İşte birazda böyle erkeklerin annesinin kulaklarını çınlatmak lazımSevgiliyken farklı, nişanlıyken farklı
Evlenince aynı evde yaşayınca
Çoraplarını ve çamaşırlarını annesi yıkadığı için siz yıkayacaksınız , yatağını siz düzelteceksini yemeği pişireceksiniz evi toparlayacaksınız bu çocuk olduktan sonra bşrde çocukla ilgileneceksiniz o yanınızda horul, horul uyuyacak
Beni anlamışsınız benimde sorunum o ben zaten herşeyi yapıyorum kendim çokta ihtiyacım yok yardımına ama ilgi istiyorum sohbet edebilelim istiyorum beraber biseyler yapalım yok bisey söylüyorum tepki yok soru soruyorum ikinciye üçüncüye sorunca cevap geliyor ne bileyim mutfaktayken bişey yapıyorken o yatıyor gel konuşalım yok böyle olunca her yaptığı batıyo bana kahve icelimmmi dedim olur dedi yaptım cagirdim balkona geliyorum birazdan dedi ben içtim geldim oturdum kahven soğudu dedim telefon çaldı kahveye çağırdılar gitti içmedi bile bu yaptıkları çok koyuyor insanaAslında sorun iş yapmaması değil beraber zaman geçirmemeniz yanlışmi anladım valla ben kaç yıllık evliyim kocaman çocuklarımız var eşim hala benimle başbaşa kalmak için zaman kovalar gece 10 da bile hadi sıkıldın gel dondurma yeyip dönelim bi hava al der hafta sonları bi parka gider yürürüz sırf ilişkimiz zarar görmesin diye ben çalışmiyorum her işi yaparım çoraplarını salonun ortasında da topladığım oluyor ama gözüme batmıyor çünkü bana da zaman ayırıyor 1 yıllık evlilikte böyleyse ileriki yıllarda bu adam kılını kıpırdatmaz
Öncelikle asıl problemin ilgisizlik olduğunu ona net bir şekilde anlatın bağırıp çağırmadan.ben eminimki eğer eşinizle iletişiminiz iyi olsaydı aynı evde beraber paylaşımlarınız birbirinze ayırdığınız hoş vakit geçirdiğiniz bir evlilik olsaydı bahsettiğiniz dagınıklık v.b durumlar size bukadar itici ve rahatsız edici gelmezdi.ilgisiz bir eş profili yüzünden tahammül sınırlarınız aşılmış.Öncelikle eşinizin dagınıklı gibi şeylere çok sinirlenmenizin altında yatan asıl nedenin ne olduğunu ilgisizlik aynı evde 2yabancı gbi olmak,sürekli telefonla ilgilenmek v.s olduğunu eşinize de net bir şekilde söylemelisiniz.Telefonunu inceledinizmi yoksa telefonuna benim özelim diye karıştıtmanıza izin vermiyormu,öger öyleyse durum farklı bır hal alır tipik aldatan eş tavırları,tok eğer telefonunu kurcalamanıza aldırmıyorsa öyle bir risk biraz olsun azalır yinede temkinli olun.Severek mi evlendiniz görücü usulü gibi mi bilmiyorum tabi.Sakin kararlı ve net bir şekilde konuşmanızı yaptıktan sonra da aynı devam ediyorsa bu evliliğin sizin anlattığınız şekliyle devam ettirilebilir bir tarafı gözükmüyor.Şiddet aldatma v.s yok anladığım kadarıyla ama bahsettıgınuz şeyler aynı hayatı paylaşmak adına hiçbşr şey içermiyor hem evlisiniz hem değil gibisinizMerhaba kızlar benim derdim çok büyük daha öncede eşimin ailesiyle ilgili yazmıştım sorunum şuan eşim daha 1 senelik evliyiz ama adam nerdeyse ikinci aydan bu zamana kadar aynı işten geç geliyor zaten gelince de yemek yiyor telefondan kafasını kaldırmıyor yemekten sonra uzanıyor koltuğa yine telefonla ilgileniyor öyle uyuya kalıyor nezaman yatmaya gidiyoruz ozaman kalkıyor sorunca yorgunum uykusuzum diyor ama arkadaşları arasın kahveye çağırsın kosa kosa gidiyor haftanin 3-4 günü kahvede gerisinde uyuyor delircem artık konuşamıyoruz beraber bisey yapamıyoruz hafta sonu görebildiğimiz tek yer benm ailemin yanına köye onuda zorla götürüyor girmezsek yine koltuğa yatıp bütün gün telefonla ilgileniyor ya oyun oynuyor ya video falan izliyor biyere gidelim desem yorgunum bi haftasonun var diye söyleniyor ne yapacagimi şaşırdım biseyi yapması için bi kaç kez söylemek zorundayım erteliyor herşeyi kaç kez tartıştık ben bütün gün evdeyim biz yeni evliyiz biraz olsn ilgilen biyerlere gidelim gitmesekte beraber zaman geçirelim diyorum olmuyor işten gelince bi uzanıyor bidaha çoraplarını ben topluyorum yerden kıyafet almaya odaya gitmeye üşeniyor benden bekliyor daha bi cok sey tahammül edemiyorum artık
