- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
aslında benim sıkıntım çocuk olmasını çok istemem :) tartışmamız da biraz bununla alakalı :)Oyyy çok güzel ama . Offf çocuk olmadan yapın valla bunları barışmanın tadı da ayrı oluyor.
kız soooraa herifin bi tarafı tutmaz tövbeeee :)Hahhahaa. Naapsakki aç camları falan az cereyan yapsın
aslında benimkisi küs kalmayı sevmez hep başı ağrır ben küsünce hastalanır zavallım ve genelde de o adım atar ama ikimizin de inadı tuttu işte ve benim bu gidişle inadım kalmıcak gibi gözükmekteben küs kalamıyorum...o da kalamıyorr..hıc bısı yok gıbı konusuorr..
alıştırmaktan korkuyorum canım nedense sanki o dediğini br kere yapsam hep benden bekler die korkuyorum
Nekadarlık evlisiniz birde eşiniz çocuğu nezaman istiyoraslında benim sıkıntım çocuk olmasını çok istemem :) tartışmamız da biraz bununla alakalı :)
napcez bu gocaları uff yaHerkes mi küs ya bizde küsüz eşimleama ben hiç dayanamıyorum 2 saat sonra gelcek
Ayıpmış ciddenIpfi ipfi...
azıcık daha sinirim geçsin gidicem yatağa zaten uyudu galiba ses soluk kesildiEvlilik bu. Öyle bir şey olmaz ki. Yukarıda bir arkadas da demis, ben esimle küsüp de uzatirsam hemen o gelir sirnasir, ciddi oldugunu düşünür ve kalbimi almaya çalışır. .
Her biseyleri sorun ya. Gıcık bunlarnapcez bu gocaları uff ya
Deme oyle ya alinti yapmasan silerdim simdiAyıpmış cidden
biz bir buçuk yıllık evliyiz fakat sekiz dokuz aydır korunmuyoruz kavga sebebi de benim çok çocuk istememle alakalı yani yatak odasıyla ilgili öhöm öhöm :) o da çok istiyor çocuk olmasını ama nedense bu cinsellik hep beyefendilerin istediği zzamanlarda oluyor yok arkadaşım öle bişey hele bi de çocuk için çalışılıyorsa yumurtlama takvimine uymak zorundayız değil mi amaNekadarlık evlisiniz birde eşiniz çocuğu nezaman istiyor
topu gıcık ama biz onlara baş eğmiyoruz gadın dayanışması hobaaaHer biseyleri sorun ya. Gıcık bunlar
Deme oyle ya alinti yapmasan silerdim simdi
Ama siz dayanabiliyorsunuz ben dayanamıyorum eşim de çok inatçı hayatta gelip yanaşmaztopu gıcık ama biz onlara baş eğmiyoruz gadın dayanışması hobaaa
Işte öyle değil. Ben 1 buçuk yıl o takvime uydum olmadı stres oluyor sonra doktora vs gittik sonuçlar bi gelsin bakarız dedik. Sonra normal hayata döndük gün falan tutmadan yani 2. Ay hamile kaldım benden dimesibiz bir buçuk yıllık evliyiz fakat sekiz dokuz aydır korunmuyoruz kavga sebebi de benim çok çocuk istememle alakalı yani yatak odasıyla ilgili öhöm öhöm :) o da çok istiyor çocuk olmasını ama nedense bu cinsellik hep beyefendilerin istediği zzamanlarda oluyor yok arkadaşım öle bişey hele bi de çocuk için çalışılıyorsa yumurtlama takvimine uymak zorundayız değil mi ama
Kural ihlali değildir inşallah yaptığımız. Bide durduk yere ceza almayalım. Ama gayet iyi niyetli ydi.Deme oyle ya alinti yapmasan silerdim simdi
Sanmam olursa da bana versinler zaten alistim arada aliyorum cezaKural ihlali değildir inşallah yaptığımız. Bide durduk yere ceza almayalım. Ama gayet iyi niyetli ydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?