de o kadar suçlu. Sen de bunca zamandir arayip kizla konuşmuşsun hatta seni arkadasiz diye ikna etmiş, ki sen gercekleri kabul etmek istemedigin icin kendini de kandirmişsin. Kizin yaptigi yuzsuzluge mi laf edeyim, senin yuzune utanmadan bakan kocana mi bilemedim. Normalleşmiş yani, tercih meselesi...

Bir de inanclari sebebiyle basini orten insanlari zan altinda birakan betimleme hosuma gitmedi. Soylemeden geçemeyecegim. Gunumuzde zaten onu da oyuncak haline getirenler yuzunden hepimiz boyle onlarin yaptigi olumsuzluklarin utancini yasiyoruz. Hassas bir konu, onu tasiyamayanlar bu sekilde hepimizi birden utandirmamali. Yazik.

Ben olsam her iki kızı da ayrı ayrı arar diğeriyle yaptığı görüşmelerden buluşmalardan haberdar ederdim. Onlarda kendilerini tek sanıyorlardır nitekim. Kocan kime ne anlatıyorsa artık. Çok geçmiş olsun. Karar senin. Yolun açık olsun.

Siz baş örtüsü ile ahlakı eşleştirip kızlara laf atacağınıza dönüp kendinize bakın. Umarım öğrencilerinize ahlaktan, eşitlikten, kadın haklarından falan bahsetmiyorsunuzdur...

Bunu ikisine de söylemiştim. Bak benim kocam zaten KARAKTERSİZ söyle bi kıza da gorusmuslugu var.seninki gibi. Ona da bekarim demis dedim.Siz de alet olmayın. Ben de kararımi vereyim dedim.ama bu kızlar bile beni arkadaş olduklarına ikna etti. Biz sadece esinizLe arkadaş olarak görüşüyoruz dediler. Bugün konuşacağım ama.kesin olarak boşanmak istedigimi söyleyeceğim. Gerekirse bosanacagim.çünkü artık katlanamiyorum.
Şurası da net. Aldatan bir daha aldatiyor

Yani gizli bakmak sayılır. Ben kendimi ikna etmek, keskeye mahal bırakmamak için delil istiyorum mahkemede sunmak için değil

Kendinizi ikna etmek???
Bana öyle geliyor ki siz kocanızı yatakta yakalasanız o size işle ilgili böyle yakınlaşma gerekiyordu karıcım dese, siz inanacaksınız.

Mutsuzsunuz, kocanıza güvenmiyorsunuz. Daha fazla delile ihtiyaç var mı sizce?

Herşey gönlünce olsun inşallah.

alışmış kudurmuştan beterdir. ne yazık ki eşin bu huylarından vazgeçmeyecek. bugün başörtülü kız olur yarın mini etekli...sen de acı çekmeye ve şüphe içinde yaşamaya devam edeceksin. bugün kalk derin bir nefes al ve hem kendin hem de çocukların için doğru olanı yap.

siz kızla hiç muhattap olmayın . eşiniz her seferinde konuşacak başka birini bulacak . bir de sizin zekanızla dalga geçmişler resmen . kız da eşiniz de . problem eşinizde ama . içinde bulunduğunuz bu hayatı ne siz ne bahane ettiğiniz çocuklarınız hakediyor. her çocuk güçlü anne ister . doğumunuzda kızın yanındaymış çocuğunuzu çok mu önemsiyor sizce ?

Böyle adamlar var ya ilginç biriyle aşk yaşayıp yatıp kalkmazlar ama elinin altında birkaç güzel kız olur telefonda flirt ederler işte kendini yakışıklı ve iyi hissediyor sanırım bir manyakta bana dadanmıştı Adamı iş dolayısıyla tanıyordum bir aradı 2 aradı baktım havadan sudan konuşuyor asılıyor desen asılmıyor e bayram değil seyran değil bu Ada'm beni niye arıyor sonra açmamıştım o da aramadı bir süre sonra var böyle tipler eşine söyle aynısını bende yapacağım de...

Canim sadece is telefon muhabbeti mi yoksa sence tensel yakinlasma da var mi? Yani ne farkeder diyeceksin haklısın ama acaba adam ne konuşuyor o da var tabii..belki oyle telde konusmak gibi bir takıntısı vardir hastalik gibi yani bekarim demesi cirkin tabi de...ne bileyim ya kotu yorum yapmak istemedim ama...karsilikli güzelce konus ve artik bu durumun senin icin kabullenebilecegin birsey olmadığını illa telle konusacaksa seni aramasi gerektigini ve hatta hastalık takinti gibi bir durumsa uzman yardimi almayi talep et.degisik yani gercekten.
Boş zamanı cok belli ki.evle ilgili çocuklarla ilgili sorumluluk verebilirsin.

Çocuklarınızı düşünüyor olmanız sizi boşanmaktan alıkoyuyor olmalı yoksa gayet boşanırdınız diye düşünüyorum çünkü işi olmayan kocasına bağımlı bir hayatınız yok..
Bence sıkı bir korkutulmaya ihtiyacı var eşinizin...
Sizi ötelemeye alışmış bir şekilde kabul etmişsiniz onun gözünde..
Sizi ciddi kaybetme korkusu yaşamalı ve bunun sonucunda bir karar vermelisiniz diye düşünüyorum..
Çocuklarınız için endişelemeyin güçlü durun..Sağda solda gördüğünüz çocuklar anne ve babanın yanlışlarını çekerek büyüyüp mutsuz bireyler oluyorlar çünkü kadınlar severek ayılıp depresyona giriyor dolayısıyla cocuklarını gözardı ediyorlar..
Siz eğitimli bir bayansınız ve üstesinden en iyi şekilde gelebilirsiniz..
Gururunuz ayaklar altında mutsuz bir birey olursanız o aile dağılmasada çocuklar bunu her zaman hissedecek ve hepberaber mutsuz olacaksınız..
Sonunda mutlaka eşinizi daha kabul edilemez davranışlarada itmiş olmayı tercih etmesiniz diye düşünüyorum..
Ailenizle konuşup hep birlikte bir karar alın ve eşinize ciddi bir göz dağı verin derim..
Vereceği tepkilere göre kararınızı alın.
Barışacaksanızda bu süreci uzatın iyice o korkuyu yaşamalı.

Canım Allah yardimcin olsun hakkında herseyin hayırlısı olsin inşallah. .. keser döner sap döner gün gelir hesap döner merak etme sen hiç. . Eminim esin boşanmak istemeyecektir hemde Çok eminim. İnşallah hersey güzel olur artik

Agzina
Ağzına saglik!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…