Bu adamla ömür geçmez.Daha şimdiden o sinyali vermiş düzelmez de.Annesine gidip suratına tükürmek lazım yeteştirdiğin erkek diye.Değer vermiyor bu adam sana.Emin ol kahvedeki kankaları daha değerli.zaten bu saatten sonra birşeyleri zorla yaptırsan neye yarar ki.kendi içinden gelip yapmadıktan sonra.o yüzden hiç tartışma.karşına al güzelce hislerini ifade et.Beni anlamışsınız benimde sorunum o ben zaten herşeyi yapıyorum kendim çokta ihtiyacım yok yardımına ama ilgi istiyorum sohbet edebilelim istiyorum beraber biseyler yapalım yok bisey söylüyorum tepki yok soru soruyorum ikinciye üçüncüye sorunca cevap geliyor ne bileyim mutfaktayken bişey yapıyorken o yatıyor gel konuşalım yok böyle olunca her yaptığı batıyo bana kahve icelimmmi dedim olur dedi yaptım cagirdim balkona geliyorum birazdan dedi ben içtim geldim oturdum kahven soğudu dedim telefon çaldı kahveye çağırdılar gitti içmedi bile bu yaptıkları çok koyuyor insana
Çok haklısınız ama bu böyle gitmez açıkca konuşun ve asla çocuk düşünmeyin kahveye gitmesine ben çok takılmadım eşimde kahveye değil ama arkadaşlarıyla buluşmaya gider ara ara ama benimlede ilgilenir kahveye de git ama.benimlede ilgilen diye konuşabilirsiniz düzelirmi bilmem karakteri böyleyse gerçekten zor tek başına evlilik olmaz hayatı paylasmak için evleniyoruz mutsuzluk ve 4 duvar arasında yanlızlik çekeceksek ne gereği var evlenmeninBeni anlamışsınız benimde sorunum o ben zaten herşeyi yapıyorum kendim çokta ihtiyacım yok yardımına ama ilgi istiyorum sohbet edebilelim istiyorum beraber biseyler yapalım yok bisey söylüyorum tepki yok soru soruyorum ikinciye üçüncüye sorunca cevap geliyor ne bileyim mutfaktayken bişey yapıyorken o yatıyor gel konuşalım yok böyle olunca her yaptığı batıyo bana kahve icelimmmi dedim olur dedi yaptım cagirdim balkona geliyorum birazdan dedi ben içtim geldim oturdum kahven soğudu dedim telefon çaldı kahveye çağırdılar gitti içmedi bile bu yaptıkları çok koyuyor insana
Bu erkeğe ders vermek kolayBeni anlamışsınız benimde sorunum o ben zaten herşeyi yapıyorum kendim çokta ihtiyacım yok yardımına ama ilgi istiyorum sohbet edebilelim istiyorum beraber biseyler yapalım yok bisey söylüyorum tepki yok soru soruyorum ikinciye üçüncüye sorunca cevap geliyor ne bileyim mutfaktayken bişey yapıyorken o yatıyor gel konuşalım yok böyle olunca her yaptığı batıyo bana kahve icelimmmi dedim olur dedi yaptım cagirdim balkona geliyorum birazdan dedi ben içtim geldim oturdum kahven soğudu dedim telefon çaldı kahveye çağırdılar gitti içmedi bile bu yaptıkları çok koyuyor insana
Bi kaç kez aşkım yardim edermisin dedim oylaya poflaya etti bi kaçında yapmadı yorgunum dedi söylendi dediği cevap hep şu ben bütün gün çalışıyorum sen bütün gün evdesin ne yapiyosun ki eve geliyorum yine çalışıyorum bırakayım işi ben yapayım ozaman ev işlerini bi dediğini iki etmem ozaman senin gibi yapmam diye laf sokuyor iş olarak görüyor evde bisey yapmayı
