Çocuk düşünmüyorum oda istemiyor zaten daha yeni evliymişiz ! Bu davranislarinda sonra zaten iyi bi baba olacagindan hic emin değilimAllah yardımcınız olsun öncelikle inşallah düzelir ama bence siz şuan asla çocuk falan düsünmeyinDüzeltmeye çalışın annesi gibi davranmayın siz onun eşisiniz bunu anlamasını sağlayın.Cevremde duyduklarım burda okuduklarım erkekler genelde evlenince bu şekilde değişime uğruyorlar tabi genelleme yapmak yanlış da ..
Başka biri yok bence Adam anasının evinde böyle yaşamaya alışmış,evlenince de o düzende devam ediyorÜzgünüm ama seni hizmetçi olarak görüyor bu adam daha ilk seneden 30 yıllık evli gibi davranırsa o işte bir şeyler vardır.Ya evliliğin ciddiyetini anlamadı yada başka biri var
Amann ne biliyim bu kadar vurdumduymaz bi adam olunca ilk aklıma gelen o oldu yoksa bu kadar kayıtsız olması mümkün değil yaBaşka biri yok bence Adam anasının evinde böyle yaşamaya alışmış,evlenince de o düzende devam ediyor
Ya bu mesajdan sonra biraz durum değişti gibi, gerçekten kahveye gittiğinden eminmisiniz ?Böyle değildi biz bekarken hergun buluşurduk nerdeyse kendimizce gezerdik dolaşırdık nişanlılık dönemini kısa tuttuk ama o zamanda böyle değildi evin her köşesini kendi yaptı nerdeyse bende yardim ettim ama hic böyle bi tavrı yoktu bi o gerginlikle kavgalarımız oldu o eşya olsun bu olmasın diye başka bisey yoktu adam imzadan sonra değişti resmen bana annesiymişim gibi davranıyor sanki
Bu böyle sürüp gider.Koskoca bir hayat bir ömrün peşinde uçup gider.Merhaba kızlar benim derdim çok büyük daha öncede eşimin ailesiyle ilgili yazmıştım sorunum şuan eşim daha 1 senelik evliyiz ama adam nerdeyse ikinci aydan bu zamana kadar aynı işten geç geliyor zaten gelince de yemek yiyor telefondan kafasını kaldırmıyor yemekten sonra uzanıyor koltuğa yine telefonla ilgileniyor öyle uyuya kalıyor nezaman yatmaya gidiyoruz ozaman kalkıyor sorunca yorgunum uykusuzum diyor ama arkadaşları arasın kahveye çağırsın kosa kosa gidiyor haftanin 3-4 günü kahvede gerisinde uyuyor delircem artık konuşamıyoruz beraber bisey yapamıyoruz hafta sonu görebildiğimiz tek yer benm ailemin yanına köye onuda zorla götürüyor girmezsek yine koltuğa yatıp bütün gün telefonla ilgileniyor ya oyun oynuyor ya video falan izliyor biyere gidelim desem yorgunum bi haftasonun var diye söyleniyor ne yapacagimi şaşırdım biseyi yapması için bi kaç kez söylemek zorundayım erteliyor herşeyi kaç kez tartıştık ben bütün gün evdeyim biz yeni evliyiz biraz olsn ilgilen biyerlere gidelim gitmesekte beraber zaman geçirelim diyorum olmuyor işten gelince bi uzanıyor bidaha çoraplarını ben topluyorum yerden kıyafet almaya odaya gitmeye üşeniyor benden bekliyor daha bi cok sey tahammül edemiyorum artık
Taktik yapıyor su kurnazı! Bunlar birbirlerine aman iş yapma üzerinde kalır taktiği yapıyor. Sitem etmeden ev işleri denilen şeyin ortak olduğunu ve bundan sonra dönüşümlü yapılacağını yoksa kendisine saygınızın azaldığını ve bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyin. Yapmazsa siz de yapmayın. İnatlaşacaktır. Eğer inatlaşmaya çalışırsa evliliğin devam etmeyeceğini, birinin tüm sorumluluğu almasının insafsızlık olduğunu anlatırsınız. Ailesel olarak böyle yetişmiş olabilirsin ama ben bunu kabul etmiyorum dersiniz. Size yardım etmeyecek zaten kendisinin de olan görevi paylaşması veüstlenmesi gerekiyor. Evlilik karşılıklı olarak ödün vermeyi gerektirir. Tek taraflı olamaz.Böyle değildi biz bekarken hergun buluşurduk nerdeyse kendimizce gezerdik dolaşırdık nişanlılık dönemini kısa tuttuk ama o zamanda böyle değildi evin her köşesini kendi yaptı nerdeyse bende yardim ettim ama hic böyle bi tavrı yoktu bi o gerginlikle kavgalarımız oldu o eşya olsun bu olmasın diye başka bisey yoktu adam imzadan sonra değişti resmen bana annesiymişim gibi davranıyor sanki
Eğer yalanına ortak edicek birini bulmadıysa kahveye gidiyor çünkü arkadaşı arıyor sesini duyuyorum gittiği kahve ailesinin evine yakın onlarda görüyorlarmış kahvede onlarda kızıyor ama anlamiyor yeni evlisiniz karını bırakıp gitme olmaz etrafta ne derler diye çok konuştular anlamiyo adam bilmiyorum yani ben bunlara güvenerek kahveye gittiğine inanıyorum onada bahanesi var kendine hic zaman ayiramıyormuş bi kahveye gidiyormuş çok goruyormusuzYa bu mesajdan sonra biraz durum değişti gibi, gerçekten kahveye gittiğinden eminmisiniz ?
