- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
Kahve ne ya 40 yaşında adam gibi. B.kmu var şu kahvede. Kahve alışkanlığı olan evlenmesin artıkBeni anlamışsınız benimde sorunum o ben zaten herşeyi yapıyorum kendim çokta ihtiyacım yok yardımına ama ilgi istiyorum sohbet edebilelim istiyorum beraber biseyler yapalım yok bisey söylüyorum tepki yok soru soruyorum ikinciye üçüncüye sorunca cevap geliyor ne bileyim mutfaktayken bişey yapıyorken o yatıyor gel konuşalım yok böyle olunca her yaptığı batıyo bana kahve icelimmmi dedim olur dedi yaptım cagirdim balkona geliyorum birazdan dedi ben içtim geldim oturdum kahven soğudu dedim telefon çaldı kahveye çağırdılar gitti içmedi bile bu yaptıkları çok koyuyor insana
Çalışıyordum evlenmeden bıraktım bazı nedenlerden dolayı şimdide ise girmek istiyorum dediğimde gerek yok evdeki işleri yap takıl kafana göre çalışınca kim yapcak hep çalışıp stresli yapcan diyo bi bende uygun bir iş istiyorum boşundaki okudum diyorum bakalım ibi iş bulsam zaten dinlemem çalışırımOna muhtaç olduğunuzu düşündüğü için size gram saygı duymuyor. Benim çıkardığım tek sonuç bu. Çalışmıyorsun, evdesin bütün gün diyerek aslında size bunu demek istiyor. Sizi, kendisinden daha aşağıda görüyor aslında çalışmıyorsunuz diye. Bence, eğer imkanınız varsa bir işe girin, çalışın. Size saygı duymayı öğrenmesi gerekiyor. Çalışınca sizin de kendinize göre bir ortamınız olacağı için size daha fazla ilgi gösterir diye düşünüyorum. Şu an, sizi ne kaybetme korkusu var ne de saygısı var size....
Arkadaşları çağırınca koşa koşa gidiyorsa bu işte bir umursamazlık var benceMerhaba kızlar benim derdim çok büyük daha öncede eşimin ailesiyle ilgili yazmıştım sorunum şuan eşim daha 1 senelik evliyiz ama adam nerdeyse ikinci aydan bu zamana kadar aynı işten geç geliyor zaten gelince de yemek yiyor telefondan kafasını kaldırmıyor yemekten sonra uzanıyor koltuğa yine telefonla ilgileniyor öyle uyuya kalıyor nezaman yatmaya gidiyoruz ozaman kalkıyor sorunca yorgunum uykusuzum diyor ama arkadaşları arasın kahveye çağırsın kosa kosa gidiyor haftanin 3-4 günü kahvede gerisinde uyuyor delircem artık konuşamıyoruz beraber bisey yapamıyoruz hafta sonu görebildiğimiz tek yer benm ailemin yanına köye onuda zorla götürüyor girmezsek yine koltuğa yatıp bütün gün telefonla ilgileniyor ya oyun oynuyor ya video falan izliyor biyere gidelim desem yorgunum bi haftasonun var diye söyleniyor ne yapacagimi şaşırdım biseyi yapması için bi kaç kez söylemek zorundayım erteliyor herşeyi kaç kez tartıştık ben bütün gün evdeyim biz yeni evliyiz biraz olsn ilgilen biyerlere gidelim gitmesekte beraber zaman geçirelim diyorum olmuyor işten gelince bi uzanıyor bidaha çoraplarını ben topluyorum yerden kıyafet almaya odaya gitmeye üşeniyor benden bekliyor daha bi cok sey tahammül edemiyorum artık
Evet umursamıyor kendine dinlenmek için kahve için uyumak için zaman ayırıyor bana gelince yok ilgisizsin dediğimde ilgileniyorum ben annemle ilgileneyim işle ilgileneyim senle ilgileneyim kendimle ilgilenemiyorum kendime zaman ayıramıyorum diyor abartısız söylüyorum yemek yerken bile telefonla uğraşıyor beraber bisey yapamıyoruz diyorum sen yapmıyorsun diyor filim bile izleyemiyoruz ya beğenmiyor ya saçma buluyor ya korkutucu buluyor yok yani aynı evde iki yabancımız resmenArkadaşları çağırınca koşa koşa gidiyorsa bu işte bir umursamazlık var bence
Hoşlanmıyor konuşmaya çalıştım kibirlisin diyo karşılık veriyosun diyo yok hep kendi haklı ben değil güler yüzle karşılamıyorum diyor evde kendine bakmıyosun diyor hergun olmasa makyaj yapmadan durmuyorum kirli lekeli kıyafet giymiyorum hergun duş alıyorum bakımsız falan değilim yani ki o benden çok çok daha bakımsız heves bırakmıyor kiEsiniz sizinle zaman geçirmekten hoşlanmıyor gibi. Konuşmanızda fayda var.
Evet gidiyodu
Birine bunun için bosaniyorum deseniz abartmissiniz derler ama insan ne kadar üzülüyor değil mi aynı evde yok gibi olmaktan,yok sayılmak ve yalnız hissettirilmekten.Bir süre siz de umursamaz olsaniz, kayıtsız kalırsa iyi bir konuşma yapsanızEvet umursamıyor kendine dinlenmek için kahve için uyumak için zaman ayırıyor bana gelince yok ilgisizsin dediğimde ilgileniyorum ben annemle ilgileneyim işle ilgileneyim senle ilgileneyim kendimle ilgilenemiyorum kendime zaman ayıramıyorum diyor abartısız söylüyorum yemek yerken bile telefonla uğraşıyor beraber bisey yapamıyoruz diyorum sen yapmıyorsun diyor filim bile izleyemiyoruz ya beğenmiyor ya saçma buluyor ya korkutucu buluyor yok yani aynı evde iki yabancımız resmen
Aslında evlendikten sonra asıl aktiflik bitti denebilir1 sene tanımadan evliliklerde cinsel hayat aktif olmayan sevgililiklerde böyle olur.