Haklisiniz zaten söyledin kahveye gitmen değil yada uyumak değil sorun beraber zaman geçirelim gezelim ilgilenmiyorum dedim ben kendimle ilgilenemiyorum yorgunum çalışıyorum diyor her lafa bi cevabı var haklisin dedirtmek çok zor desede altından yine bi laf söylüyorÇok haklısınız ama bu böyle gitmez açıkca konuşun ve asla çocuk düşünmeyin kahveye gitmesine ben çok takılmadım eşimde kahveye değil ama arkadaşlarıyla buluşmaya gider ara ara ama benimlede ilgilenir kahveye de git ama.benimlede ilgilen diye konuşabilirsiniz düzelirmi bilmem karakteri böyleyse gerçekten zor tek başına evlilik olmaz hayatı paylasmak için evleniyoruz mutsuzluk ve 4 duvar arasında yanlızlik çekeceksek ne gereği var evlenmenin
Yanlışlıkla koala ile evlenmiş olmayasınızDediginiz gibi yapmaya calistim belki okadar kibar olmamisinmmdir ama denedim 'getirsen nolcak askm ben butun gün çalışıyorum kosturuyorum yorgunum sen evdesin butun gun 'diye bi cevap aldim sonra duygu somurusu yapiyor zaten ben evde sana fazlalik geliyorum bi kap yemek koymayı bile çok görüyosun falan ( hic bi zamanda yemek yok dememisimdir) ben şu sakalasabilen mutlu birbirleriyle iletişim kurabilen evliliklerden istiyorum ama yok adam yemeği hazırlayama kadar yatiyo yiyip yine yatiyo
Bi kaç kez ailenmde kaldım iki gün kadar nerdeyse aramiycakti bile kafam rahattı diyor sen yokken karışan yok diyor ve evet borcum var diye bahane ediyor ama isim için lazım diyip bi sürü para verim mâkine aldı kendisi( aldiği makine işiyle alakasız ) makine evde yatıyor resmen yani kendi istekleri için para harcayabiliyor benm gezmek istediğim yerlerse en fazla benzin parası gider
Şu durumda bence çocuk düşünmeyin hemen bunu söylemek istedim size.. Diğer taraftan adamı ailenizin yanına götürebiliyrsunuz demek ki zar zorda olsa bunu başarabiliyorsanız bir kere de ailenizin yanına gitmek yerine başka bir yere götürün.. Asla gitmiyor lafını kabul edemem çünkü sizi ailenizin yanına köye götüren adamı yine zar zor başka bir yere çıkarabilirsiniz.. Başta nasıl Kabul ederseniz o şekilde devam eder bu..o yüzden kabul etmeyin surat yapıp kavga çıkarmadan nasıl ailenize gidiyorsanız başka yerlere çıkmaya başlayın.. O da alışır daha 1 yıl olmuş alışacaksınız..evdeki çorap bilmem ne falan artık düşüp bayılıcam şuralara neden bazı adamlar hep aynı.. oturmadan eve girince direk ona söyleyin çorapları hemen kirli sepetine atsın kıyafetlerini de çıkarıp o şekilde yemeğe oturmasını söyleyin..Canını sıkmadan güzel bir şekilde bunu yapın siz eşinizi az çok tanırsınız nasıl ona yaklaşmanız gerekiyorsa öyle yaklaşın.. Maalesef bunları siz yapmazsanız bu şekilde devam edecek.. Ama aşılamayacak bir problem değil gibi görünüyor boşanmak fikri bana şuan sizin için şu durumda saçma bir fikir gibi geldi..telefonla oynuyorsa bir kahve yapın ya da adam ne seviyorsa onu yapın telefonu alın elinden seninle sohbet etmek istiyorum sana şunu anlatıcam bunu anlatıcam falan deyin.. Yani biraz çabalayın bence.. Anlaşmanın yolunu bulmaya çalışın daha sonra anlaşamıyoruz boşansam mı falan diye düşünün.. Sizi ailenizin yanına götüren adam bende kötü bir insan profili izlenimi vermediği için bunları söylüyorum şuan.. Karakterini bilmiyorum ama uyuşuk yeniliklere açık olmayan bir adam gibi geldi bana sadece onu açabilirsiniz diye düşündüm.. Yani inşallah açabilirsiniz.. Çok uzun da yazdım : )Merhaba kızlar benim derdim çok büyük daha öncede eşimin ailesiyle ilgili yazmıştım sorunum şuan eşim daha 1 senelik evliyiz ama adam nerdeyse ikinci aydan bu zamana kadar aynı işten geç geliyor zaten gelince de yemek yiyor telefondan kafasını kaldırmıyor yemekten sonra uzanıyor koltuğa yine telefonla