- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Kaldirdigimi düşünüyordum ama bi daha olursa kaldiramayacagimi da biliyordum. Bugün uyumadim hiç. Ben aslında bunu ona nasıl soracagimi düşünüyorum.Kimin ne dedigi onemli degil aslinda. Herkes bir seyler diyor sonucta. Sen bu hayati kaldirabiliyor musun, mutlu musun boyle onemli olan bu.
Cok güzel anlatmisiniz lakin herkesin başarısız olduğu bi şey vardır. Her ne kadar çabalasam da benim de başarısız bi evliliğim oldu. Kabul ediyorumHanimefendi tahsilli bir bayansizniz hatta akademisyenmissiniz hayatinizda kariyer sahibi olmussunuz ve evlatlarinizda var..bence iyi dusunun etrafinizda esinizin size bunlari yapmaya ne kadar hakki oldugunu ölçün bicin..siz kariyer sahibisiniz ve esinizin konustugu kisilerse kesin siradan basit kizlardir ki evli oldugunu öğrendikten sonra da konusmalarindan bunu kaniya vardim..bence hayatinizin artilarini ve eksikerini yazin esinizin sizin ve cocuklarinizin hayatina kattigi artilar neler ve sizden aldiklari eksiler neler..basarili bir kadin oldugunuz belli bence bunlari kendinize hakettirmeyin..karar sizin ama duygusal anlamda bi sekilde yipranirsiniz emin olun...sevdiginiz kadar sevilmek sizinde hakkiniz..size bunlari yapan bir adama bagli kalmak icin eliniz mahkum degil kendi ayaklarinizin uzerinde durabilirsiniz elbette...bence evlatlariniz icin ve kendiniz icin iyi dusunun..daha gencsiniz..önünüzde yasanacak uzun yillar var...esiniz ne konusuyormus ki saatlerce bu kadinlarla konusma ihtiyaci varsa sizi arasin konussun saatlerce...ben pek masumane bulmadim esinizi kendini bekar olarak tanitmasi ve karsi tarafin evli oldugunu ogrenmesi ve konusmaya devam etmesi...bence o bayan esinize bahsetmistir sizin aradiginizi ve evli oldugunu ogrendigini...gercekten ne kadar pislik olmus genc kizlar..sonrada maduru oynarlar..adamin evli oldugunu bile bile ne konusuyorsun hala birde saatlerce..insan birr yerden sonra ne konusacagini bilemez anlat anlat...neyse son olarak hayat sizin ama kendinize haksizlik etmeyin ayaklariniz yere bu kadar saglam basarken bence iyi dusunun...
Siz de umutsuz vakasınız. Halen eşinizin görüştüğü kızlara kulp takıyorsunuz. Sizin eşiniz ahlaklı bir insan olsaydı, evliliğini bu noktaya getirmez, sizi böyle değersizleştirmezdi.Kaldirdigimi düşünüyordum ama bi daha olursa kaldiramayacagimi da biliyordum. Bugün uyumadim hiç. Ben aslında bunu ona nasıl soracagimi düşünüyorum.
Ve ilk defa boşanmak istedigimi söyleyeceğim bugün. Bu kızlar evet işi dahi olmayan kızlar. 25 yaşlarında. Obur anlattığım kız başörtülü bi kız. Düşünebiliyor musunuz başörtülü ve evli adamlarla muhabbet diz boyu..
Resmen alenen aldatiliyorsunuz. Cekinmiyor bile. Ilginc bir yuva.Kaldirdigimi düşünüyordum ama bi daha olursa kaldiramayacagimi da biliyordum. Bugün uyumadim hiç. Ben aslında bunu ona nasıl soracagimi düşünüyorum.
Ve ilk defa boşanmak istedigimi söyleyeceğim bugün. Bu kızlar evet işi dahi olmayan kızlar. 25 yaşlarında. Obur anlattığım kız başörtülü bi kız. Düşünebiliyor musunuz başörtülü ve evli adamlarla muhabbet diz boyu..
Tam konuna cevap yazacaktim ki bu son yorumunu gordum. Gorusen kizlar ne kadar sucluysa, esin de o kadar suçlu. Sen de bunca zamandir arayip kizla konuşmuşsun hatta seni arkadasiz diye ikna etmiş, ki sen gercekleri kabul etmek istemedigin icin kendini de kandirmişsin. Kizin yaptigi yuzsuzluge mi laf edeyim, senin yuzune utanmadan bakan kocana mi bilemedim. Normalleşmiş yani, tercih meselesi...Kaldirdigimi düşünüyordum ama bi daha olursa kaldiramayacagimi da biliyordum. Bugün uyumadim hiç. Ben aslında bunu ona nasıl soracagimi düşünüyorum.