Daha bir seneden begenmemelere baslamis sizi uzmek istemem ama.sevmeden mi evlenmis
Kahveye gitmesini çokta dert etmiyordum sonuçta hep görüşüyorduk ama şimdi okadar bile görüşemiyoruz nerdeyse yok adam evde bedeni olsada kendi yok böyle olduğu için şuanda rahatsız oluyorum gitsin arkadaslariylada görüşsün o değil sorun bana zaman ayırmamasıEvlenmeden önce bu detayları atliyo genelde bu tarz konu açanlar. Evlendikten sonra düzelir sandım lafına ayrıca gicigim. Adam gidiyomus işte kahveye evlenince de her fırsatta sizi bırakıp gideceğini ölçüp tartmaniz gerekirdi. Çok zor yani böyle hayat gecmezki siz yok gibi davranıp sadece işini gordurcekse niye evlenmiş.
Eşinizde kronik yorgunluk söz konusu olabilir, hemen tahammül edemiyorum demeyin, bence b12, D vitamini, demir v.s testlerini bi yaptırın. Sağlık sorunu varsa destek olmalısınız. Bukadar uyuması normal değilMerhaba kızlar benim derdim çok büyük daha öncede eşimin ailesiyle ilgili yazmıştım sorunum şuan eşim daha 1 senelik evliyiz ama adam nerdeyse ikinci aydan bu zamana kadar aynı işten geç geliyor zaten gelince de yemek yiyor telefondan kafasını kaldırmıyor yemekten sonra uzanıyor koltuğa yine telefonla ilgileniyor öyle uyuya kalıyor nezaman yatmaya gidiyoruz ozaman kalkıyor sorunca yorgunum uykusuzum diyor ama arkadaşları arasın kahveye çağırsın kosa kosa gidiyor haftanin 3-4 günü kahvede gerisinde uyuyor delircem artık konuşamıyoruz beraber bisey yapamıyoruz hafta sonu görebildiğimiz tek yer benm ailemin yanına köye onuda zorla götürüyor girmezsek yine koltuğa yatıp bütün gün telefonla ilgileniyor ya oyun oynuyor ya video falan izliyor biyere gidelim desem yorgunum bi haftasonun var diye söyleniyor ne yapacagimi şaşırdım biseyi yapması için bi kaç kez söylemek zorundayım erteliyor herşeyi kaç kez tartıştık ben bütün gün evdeyim biz yeni evliyiz biraz olsn ilgilen biyerlere gidelim gitmesekte beraber zaman geçirelim diyorum olmuyor işten gelince bi uzanıyor bidaha çoraplarını ben topluyorum yerden kıyafet almaya odaya gitmeye üşeniyor benden bekliyor daha bi cok sey tahammül edemiyorum artık
İşin açığı adam artık annesine davranır gibi davranıyor size, kurslara sürekli biryerlere gidin süslenin püslenin kıskanmaya kaybetmeye başladığı düşünsün ilgilenmeyin onla, o size nasıl davranıyorsa öyle davranın soru sormayın az konuşun hatta cümle bile kurmayın artık kısa kısa, o sormadan siz soru sormayın, ettiğinin aynısını ona yapın odağınızı değiştirin kendinizi ona adamayı kesin, bolca aktif olun 3 yıldan önce çoçuk yapmayın otoritelerin oturması için, kendinize bakım yapın arkadaşlarınıza ailenize kendi hayatınıza odaklanın.Aslında evlendikten sonra asıl aktiflik bitti denebilir
Dedim bi kansızlık vardır belki oda sebep olur diye düşündüm bu pandemide kaldı gidemedik zaten ertelediği için dinlemedi bileEşinizde kronik yorgunluk söz konusu olabilir, hemen tahammül edemiyorum demeyin, bence b12, D vitamini, demir v.s testlerini bi yaptırın. Sağlık sorunu varsa destek olmalısınız. Bukadar uyuması normal değil
Galiba öyle yapmak gerekiyor yoksa herşey daha kötüye gidicek gibiİşin açığı adam artık annesine davranır gibi davranıyor size, kurslara sürekli biryerlere gidin süslenin püslenin kıskanmaya kaybetmeye başladığı düşünsün ilgilenmeyin onla, o size nasıl davranıyorsa öyle davranın soru sormayın az konuşun hatta cümle bile kurmayın artık kısa kısa, o sormadan siz soru sormayın, ettiğinin aynısını ona yapın odağınızı değiştirin kendinizi ona adamayı kesin, bolca aktif olun 3 yıldan önce çoçuk yapmayın otoritelerin oturması için, kendinize bakım yapın arkadaşlarınıza ailenize kendi hayatınıza odaklanın.
İşte birazda böyle erkeklerin annesinin kulaklarını çınlatmak lazım
[/QUOTE
Zaten bu apayri bi konu emin olun evlenmeden öncesinden biliyorum yemeği odasına gelirdi biraz taviz versem bendende aynısını istiycek bi kaç gündür süren tartışmalardan sonra bugün kendisi geldi sofrayı hazırlarken tabaklari taşıdı şaşırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?