ilgileniyor öyle uyuya kalıyor nezaman yatmaya gidiyoruz ozaman kalkıyor sorunca yorgunum uykusuzum diyor ama arkadaşları arasın kahveye çağırsın kosa kosa gidiyor haftanin 3-4 günü kahvede gerisinde uyuyor delircem artık konuşamıyoruz beraber bisey yapamıyoruz hafta sonu görebildiğimiz tek yer benm ailemin yanına köye onuda zorla götürüyor girmezsek yine koltuğa yatıp bütün gün telefonla ilgileniyor ya oyun oynuyor ya video falan izliyor biyere gidelim desem yorgunum bi haftasonun var diye söyleniyor ne yapacagimi şaşırdım biseyi yapması için bi kaç kez söylemek zorundayım erteliyor herşeyi kaç kez tartıştık ben bütün gün evdeyim biz yeni evliyiz biraz olsn ilgilen biyerlere gidelim gitmesekte beraber zaman geçirelim diyorum olmuyor işten gelince bi uzanıyor bidaha çoraplarını ben topluyorum yerden kıyafet almaya odaya gitmeye üşeniyor benden bekliyor daha bi cok sey tahammül edemiyorum artık
Erkeklerin genelinde var bu huy herşeyi biz kadınlardan beklerler kendileri kılını bile kıpırdatmaz maalesef benim eşimde de varMerhaba kızlar benim derdim çok büyük daha öncede eşimin ailesiyle ilgili yazmıştım sorunum şuan eşim daha 1 senelik evliyiz ama adam nerdeyse ikinci aydan bu zamana kadar aynı işten geç geliyor zaten gelince de yemek yiyor telefondan kafasını kaldırmıyor yemekten sonra uzanıyor koltuğa yine telefonla ilgileniyor öyle uyuya kalıyor nezaman yatmaya gidiyoruz ozaman kalkıyor sorunca yorgunum uykusuzum diyor ama arkadaşları arasın kahveye çağırsın kosa kosa gidiyor haftanin 3-4 günü kahvede gerisinde uyuyor delircem artık konuşamıyoruz beraber bisey yapamıyoruz hafta sonu görebildiğimiz tek yer benm ailemin yanına köye onuda zorla götürüyor girmezsek yine koltuğa yatıp bütün gün telefonla ilgileniyor ya oyun oynuyor ya video falan izliyor biyere gidelim desem yorgunum bi haftasonun var diye söyleniyor ne yapacagimi şaşırdım biseyi yapması için bi kaç kez söylemek zorundayım erteliyor herşeyi kaç kez tartıştık ben bütün gün evdeyim biz yeni evliyiz biraz olsn ilgilen biyerlere gidelim gitmesekte beraber zaman geçirelim diyorum olmuyor işten gelince bi uzanıyor bidaha çoraplarını ben topluyorum yerden kıyafet almaya odaya gitmeye üşeniyor benden bekliyor daha bi cok sey tahammül edemiyorum artık
Haklisiniz ediyorumda zaten ama başaramıyorum sanki ailemin yanına gitme iside zorla yani ya bütün bi hafta evdeyim diye ısrarla yada beni bırakıp kendisi dönüyor bi almaya gelince duruyor bir kaç saat zaten uzun kalırsakta dönüşte sıkılıyorum ben diye söyleniyor yinede götürüyor evet onuda büyük ihtimal başka bir yere gitmek istemiyim diye yapıyor nezaman hafta sonu olsa ve istemediği bi yere gitsek başım ağrıyı yorgunum al getirdim getirmedi demezsin bi hafta sönüm var ondada araba kullanıyorum seni gezdirecek diye böyle söylene söylene zehir ediyor yani hic bişeyin tadı çıkmıyor moralim bozuluncada al sürat yapiyosun yine memnun olmuyosn ben senin yüzünden dinlenemiyorum diye laf söylüyor gezmekten anladığında arabayla gezmek inmiyo o arabadan gerekmedikce arada bi alışveriş yaparken yada beni ailemden alırken arabayla dolaşıyoruz senide gezdirdim bak diyo içim daralıyor artık o arabaya binmeye herşeyin bi tadı olur alışverişin bile ama bizde yok hadi al çıkalım yorgunum diyo biz beraber hic bisey yapamaz olduk ama dediginizi denicem teşekkür ederimŞu durumda bence çocuk düşünmeyin hemen bunu söylemek istedim size.. Diğer taraftan adamı ailenizin yanına götürebiliyrsunuz demek ki zar zorda olsa bunu başarabiliyorsanız bir kere