Az kaldı zaten yapcam önemli bir sınavı var onun geçmesini bekliyorumonun önüne değil mahkemenin önüne koyacaksiniz zaten
yani hiç anlamı kalmamış aradaki nikahin
Evet çok şey yaşadık eşim ozamaki erkek arkadaşım hep kaçtı tartışmalardan ben de aynı şekilde..nasılsa sevgimiz ve özlrmimiz unutturuyor dedik üstünde durmadık meselelerin, eşim de evlilik teklif edince bu kaygılarımı söyledim nikahta kerameti vardır aşarız dedi inandım ben de aşacağımıza ama ne yazık ki olmadı daha kötü bir iletişimsizlik noktasına geldikBen sanmiyorum ki bu adam 7 yil harika rol yapsin. Bazi seylerin ustu ortulmus, konusulmamis, gormezden gelinmis. 2 sene mi cope mi atayim, 5 senemi cope mi atayim kafasiyla hareket ediyor cogu kisi... Olumsuzluklari gore gore evleniyorsunuz.
aslan burcu kadınları sözlerinin dinlenmesini ve en önemlisi kendisine fazlaca saygı duyulmasını ister , ve en ufak bir küçük düşürülmeye tahammül edemez , sevildiğini hissettiğinde aslında kedi gibi sevgi dolu olur , sevdiği içinde ölüme gider ama işte ince noktası o kendine saygı duyulması ve incitilmeye tahammül olmaması . biraz mükkemmeliyetçi yapın bu ilişkiyi zora sokuyor olabilir. boğa burcu zaten uzun süreli ilişkilerin adamı , kolay kolay bildiğinden tanıdığından şaşmak istemez büyük ihtimal boşanma kararınızıda bu yüzden istemedi , ne kadar anlaşamasanızda size alışkın çünkü.. aslında boğa erkeği ideal aile babası konumundadır , yalnızca biraz fazla kör inadı vardır , haksızda osla bazen bunu kabullenmesi çok uzun zaman alır çünkü dar bir açıdan bakar hayata , insanlara. sizinle giriştiği güç savaşı değil , inadı.. ayyy kendimi astrolog şenay yangel gibi hissettim :)) ama burçlar hakkında önemli tespitlerim var , sizin hakkınızdaki tespitlerim doğrumu bilmiyorum mares :)Ben Aslan eşim boğa
Ay Evet kesinlikle doğru.bixi özetledin resmen..kendisine her tartışmada söylerim bunu kesinlikle en hassas noktam saygı ve beni incitmemesi.. yukarıda da söylemiştim dediğin gibi sevgisini merhametini gösterdiği takdirde ben zaten kedi gibi oluyorum bunu kendisi de söylemişti bana..r ozaman Bunları bilerek ona göre davranması gerekmez mi saygı ya herşeyimin başı Benin için evlilikte..o bana göstermeyince ben de ona göstermiyorumaslan burcu kadınları sözlerinin dinlenmesini ve en önemlisi kendisine fazlaca saygı duyulmasını ister , ve en ufak bir küçük düşürülmeye tahammül edemez , sevildiğini hissettiğinde aslında kedi gibi sevgi dolu olur , sevdiği içinde ölüme gider ama işte ince noktası o kendine saygı duyulması ve incitilmeye tahammül olmaması . biraz mükkemmeliyetçi yapın bu ilişkiyi zora sokuyor olabilir. boğa burcu zaten uzun süreli ilişkilerin adamı , kolay kolay bildiğinden tanıdığından şaşmak istemez büyük ihtimal boşanma kararınızıda bu yüzden istemedi , ne kadar anlaşamasanızda size alışkın çünkü.. aslında boğa erkeği ideal aile babası konumundadır , yalnızca biraz fazla kör inadı vardır , haksızda osla bazen bunu kabullenmesi çok uzun zaman alır çünkü dar bir açıdan bakar hayata , insanlara. sizinle giriştiği güç savaşı değil , inadı.. ayyy kendimi astrolog şenay yangel gibi hissettim :)) ama burçlar hakkında önemli tespitlerim var , sizin hakkınızdaki tespitlerim doğrumu bilmiyorum mares :)
işte sorun boğa burcunun kör inadı , inandığı doğrudan yanlış bile olsa dönmek istemez , bu sefer içine kapanır , sessiz sakin takılır sizi yalnızlıkla cezalandırmaya çalışır . onun bu kör inadını ancak ipler onun elindeymiş gibi göster bu tek taraflı görmesini engelle , sen yine bildiğini yap ama bisüre herşey onun himayesindeymiş gibi göster ki bu kör inadından vazgeçsin seni kırdığını anlasın ve gerçekleri görsün . aslında dediğim gibi boğa erkeği sadıktır , aile bağlarına düşkündür , sürekliliğe olan zaafı evliliklerini , ilişkilerini uzn ömürlü yapar iyidir yani ama iş birazda sende bitiyor..Ay Evet kesinlikle doğru.bixi özetledin resmen..kendisine her tartışmada söylerim bunu kesinlikle en hassas noktam saygı ve beni incitmemesi.. yukarıda da söylemiştim dediğin gibi sevgisini merhametini gösterdiği takdirde ben zaten kedi gibi oluyorum bunu kendisi de söylemişti bana..r ozaman Bunları bilerek ona göre davranması gerekmez mi saygı ya herşeyimin başı Benin için evlilikte..o bana göstermeyince ben de ona göstermiyorum
evet bazı erkekler akıl edemez hep itelemek , yönlendirmek lazım diyeceksinizki benim zorumla olan şeyden nasıl mutlu olayım , aslında sizin zorunuzla olmuyor sadece yönünü bilemeyen bir gemiye yön tutuyorsunuz ki doğru tarafa gitsin ilişkiniz..7 yıl elbet kendini göstermiştir demiş herkes ama eminim ki konu sahibi de bunu farketmiştir fakat "koskoca 7 yıl" diyerek ayrılmamıştır büyük ihtimalle.