Ben olsam her iki kızı da ayrı ayrı arar diğeriyle yaptığı görüşmelerden buluşmalardan haberdar ederdim. Onlarda kendilerini tek sanıyorlardır nitekim. Kocan kime ne anlatıyorsa artık. Çok geçmiş olsun. Karar senin. Yolun açık olsun.Kaldirdigimi düşünüyordum ama bi daha olursa kaldiramayacagimi da biliyordum. Bugün uyumadim hiç. Ben aslında bunu ona nasıl soracagimi düşünüyorum.
Bunu ikisine de söylemiştim. Bak benim kocam zaten KARAKTERSİZ söyle bi kıza da gorusmuslugu var.seninki gibi. Ona da bekarim demis dedim.Siz de alet olmayın. Ben de kararımi vereyim dedim.ama bu kızlar bile beni arkadaş olduklarına ikna etti. Biz sadece esinizLe arkadaş olarak görüşüyoruz dediler. Bugün konuşacağım ama.kesin olarak boşanmak istedigimi söyleyeceğim. Gerekirse bosanacagim.çünkü artık katlanamiyorum.Ben olsam her iki kızı da ayrı ayrı arar diğeriyle yaptığı görüşmelerden buluşmalardan haberdar ederdim. Onlarda kendilerini tek sanıyorlardır nitekim. Kocan kime ne anlatıyorsa artık. Çok geçmiş olsun. Karar senin. Yolun açık olsun.
Yani gizli bakmak sayılır. Ben kendimi ikna etmek, keskeye mahal bırakmamak için delil istiyorum mahkemede sunmak için değil
Herşey gönlünce olsun inşallah.Bunu ikisine de söylemiştim. Bak benim kocam zaten KARAKTERSİZ söyle bi kıza da gorusmuslugu var.seninki gibi. Ona da bekarim demis dedim.Siz de alet olmayın. Ben de kararımi vereyim dedim.ama bu kızlar bile beni arkadaş olduklarına ikna etti. Biz sadece esinizLe arkadaş olarak görüşüyoruz dediler. Bugün konuşacağım ama.kesin olarak boşanmak istedigimi söyleyeceğim. Gerekirse bosanacagim.çünkü artık katlanamiyorum.
Şurası da net. Aldatan bir daha aldatiyor
Böyle adamlar var ya ilginç biriyle aşk yaşayıp yatıp kalkmazlar ama elinin altında birkaç güzel kız olur telefonda flirt ederler işte kendini yakışıklı ve iyi hissediyor sanırım bir manyakta bana dadanmıştı Adamı iş dolayısıyla tanıyordum bir aradı 2 aradı baktım havadan sudan konuşuyor asılıyor desen asılmıyor e bayram değil seyran değil bu Ada'm beni niye arıyor sonra açmamıştım o da aramadı bir süre sonra var böyle tipler eşine söyle aynısını bende yapacağım de...Merhaba bayanlar. .uzuun zamandır forumu takip ediyorum. Çoğunuzu tanıyorum. Anlatacağım konumda bana ne cesaretsiz korkak bi kadınsın diiceksiniz.Kocami da yerden yere vuracaksiniz. Bunu biliyorum. Lakin belki biriniz bana farklı bir yol gösterir diye yazıyorum. Ya da burada kalır okurum hep..
Şuan 30 yaşındayım. Yaklaşık 8 yıllık evliyim.2 çocuğum var. Akademisyenim. Tezim bitince Yard. Doç. Olacağım insallah. Kocam başka bir alanda memur. Memleketimizden uzaklarda yaşıyoruz işimiz gereği.
Kocam hep rahat bi adam oldu bayanlara karşı.
