Kocamla anlasamiyoruz ne yapacagimi sasirdim

İşte birazda böyle erkeklerin annesinin kulaklarını çınlatmak lazım

Beni anlamışsınız benimde sorunum o ben zaten herşeyi yapıyorum kendim çokta ihtiyacım yok yardımına ama ilgi istiyorum sohbet edebilelim istiyorum beraber biseyler yapalım yok bisey söylüyorum tepki yok soru soruyorum ikinciye üçüncüye sorunca cevap geliyor ne bileyim mutfaktayken bişey yapıyorken o yatıyor gel konuşalım yok böyle olunca her yaptığı batıyo bana kahve icelimmmi dedim olur dedi yaptım cagirdim balkona geliyorum birazdan dedi ben içtim geldim oturdum kahven soğudu dedim telefon çaldı kahveye çağırdılar gitti içmedi bile bu yaptıkları çok koyuyor insana

Öncelikle asıl problemin ilgisizlik olduğunu ona net bir şekilde anlatın bağırıp çağırmadan.ben eminimki eğer eşinizle iletişiminiz iyi olsaydı aynı evde beraber paylaşımlarınız birbirinze ayırdığınız hoş vakit geçirdiğiniz bir evlilik olsaydı bahsettiğiniz dagınıklık v.b durumlar size bukadar itici ve rahatsız edici gelmezdi.ilgisiz bir eş profili yüzünden tahammül sınırlarınız aşılmış.Öncelikle eşinizin dagınıklı gibi şeylere çok sinirlenmenizin altında yatan asıl nedenin ne olduğunu ilgisizlik aynı evde 2yabancı gbi olmak,sürekli telefonla ilgilenmek v.s olduğunu eşinize de net bir şekilde söylemelisiniz.Telefonunu inceledinizmi yoksa telefonuna benim özelim diye karıştıtmanıza izin vermiyormu,öger öyleyse durum farklı bır hal alır tipik aldatan eş tavırları,tok eğer telefonunu kurcalamanıza aldırmıyorsa öyle bir risk biraz olsun azalır yinede temkinli olun.Severek mi evlendiniz görücü usulü gibi mi bilmiyorum tabi.Sakin kararlı ve net bir şekilde konuşmanızı yaptıktan sonra da aynı devam ediyorsa bu evliliğin sizin anlattığınız şekliyle devam ettirilebilir bir tarafı gözükmüyor.Şiddet aldatma v.s yok anladığım kadarıyla ama bahsettıgınuz şeyler aynı hayatı paylaşmak adına hiçbşr şey içermiyor hem evlisiniz hem değil gibisiniz

Bu adamla ömür geçmez.Daha şimdiden o sinyali vermiş düzelmez de.Annesine gidip suratına tükürmek lazım yeteştirdiğin erkek diye.Değer vermiyor bu adam sana.Emin ol kahvedeki kankaları daha değerli.zaten bu saatten sonra birşeyleri zorla yaptırsan neye yarar ki.kendi içinden gelip yapmadıktan sonra.o yüzden hiç tartışma.karşına al güzelce hislerini ifade et.

Çok haklısınız ama bu böyle gitmez açıkca konuşun ve asla çocuk düşünmeyin kahveye gitmesine ben çok takılmadım eşimde kahveye değil ama arkadaşlarıyla buluşmaya gider ara ara ama benimlede ilgilenir kahveye de git ama.benimlede ilgilen diye konuşabilirsiniz düzelirmi bilmem karakteri böyleyse gerçekten zor tek başına evlilik olmaz hayatı paylasmak için evleniyoruz mutsuzluk ve 4 duvar arasında yanlızlik çekeceksek ne gereği var evlenmenin

Bu erkeğe ders vermek kolayakşam geldiğinde çoraplar çıkardığı yerden kaldırma kapıyı kendisi açsın o akşam yemek yapma
Geç eline telefonu al bütün akşam konuşma tamamen telefona odaklanve tepkisini ölç , kızmaya başlayınca , kendisinin hareketlerini düzeltene kadar , bu hareketlerine maruz kalacağını söyle,
Biraz çetin ceviz oyunu oyna onunla
Bak gör neler oluyor

Siz de iş bakın mutlaka, idareyi tamamen ona bırakmayın. Kendi maddi kazancınız olsun ve kazanmaya başlar başlamaz her şeyi paylaşın. Kesinlikle kendinizi böyle birisi için edilgen hale getirmeyin.

Buda Bi çeşit mobingdir... Sizinle ilgilenmiyor sizde onun yaptığını yapın hafta sonu ailene kendin git hiç arayıp sorma bak sonra nasıl tıpış tıpış geri vitesliyorlar

Haklisiniz zaten söyledin kahveye gitmen değil yada uyumak değil sorun beraber zaman geçirelim gezelim ilgilenmiyorum dedim ben kendimle ilgilenemiyorum yorgunum çalışıyorum diyor her lafa bi cevabı var haklisin dedirtmek çok zor desede altından yine bi laf söylüyor

Uzunca sohbet edemediğiniz adamlarla evlilik yoluna girmeyiniz öyle işte ya tv seyreder yada oyun oynar bu tip erkekler hep dışarıda erkek arkadaşlarına anlattıkları vardır yada beraber gezerler

Yanlışlıkla koala ile evlenmiş olmayasınız

Ona muhtaç olduğunuzu düşündüğü için size gram saygı duymuyor. Benim çıkardığım tek sonuç bu. Çalışmıyorsun, evdesin bütün gün diyerek aslında size bunu demek istiyor. Sizi, kendisinden daha aşağıda görüyor aslında çalışmıyorsunuz diye. Bence, eğer imkanınız varsa bir işe girin, çalışın. Size saygı duymayı öğrenmesi gerekiyor. Çalışınca sizin de kendinize göre bir ortamınız olacağı için size daha fazla ilgi gösterir diye düşünüyorum. Şu an, sizi ne kaybetme korkusu var ne de saygısı var size....