de ailenizin yanına gitmek yerine başka bir yere götürün.. Asla gitmiyor lafını kabul edemem çünkü sizi ailenizin yanına köye götüren adamı yine zar zor başka bir yere çıkarabilirsiniz.. Başta nasıl Kabul ederseniz o şekilde devam eder bu..o yüzden kabul etmeyin surat yapıp kavga çıkarmadan nasıl ailenize gidiyorsanız başka yerlere çıkmaya başlayın.. O da alışır daha 1 yıl olmuş alışacaksınız..evdeki çorap bilmem ne falan artık düşüp bayılıcam şuralara neden bazı adamlar hep aynı.. oturmadan eve girince direk ona söyleyin çorapları hemen kirli sepetine atsın kıyafetlerini de çıkarıp o şekilde yemeğe oturmasını söyleyin..Canını sıkmadan güzel bir şekilde bunu yapın siz eşinizi az çok tanırsınız nasıl ona yaklaşmanız gerekiyorsa öyle yaklaşın.. Maalesef bunları siz yapmazsanız bu şekilde devam edecek.. Ama aşılamayacak bir problem değil gibi görünüyor boşanmak fikri bana şuan sizin için şu durumda saçma bir fikir gibi geldi..telefonla oynuyorsa bir kahve yapın ya da adam ne seviyorsa onu yapın telefonu alın elinden seninle sohbet etmek istiyorum sana şunu anlatıcam bunu anlatıcam falan deyin.. Yani biraz çabalayın bence.. Anlaşmanın yolunu bulmaya çalışın daha sonra anlaşamıyoruz boşansam mı falan diye düşünün.. Sizi ailenizin yanına götüren adam bende kötü bir insan profili izlenimi vermediği için bunları söylüyorum şuan.. Karakterini bilmiyorum ama uyuşuk yeniliklere açık olmayan bir adam gibi geldi bana sadece onu açabilirsiniz diye düşündüm.. Yani inşallah açabilirsiniz.. Çok uzun da yazdım : )
Allah sabır verdi. Canım yaaa zor.. Sen dene bakalım inşallah bir yolunu bulursunHaklisiniz ediyorumda zaten ama başaramıyorum sanki ailemin yanına gitme iside zorla yani ya bütün bi hafta evdeyim diye ısrarla yada beni bırakıp kendisi dönüyor bi almaya gelince duruyor bir kaç saat zaten uzun kalırsakta dönüşte sıkılıyorum ben diye söyleniyor yinede götürüyor evet onuda büyük ihtimal başka bir yere gitmek istemiyim diye yapıyor nezaman hafta sonu olsa ve istemediği bi yere gitsek başım ağrıyı yorgunum al getirdim getirmedi demezsin bi hafta sönüm var ondada araba kullanıyorum seni gezdirecek diye böyle söylene söylene zehir ediyor yani hic bişeyin tadı çıkmıyor moralim bozuluncada al sürat yapiyosun yine memnun olmuyosn ben senin yüzünden dinlenemiyorum diye laf söylüyor gezmekten anladığında arabayla gezmek inmiyo o arabadan gerekmedikce arada bi alışveriş yaparken yada beni ailemden alırken arabayla dolaşıyoruz senide gezdirdim bak diyo içim daralıyor artık o arabaya binmeye herşeyin bi tadı olur alışverişin bile ama bizde yok hadi al çıkalım yorgunum diyo biz beraber hic bisey yapamaz olduk ama dediginizi denicem teşekkür ederim
O çorapları asla toplanmaz böyle adamlar.Coraplarını yerden toplama, dıger odadan kıyafet getirme.
Sadece boşa vakit harcamış olursun şu yazdığının olmasını beklerken. Adamın paketi belli, değişmez kötüleşir. Buraya yazayım dursun, boşanmazsan 10 yıl sonra pişmanlıkla okursun.Dediginiz gibi yapmaya calistim belki okadar kibar olmamisinmmdir ama denedim 'getirsen nolcak askm ben butun gün çalışıyorum kosturuyorum yorgunum sen evdesin butun gun 'diye bi cevap aldim sonra duygu somurusu yapiyor zaten ben evde sana fazlalik geliyorum bi kap yemek koymayı bile çok görüyosun falan ( hic bi zamanda yemek yok dememisimdir) ben şu sakalasabilen mutlu birbirleriyle iletişim kurabilen evliliklerden istiyorum ama yok adam yemeği hazırlayama kadar yatiyo yiyip yine yatiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?