Kocamla anlasamiyoruz ne yapacagimi sasirdim

Çocuk düşünmüyorum oda istemiyor zaten daha yeni evliymişiz ! Bu davranislarinda sonra zaten iyi bi baba olacagindan hic emin değilim

Üzgünüm ama seni hizmetçi olarak görüyor bu adam daha ilk seneden 30 yıllık evli gibi davranırsa o işte bir şeyler vardır.Ya evliliğin ciddiyetini anlamadı yada başka biri var
Başka biri yok bence Adam anasının evinde böyle yaşamaya alışmış,evlenince de o düzende devam ediyor

Ya bu mesajdan sonra biraz durum değişti gibi, gerçekten kahveye gittiğinden eminmisiniz ?

Bu böyle sürüp gider.Koskoca bir hayat bir ömrün peşinde uçup gider.

Taktik yapıyor su kurnazı! Bunlar birbirlerine aman iş yapma üzerinde kalır taktiği yapıyor. Sitem etmeden ev işleri denilen şeyin ortak olduğunu ve bundan sonra dönüşümlü yapılacağını yoksa kendisine saygınızın azaldığını ve bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyin. Yapmazsa siz de yapmayın. İnatlaşacaktır. Eğer inatlaşmaya çalışırsa evliliğin devam etmeyeceğini, birinin tüm sorumluluğu almasının insafsızlık olduğunu anlatırsınız. Ailesel olarak böyle yetişmiş olabilirsin ama ben bunu kabul etmiyorum dersiniz. Size yardım etmeyecek zaten kendisinin de olan görevi paylaşması veüstlenmesi gerekiyor. Evlilik karşılıklı olarak ödün vermeyi gerektirir. Tek taraflı olamaz.

Her çocuğun sağlıklı bir aile ortamına doğma hakkı var.Kağıt üzerinde evlenmiş olsanız bile "evlilik"kavramını bilmeyen bir eşe sahipsin.Bu durumu çözmeden çocuk sahibi olma.

Ya bu mesajdan sonra biraz durum değişti gibi, gerçekten kahveye gittiğinden eminmisiniz ?
Eğer yalanına ortak edicek birini bulmadıysa kahveye gidiyor çünkü arkadaşı arıyor sesini duyuyorum gittiği kahve ailesinin evine yakın onlarda görüyorlarmış kahvede onlarda kızıyor ama anlamiyor yeni evlisiniz karını bırakıp gitme olmaz etrafta ne derler diye çok konuştular anlamiyo adam bilmiyorum yani ben bunlara güvenerek kahveye gittiğine inanıyorum onada bahanesi var kendine hic zaman ayiramıyormuş bi kahveye gidiyormuş çok goruyormusuz

Kaç yaşındasınız eşiniz ve siz?

Her çocuğun sağlıklı bir aile ortamına doğma hakkı var.Kağıt üzerinde evlenmiş olsanız bile "evlilik"kavramını bilmeyen bir eşe sahipsin.Bu durumu çözmeden çocuk sahibi olma.
Biliyorum o yuzden istemiyorum cocuk eminim o çocuğum bütün sorumluluğu bana kalıcak çünkü bi baba olarak hic bisey yapmiycak

Yaşlarda küçük değil.Daha olgun daha evlilik bilincinde olması lazım.Ben de 6 yıllık evliyim.Daha yeni evli insanların bunları yaşamasına çok üzülüyorum.İnsanlar ne hayallerle evleniyor ömür paylaşıyor.Güzelim kızların hayalleriyle oynayıp kendilerine eş değil hizmetçi alıyor bazı kişilikler.

Evlenmeden önce de sık sık kahveye gider miydi?

Bi kaç kez aşkım yardim edermisin dedim oylaya poflaya etti bi kaçında yapmadı yorgunum dedi söylendi dediği cevap hep şu ben bütün gün çalışıyorum sen bütün gün evdesin ne yapiyosun ki eve geliyorum yine çalışıyorum bırakayım işi ben yapayım ozaman ev işlerini bi dediğini iki etmem ozaman senin gibi yapmam diye laf sokuyor iş olarak görüyor evde bisey yapmayı

Aslında sorun iş yapmaması değil beraber zaman geçirmemeniz yanlışmi anladım valla ben kaç yıllık evliyim kocaman çocuklarımız var eşim hala benimle başbaşa kalmak için zaman kovalar gece 10 da bile hadi sıkıldın gel dondurma yeyip dönelim bi hava al der hafta sonları bi parka gider yürürüz sırf ilişkimiz zarar görmesin diye ben çalışmiyorum her işi yaparım çoraplarını salonun ortasında da topladığım oluyor ama gözüme batmıyor çünkü bana da zaman ayırıyor 1 yıllık evlilikte böyleyse ileriki yıllarda bu adam kılını kıpırdatmaz

Benim annem ve babamda 24 yaşında evlenmişler.Babam o yaştan beri haftada 3-4 gün kahveye gider.Şu an 48 yaşında yani senelerce değişen bir şey olmadı.İlerde değişir diyorsan muhtemelen değişmeyecek yani

Bütün erkekler mı böyle acaba Inanin burda okuduklarımdan sonra evlilikten soğudum Bekarken yada nisanlıyken nasıldı peki,anlayamadınız mı ?
Sevgiliyken farklı, nişanlıyken farklı
Evlenince aynı evde yaşayınca
Çoraplarını ve çamaşırlarını annesi yıkadığı için siz yıkayacaksınız , yatağını siz düzelteceksini yemeği pişireceksiniz evi toparlayacaksınız bu çocuk olduktan sonra bşrde çocukla ilgileneceksiniz o yanınızda horul, horul uyuyacak

Erkekler değişmez esasen kimse değişmez.
Şu insanlar değişir kafasından ne zaman kurtulacağız acaba. Kimse değişmez arkadaşlar belki bi iki ufak huyu törpülenir ama karakter kişilik değişmez.

Ciddi misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…