Kaç yaşındasınız eşiniz ve siz?Eğer yalanına ortak edicek birini bulmadıysa kahveye gidiyor çünkü arkadaşı arıyor sesini duyuyorum gittiği kahve ailesinin evine yakın onlarda görüyorlarmış kahvede onlarda kızıyor ama anlamiyor yeni evlisiniz karını bırakıp gitme olmaz etrafta ne derler diye çok konuştular anlamiyo adam bilmiyorum yani ben bunlara güvenerek kahveye gittiğine inanıyorum onada bahanesi var kendine hic zaman ayiramıyormuş bi kahveye gidiyormuş çok goruyormusuz
Biliyorum o yuzden istemiyorum cocuk eminim o çocuğum bütün sorumluluğu bana kalıcak çünkü bi baba olarak hic bisey yapmiycakHer çocuğun sağlıklı bir aile ortamına doğma hakkı var.Kağıt üzerinde evlenmiş olsanız bile "evlilik"kavramını bilmeyen bir eşe sahipsin.Bu durumu çözmeden çocuk sahibi olma.
Ben 29 eşim 31Kaç yaşındasınız eşiniz ve siz?
Yaşlarda küçük değil.Daha olgun daha evlilik bilincinde olması lazım.Ben de 6 yıllık evliyim.Daha yeni evli insanların bunları yaşamasına çok üzülüyorum.İnsanlar ne hayallerle evleniyor ömür paylaşıyor.Güzelim kızların hayalleriyle oynayıp kendilerine eş değil hizmetçi alıyor bazı kişilikler.Ben 29 eşim 31
Evlenmeden önce de sık sık kahveye gider miydi?Eğer yalanına ortak edicek birini bulmadıysa kahveye gidiyor çünkü arkadaşı arıyor sesini duyuyorum gittiği kahve ailesinin evine yakın onlarda görüyorlarmış kahvede onlarda kızıyor ama anlamiyor yeni evlisiniz karını bırakıp gitme olmaz etrafta ne derler diye çok konuştular anlamiyo adam bilmiyorum yani ben bunlara güvenerek kahveye gittiğine inanıyorum onada bahanesi var kendine hic zaman ayiramıyormuş bi kahveye gidiyormuş çok goruyormusuz
Bi kaç kez aşkım yardim edermisin dedim oylaya poflaya etti bi kaçında yapmadı yorgunum dedi söylendi dediği cevap hep şu ben bütün gün çalışıyorum sen bütün gün evdesin ne yapiyosun ki eve geliyorum yine çalışıyorum bırakayım işi ben yapayım ozaman ev işlerini bi dediğini iki etmem ozaman senin gibi yapmam diye laf sokuyor iş olarak görüyor evde bisey yapmayıTaktik yapıyor su kurnazı! Bunlar birbirlerine aman iş yapma üzerinde kalır taktiği yapıyor. Sitem etmeden ev işleri denilen şeyin ortak olduğunu ve bundan sonra dönüşümlü yapılacağını yoksa kendisine saygınızın azaldığını ve bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyin. Yapmazsa siz de yapmayın. İnatlaşacaktır. Eğer inatlaşmaya çalışırsa evliliğin devam etmeyeceğini, birinin tüm sorumluluğu almasının insafsızlık olduğunu anlatırsınız. Ailesel olarak böyle yetişmiş olabilirsin ama ben bunu kabul etmiyorum dersiniz. Size yardım etmeyecek zaten kendisinin de olan görevi paylaşması veüstlenmesi gerekiyor. Evlilik karşılıklı olarak ödün vermeyi gerektirir. Tek taraflı olamaz.
Evet gidiyoduEvlenmeden önce de sık sık kahveye gider miydi?
Benim annem ve babamda 24 yaşında evlenmişler.Babam o yaştan beri haftada 3-4 gün kahveye gider.Şu an 48 yaşında yani senelerce değişen bir şey olmadı.İlerde değişir diyorsan muhtemelen değişmeyecek yaniEğer yalanına ortak edicek birini bulmadıysa kahveye gidiyor çünkü arkadaşı arıyor sesini duyuyorum gittiği kahve ailesinin evine yakın onlarda görüyorlarmış kahvede onlarda kızıyor ama anlamiyor yeni evlisiniz karını bırakıp gitme olmaz etrafta ne derler diye çok konuştular anlamiyo adam bilmiyorum yani ben bunlara güvenerek kahveye gittiğine inanıyorum onada bahanesi var kendine hic zaman ayiramıyormuş bi kahveye gidiyormuş çok goruyormusuz
Sevgiliyken farklı, nişanlıyken farklıBütün erkekler mı böyle acabaInanin burda okuduklarımdan sonra evlilikten soğudum Bekarken yada nisanlıyken nasıldı peki,anlayamadınız mı ?
Benim annem ve babamda 24 yaşında evlenmişler.Babam o yaştan beri haftada 3-4 gün kahveye gider.Şu an 48 yaşında yani senelerce değişen bir şey olmadı.İlerde değişir diyorsan muhtemelen değişmeyecek yani
Sevgiliyken farklı, nişanlıyken farklı
Evlenince aynı evde yaşayınca
Çoraplarını ve çamaşırlarını annesi yıkadığı için siz yıkayacaksınız , yatağını siz düzelteceksini yemeği pişireceksiniz evi toparlayacaksınız bu çocuk olduktan sonra bşrde çocukla ilgileneceksiniz o yanınızda horul, horul uyuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?