Neyse yaşamanız gerekiyormuş. Sizin de onun da kendini törpülemesi lazım.
Ablası demiş diye çiçek getirmiş demişsiniz. O zaman biraz onun dilinden konuşun. Siz de inceden işleyin. Ha derseniz ki artık yapamıyorum o zaman boşanın.
işte sorun boğa burcunun kör inadı , inandığı doğrudan yanlış bile olsa dönmek istemez , bu sefer içine kapanır , sessiz sakin takılır sizi yalnızlıkla cezalandırmaya çalışır . onun bu kör inadını ancak ipler onun elindeymiş gibi göster bu tek taraflı görmesini engelle , sen yine bildiğini yap ama bisüre herşey onun himayesindeymiş gibi göster ki bu kör inadından vazgeçsin seni kırdığını anlasın ve gerçekleri görsün . aslında dediğim gibi boğa erkeği sadıktır , aile bağlarına düşkündür , sürekliliğe olan zaafı evliliklerini , ilişkilerini uzn ömürlü yapar iyidir yani ama iş birazda sende bitiyor..[/QUOTE
Evet bana her seferinde söylüyor yüzüme de vuruyor beni cezalandırdığını,aklınca beni dışarı çıkarmayarak beni görmezden gelerek..ben de Aslan olunca durur muyum sen misin bana bunu yapan diyip ona ihtiyacım yokmuş gibi davranıyorum çıkıp geziyorum eğleniyorum arkadaşlarla ailemle böyle böyle inatla gidiyor bu evlilik :-(
Biz evlilik öncesi de böyle idik aslında sürekli kavgalar ama hep sonunda barışıyorduk sevgimiz yeniyordu bu sık yaşanan kavgaları uzak olmanın da etkisiyle,sanırım artık beraberiz diye yenemiyor Bile sevgimiz hatta sevgi olduğundan Bile şüpheliyim
Ben seni çok seviyorum biliyor musun
Tanımıyorum seni ama idealist bir kadınsın sen sankim
Senin gibiler çok ihtiyacımız var sadece eşitlik ve özgürlüge inanmayla kalmayıp kendini geliştirebilen kadınlara
Allah yardımcın olsun
Bugün sırf arabayı aldım diye kıyameti kopardı attığı hakaret dolu mesajlarla, gittiğim arkadaşta keyif Bile alamadım oyüzden,neymiş pazar gündüz spora gidecekmiş niye almışım dün de kendisi aldı avm ye gidip alışveriş yaptı ki çıktıktan 3 saat sonra geri getirdim arabayı, böyle bir adamdır kendisi hakkaniyetini siz ölçüp değerlendirinArtık konuşamayınca birbirimize öfkemizden ve nefretimizden hakaret dolu cümlelerle mesaj atmaya zorunlu diyaloglar kurmaya başladık bu bitiş noktası oldu benim için bugün..
İnan denedik ama olmadı hep "sen" diye saldırı ile başlayan cümlelerle başladı ben diye cümlelerle bitti ve ben de bittim artık konuşmaya cesaret bile edemiyoruz tartışmada birbirimizi yiyoruz zatenKarsiniza alip güzelce konusun evliliğin bu olmadigini boyle bi hayat için evlenmediginizi ikinizinde kendinize çeki düzen vermeniz gerektiğini konusun bunu yapamayip boyle devam etmek istiyorsa ayni evde yasamaninda bi anlami olmadiğini söyleyin ya silkelenip kendinize geliceksiniz yada boyle işkence ceker gibi birbirinizi ayni eve hapsetmeye çekişin iz evlilik kadar boşanmaktan hak
Keşke sadece bir hayatımızın olduğunun farkına herkes varsada,yaa çok sevindim
güzel dusunceleriniz için çok teşekkür ederim
ben kadınların medeni durumlarından bağımsız olarak mutlu huzurlu insanca kendileri gibi güzel ve kaliteli bir hayat yaşamlarini istiyorum ve buna çaba göstermeye çalışıyorum
insanlara bu duyguyu gecirebiliyorsam ne mutlu bana
Allah bütün kadınların yardımcısı olsun
herkes mutlu huzurlu olsun çünkü sadece 1 hayatımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?