Bi gün bana soğuk tavirlarindan şüphelenip fatura detaylarına baktım. 3 yıl önceydi. Ben ailemin yanındayım bi numara ile sürekli görüşme çıktı. 1 saatten fazla süren.hergün olan nerdeyse. Aradım kızla konuştum. Memleketten bi işle ilgili tanışmış.kız başta bilmiyormus evli olduğunu.face ten öğrenmiş falan. Sonra bunun normal bi arkadaşlık olduğunu söyledi. Kız da kocam da. Boşanmaya cesaret edemedim. Çok korktum ayriliktan. Büyük çocuğum 2 yaşına girmemisti henüz. Kocam hayatımda sevdiğim tek erkekti ve onunla evlenmistim. Binbir zorlukla sevdiğim adamdan ayrılmayı göze alamadım. Sonra bu kızla ara ara telefon kaydına yansıyan görüşmeler vardı. Bir kaç kez daha aradım. Sadece arkadaş olarak görüşüyoruz dedi. Var benim böyle evli arkadaşlarım. Geçen biriyle öğle yemeği yedik dedi.ve beni arkadaş olduklarına ikna edercesine konuştu. 2.cocuguma doğum yaptığım gün eşim şüpheli bi şekilde caddeye gitti. Falanca arkadasimla buluşuyoruz diyor ama hiç bi ipucu yok. Arıyorum geç ulaşıyorum.sesi sessiz bi ortamdan geliyor. Sonra o ğün sancilandim ve doğum yaptım. Bi kaç ay sonra o günün detayına baktım.öğlen 2 ye kadar haberleşme var.mesaj ve aramayla sonrası yok o kızla. Sonra yine sordum gorusmuyorum.mesajlaşma fln yok diye inkar etti kiz. İstiyorsanız gorusmem bi daha dedi. Eşimle de konuştum.bak kaç yıldır arkadaşım dedi. Bi sıkıntı olsa çoktan ortaya bi şey çıkardi. Aklıma sokma böyle şeyleri dedi her seferinde.
Sonra bugün yine aynı şey oldu. Kocam esrarengiz bi şekilde alakasız arkadaşlarını bahane edip bi yere gidiyoruz dedi. Tabi suphelendim. Aradımher seferinde sesi yine sessiz bi ortamdan geliyor ben aradıktan 2 dk. Sonra dönüyor bana.o kadar yemin etmiştim bakmayacam detaylara diye. Suphelenip baktım ve yine o kızla haberlesmis. Sanırım evine bıraktı geldi.
Şimdi hepiniz bana boşan diyeceksiniz.
Yoksa zaten kurt içimi kemiriyor. Ama nasıl yapacağım bilmiyorum.hiç cesaretim yok suan cocuklarimin o düzenini bozmaya. Biliyorum.bu kız tek değil. Başka biri de vardı. Çok esrarengiz bi kız. Kız eşimle ilgili hem çok farklı şeyler anlatmıştı.çok uzak bi ilde yone isle olgili tanismislar ama hep telefonda gorusmusler. Esim yine kendisini bekar tanitmis. Bu kizi da aradim. 2.cocuguma dogum yaptiktan 1 ay so ra ogrendim.3 yildir konuyorlarmis 2 ayda bir.bazen 6 ayda bir. Bazen haftada hergun. Oyle gunluk seylerden.hem kız kendisi de o denli yerden yere vurduğu kocamla yine görüşmeye veya kandil mesajı göndermeye devam etti.
Telefondan yazıyorum.hatalarım varsa affola.bayagi uzUn yadım sanirim.vakit ayirip yardimi olmaya calisanlara simdiden tesekkur ederim .
Ağzına saglik!!!!Çocuklarınızı düşünüyor olmanız sizi boşanmaktan alıkoyuyor olmalı yoksa gayet boşanırdınız diye düşünüyorum çünkü işi olmayan kocasına bağımlı bir hayatınız yok..
Bence sıkı bir korkutulmaya ihtiyacı var eşinizin...
Sizi ötelemeye alışmış bir şekilde kabul etmişsiniz onun gözünde..
Sizi ciddi kaybetme korkusu yaşamalı ve bunun sonucunda bir karar vermelisiniz diye düşünüyorum..
Çocuklarınız için endişelemeyin güçlü durun..Sağda solda gördüğünüz çocuklar anne ve babanın yanlışlarını çekerek büyüyüp mutsuz bireyler oluyorlar çünkü kadınlar severek ayılıp depresyona giriyor dolayısıyla cocuklarını gözardı ediyorlar..
Siz eğitimli bir bayansınız ve üstesinden en iyi şekilde gelebilirsiniz..
Gururunuz ayaklar altında mutsuz bir birey olursanız o aile dağılmasada çocuklar bunu her zaman hissedecek ve hepberaber mutsuz olacaksınız..
Sonunda mutlaka eşinizi daha kabul edilemez davranışlarada itmiş olmayı tercih etmesiniz diye düşünüyorum..
Ailenizle konuşup hep birlikte bir karar alın ve eşinize ciddi bir göz dağı verin derim..
Vereceği tepkilere göre kararınızı alın.
Barışacaksanızda bu süreci uzatın iyice o korkuyu yaşamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?