Kocamla anlasamiyoruz ne yapacagimi sasirdim

Çok üzüldüm sizin için,bu bir evlilik değil başka bir şey.Adamin hayatinda size yer yok gibi görünüyor.Mesele illa gezmek degil,gezmeyi sevmiyor olabilir,ama sizinle hiç bir paylaşımı olmadığı gibi,çabası da yok.Evde oturup kahve içip sohbet bile edemiyorsunuz.Bence zamana birakip bunun kendiliğinden düzelmesini asla beklemeyin.Bazilari işe gir,hobi edin falan demiste.Bunu yapmak sadece, durumu görmezden gelip yıllarının avucundan kayıp gitmesini sağlar.

Çok ciddi bir konuşma yapmalısıniz,gerekirse aile büyükleri araya girsin.Ya kendini düzeltir,evlilik kurumunun amacının farkına varır.Ya da herkes kendi yoluna.
Asla asla bu adamı böyle kabul etmeyin.Siz değerlisiniz ve çok daha güzel bir hayatı hak ediyorsunuz

Galiba öyle yapmak gerekiyor yoksa herşey daha kötüye gidicek gibi
Türkiyede normal evliliklerin sayısı çok az, erkekler Narsist, kadınlarda erkeğe odaklı oldukları için evlilikler hep sorunlu oluyor, önce evlenmek için ölüyor erkekler dah sonrada sanki zincirle bağlamış gibi kaçmaya çalışıyor, haydar dümen bu konu ile ilgili açıklaması vardı, insanlar artık özgür olmak istiyormuş ingilizler artık evliyken ayrı evlerde yaşamaya başlamışlar, istiyorlar nikah bizi başlamasın biz istediğimiz için bağlı olalım. Siz dediğim gibi kurs murs, ev dışı ne yapabileceksiniz hepsini yapın evdede atkı örün vb elişi neyi seviyorsanız youtubeden video izleyin onun yaptığını yapın youtubeden videolar izleyin oh mis gibi takılın

Bu yorumu sonradan gördüm haklılık payı çok yüksek, iş tahammülü geçmeye başladığı anda son çare ilişki terapisi ne gidilmeli eski heyecan kazanılmalıdır, çünkü bu durum geçici mi kalıcı mı bilinmez kalıcı olursa çoçuk yapmadan ayrılmaktan fayda görülür son çarede uzman yardımı alınır eğer düzelmezse herkes heyecan duyduğu şeylere başlar.

O da garip benim eşim de tam tersine ona cevap verince hoşuna gidiyor. Valla kadınları degil erkekleri anlamak daha zor

Boşansanız aileniz ne der? Arkanızda olur mu? Ben böyle ev ayısı adamlar için şunu diyorum hep. Çık çık gez. Kendin gez. Onu bekleme. Hatta gittiğin yerlerden hikaye paylaş bozulsun. İzin vermiyor falan deme. Sorma. Çık git. Bakalım ne yapacak ev ayısı

Adam kendini bekar sanıyor.evliliğe alınamamış anlaşılan

Aynen kaç kez soyledim zaten kahveye gitmen sorun değil banada zaman ayır ben evde bütün gün sıkılıyorum benle bukadar ilgilenmiyosun dedim tamam diyo iki gün sonra yine aynısını yapıyor bakalım bu sefer biraz olsn değişecekmi görücez

Bilmiyorum çok bisey diyeceklerini sanmıyorum ama çok üzüldüklerini düşünüyorum

İşe gir çalış diyenler olmuş ta, böyle bir adam maaş kartını elinden alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…