- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
stresten olmuyor diyolla :) ama benim eşimde sperm hareketsizliği çıktı doktor vitamin falan verdi çok da ileri düzeyde değil dedi ben de ona keçiboynuzu suyu falan içiriyorum içmek istemiyor biraz onun da gerginliği vardı üzerime bir de bu konu eklenince sinirlendm bize doktor 12 14 16 18 20. günler ilişkye girin dediIşte öyle değil. Ben 1 buçuk yıl o takvime uydum olmadı stres oluyor sonra doktora vs gittik sonuçlar bi gelsin bakarız dedik. Sonra normal hayata döndük gün falan tutmadan yani 2. Ay hamile kaldım benden dimesi
eşim inatçı idi eskiden ama bana dayanamıyr evlendikten sonra daha bir merhametli oldu hemen gönlümü alırdı ama bu sefer pek yanaşmadı bu da sinir bozuyor haliyleAma siz dayanabiliyorsunuz ben dayanamıyorum eşim de çok inatçı hayatta gelip yanaşmaz
Ay güldürdünüz beni. Allah iyiliğinizi versinSanmam olursa da bana versinler zaten alistim arada aliyorum ceza
Hehee inanmıycaksın aynısı eşimde de vardı. 1 buçuk yıl sonra doktora gittik benim test lerde bişey çıkmadı. Eşimde hareketli Sperm sayısı azdı. Yıkamalı mı ne diyolar ikinci bir test istendi bizde haa bir sorum var demekki test gününe kadar takmayalım kafaya dedik ilk test 1 ay sonra ydı malum erkeklerin test olayı stresli ikinci bir tarih aldık tekrar bir ay sonraya ve test gününe 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim. O keçi boynuzu fasa fıso söyliyim. Sigara varsa mümkün olduğunca azaltsın alkol almasın. Yeni evlisiniz sonuçta akışına bırakın.stresten olmuyor diyolla :) ama benim eşimde sperm hareketsizliği çıktı doktor vitamin falan verdi çok da ileri düzeyde değil dedi ben de ona keçiboynuzu suyu falan içiriyorum içmek istemiyor biraz onun da gerginliği vardı üzerime bir de bu konu eklenince sinirlendm bize doktor 12 14 16 18 20. günler ilişkye girin dedi
benim eşimin de sperm hareketsizliği düşük düzeydeymiş çocuk olmasına engel değil dedi sende bir prblem yok dedi .. ne güzel bir mucizem benim de olsa keşke çok istyyoorum anne olmak .. keçiboynuzundan adam resmen nefret etti ben de bugün çöpe attım madem içmiyo banane ben mi uğraşıyım çocuk gibi iç iç diye ilacını da almadı iki gündür aman kendi bilir napıyım ben bana neden çocuk doğurmuyorsun der arada benim laflar sıralı ona şşimdi :)Hehee inanmıycaksın aynısı eşimde de vardı. 1 buçuk yıl sonra doktora gittik benim test lerde bişey çıkmadı. Eşimde hareketli Sperm sayısı azdı. Yıkamalı mı ne diyolar ikinci bir test istendi bizde haa bir sorum var demekki test gününe kadar takmayalım kafaya dedik ilk test 1 ay sonra ydı malum erkeklerin test olayı stresli ikinci bir tarih aldık tekrar bir ay sonraya ve test gününe 4 gün kala hamile olduğumu öğrendim. O keçi boynuzu fasa fıso söyliyim. Sigara varsa mümkün olduğunca azaltsın alkol almasın. Yeni evlisiniz sonuçta akışına bırakın.
Hala öksğrmüyor mu. Az da sen öksüreydin keşke belki o çıkar gelirdibenim eşimin de sperm hareketsizliği düşük düzeydeymiş çocuk olmasına engel değil dedi sende bir prblem yok dedi .. ne güzel bir mucizem benim de olsa keşke çok istyyoorum anne olmak .. keçiboynuzundan adam resmen nefret etti ben de bugün çöpe attım madem içmiyo banane ben mi uğraşıyım çocuk gibi iç iç diye ilacını da almadı iki gündür aman kendi bilir napıyım ben bana neden çocuk doğurmuyorsun der arada benim laflar sıralı ona şşimdi :)
yok uyudu gitti ellam bende gidip yatıcam birazdan ses yapıcam ışığı açıcak bakalım napcekHala öksğrmüyor mu. Az da sen öksüreydin keşke belki o çıkar gelirdi
çok çokk güzel konuşmusun canım teşk ederim bi daha öksürürse ben su götürcem demiştim ahan da şimdi öksürdü ben gidiyom allaha emanet olun kızlar bakalım yarın nasıl açıcam bu siteyi :)Sıkma canını tatlım eninde sonunda büyük bir problem yoksa düzelirsin iz. .Aslında söyle ona çaktırmadan eve misafir alma gibi bir Şansın olsa ufak ufak konuşmaya başlarsınız. 2 gündür hiç konuşmuyor saniz is uzayacak gibi..Bu durumlarda genelde kadınlar dayanamayip konuşmaya çalışıyor hee arayı düzeltip Özür dilemek için olmasa da anlamak ve anlaşılmak için. .