Şu durumda bence çocuk düşünmeyin hemen bunu söylemek istedim size.. Diğer taraftan adamı ailenizin yanına götürebiliyrsunuz demek ki zar zorda olsa bunu başarabiliyorsanız bir kere de ailenizin yanına gitmek yerine başka bir yere götürün.. Asla gitmiyor lafını kabul edemem çünkü sizi ailenizin yanına köye götüren adamı yine zar zor başka bir yere çıkarabilirsiniz.. Başta nasıl Kabul ederseniz o şekilde devam eder bu..o yüzden kabul etmeyin surat yapıp kavga çıkarmadan nasıl ailenize gidiyorsanız başka yerlere çıkmaya başlayın.. O da alışır daha 1 yıl olmuş alışacaksınız..evdeki çorap bilmem ne falan artık düşüp bayılıcam şuralara neden bazı adamlar hep aynı.. oturmadan eve girince direk ona söyleyin çorapları hemen kirli sepetine atsın kıyafetlerini de çıkarıp o şekilde yemeğe oturmasını söyleyin..Canını sıkmadan güzel bir şekilde bunu yapın siz eşinizi az çok tanırsınız nasıl ona yaklaşmanız gerekiyorsa öyle yaklaşın.. Maalesef bunları siz yapmazsanız bu şekilde devam edecek.. Ama aşılamayacak bir problem değil gibi görünüyor boşanmak fikri bana şuan sizin için şu durumda saçma bir fikir gibi geldi..telefonla oynuyorsa bir kahve yapın ya da adam ne seviyorsa onu yapın telefonu alın elinden seninle sohbet etmek istiyorum sana şunu anlatıcam bunu anlatıcam falan deyin.. Yani biraz çabalayın bence.. Anlaşmanın yolunu bulmaya çalışın daha sonra anlaşamıyoruz boşansam mı falan diye düşünün.. Sizi ailenizin yanına götüren adam bende kötü bir insan profili izlenimi vermediği için bunları söylüyorum şuan.. Karakterini bilmiyorum ama uyuşuk yeniliklere açık olmayan bir adam gibi geldi bana sadece onu açabilirsiniz diye düşündüm.. Yani inşallah açabilirsiniz.. Çok uzun da yazdım : )

Erkeklerin genelinde var bu huy herşeyi biz kadınlardan beklerler kendileri kılını bile kıpırdatmaz maalesef benim eşimde de var

Haklisiniz ediyorumda zaten ama başaramıyorum sanki ailemin yanına gitme iside zorla yani ya bütün bi hafta evdeyim diye ısrarla yada beni bırakıp kendisi dönüyor bi almaya gelince duruyor bir kaç saat zaten uzun kalırsakta dönüşte sıkılıyorum ben diye söyleniyor yinede götürüyor evet onuda büyük ihtimal başka bir yere gitmek istemiyim diye yapıyor nezaman hafta sonu olsa ve istemediği bi yere gitsek başım ağrıyı yorgunum al getirdim getirmedi demezsin bi hafta sönüm var ondada araba kullanıyorum seni gezdirecek diye böyle söylene söylene zehir ediyor yani hic bişeyin tadı çıkmıyor moralim bozuluncada al sürat yapiyosun yine memnun olmuyosn ben senin yüzünden dinlenemiyorum diye laf söylüyor gezmekten anladığında arabayla gezmek inmiyo o arabadan gerekmedikce arada bi alışveriş yaparken yada beni ailemden alırken arabayla dolaşıyoruz senide gezdirdim bak diyo içim daralıyor artık o arabaya binmeye herşeyin bi tadı olur alışverişin bile ama bizde yok hadi al çıkalım yorgunum diyo biz beraber hic bisey yapamaz olduk ama dediginizi denicem teşekkür ederim

Eşinizin mesleğini çok merak ettim gerçekten. Resmen hayattan kopmus eşiniz. ise giderek kendini kaf dağına cikarmis. Herkesin eşi çalışıyor. Ben siz de mi çalışmaya başladınız ya da kendinize sosyal bir ortam olustursaniz diye düşünüyorum. Bütün gün evde olmak size de zor gelmiyor mu?

Allah sabır verdi. Canım yaaa zor.. Sen dene bakalım inşallah bir yolunu bulursun

Sadece boşa vakit harcamış olursun şu yazdığının olmasını beklerken. Adamın paketi belli, değişmez kötüleşir. Buraya yazayım dursun, boşanmazsan 10 yıl sonra pişmanlıkla okursun.

Esinin empati yetenegi yok ve sana deger vermiyor üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…