Biz esimle ikimizde keçiyiz şu an ne olduğunu hatırlamıyorum çok zaman geçti üstünden. .bir küstuk tam 1 ay belki fazlası vardır hiç konuşmamıstik. Ondan sonra eve misafirler gelmeye başlayınca ufak ufak derken konuşmaya başlamıştık. Şimdi o halimize gülüyorum. Artık çocukça geliyor ve bir problem varsa konuşurum anlamaya çalışıp anlatmaya çalışırım. O an olmazsa mola veririz sakinlesince devam.hele sinirliysek birbirimizden kacariz.dilin kemigi yok derler ya o an sinirle kotu seyler soylememek icin.Öyle böyle ortada buluşuyoruz.O olay ikimizde ders oldu.bir daha kusmek mi aman aman tövbeettik.
şu anda Köprüde karşılaşaniki kkeçi gibisiniz ama umarım düzeltemeyecek birsey yoktur.ama madem ki kendini haklı görüp konuşmuyorsun pes etme.cunku şu anda o da senin gibi kendini haklı görüyor ve senin geri adım Atmani bekliyor.ama yukaridaki örnek gibi çaktırmadan konuşma ortamı yaratmak için bir şeyler yapabilirsin.hele ki cevrenizde söyle uyuştugunuz bir çift falan varsa daha iyi olur.keyfinizde biraz yerine gelir ve bahane ile konuşmaya da başlarsınız.
ben küs kalmasını layıkıyla becerenlerdenim canım ama şu an gidip koşa koşa ona sarılmamak için kendimi zor tutuyorum ve gidip öle de yapıcam galiba onsuz olmuyo çünkü tadım tuzum yok hiç ne uyku ne acıkma ne tv ne internetHanimlar harikasiniz gece gece baya guldum... ahhh ahh bizde evliligin ilk gunlerinde kus olunca hep esim gelirdi gönlumu alirdi cok hosuma giderdi.Cocuk oldu gecim derdiydi faturalardi sikintiydi Kim kime kusuyor kim barisiyor belli olmuyor.
Ama ben simdilerde fazla küs kalamiyorum hemen özluyorum gidiyorum sariliyorum öpuyorum kokluyorum sanki yillardir görmemisim gibi. (Biraz sabretmeyi bilsem iyi olacak aslinda)
Küs olunca sizdede öyle oluyomu?
Yoksa bi benmi öyleyimki
Hanimlar harikasiniz gece gece baya guldum... ahhh ahh bizde evliligin ilk gunlerinde kus olunca hep esim gelirdi gönlumu alirdi cok hosuma giderdi.Cocuk oldu gecim derdiydi faturalardi sikintiydi Kim kime kusuyor kim barisiyor belli olmuyor.
Ama ben simdilerde fazla küs kalamiyorum hemen özluyorum gidiyorum sariliyorum öpuyorum kokluyorum sanki yillardir görmemisim gibi. (Biraz sabretmeyi bilsem iyi olacak aslinda)
Küs olunca sizdede öyle oluyomu?
Yoksa bi benmi öyleyimki
onu dün yaptım ben uyandı bakındı geri yattı sonra yattım ben sarıldı arkadan tersledim çok sinirliydim pişmanım şimdi yapsa keşke
ben küs kalmasını layıkıyla becerenlerdenim canım ama şu an gidip koşa koşa ona sarılmamak için kendimi zor tutuyorum ve gidip öle de yapıcam galiba onsuz olmuyo çünkü tadım tuzum yok hiç ne uyku ne acıkma ne tv ne internet
çok çokk güzel konuşmusun canım teşk ederim bi daha öksürürse ben su götürcem demiştim ahan da şimdi öksürdü ben gidiyom allaha emanet olun kızlar bakalım yarın nasıl açıcam bu siteyi :)
Ahh ahh bende eşim tarafından gönlümun alınması olayını hiç yasayamadim. Bir kere küstük bir önceki yorumumda anlattim en az 1 ay hic konuşmadık.Sikiysa kus dermisim Ama galiba kisiden kisiye degisiyor mu ne.ben cok sinirlendigimde sirnasmaya yada konusmaya calissa da su anda cok sinirliyim konusmak istemiyorum sonra konusalim derim.galiba benden oturu ben bir cesidim iyi mi
Bende öyle yapiyodum ama gene uzulen ben oluyodum sarilinca tersliyorum sonra geri sarilsa diye bekliyorum ne sacmalik saril bitsin iste
Valla söylediğimiz gibi yaptım gittim öptüm sarıldım o da karşılık verdi ama işler hiç umduğum gibi olmadı sinirden ölüyorum yatağı ayırdım bir de öyle kavga ettik yarın ise cümbüş var kafamdan duman çıkıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?