Kocamla ayrı takılıyoruz iletişim sıfır

Ben sanmiyorum ki bu adam 7 yil harika rol yapsin. Bazi seylerin ustu ortulmus, konusulmamis, gormezden gelinmis. 2 sene mi cope mi atayim, 5 senemi cope mi atayim kafasiyla hareket ediyor cogu kisi... Olumsuzluklari gore gore evleniyorsunuz.
Evet çok şey yaşadık eşim ozamaki erkek arkadaşım hep kaçtı tartışmalardan ben de aynı şekilde..nasılsa sevgimiz ve özlrmimiz unutturuyor dedik üstünde durmadık meselelerin, eşim de evlilik teklif edince bu kaygılarımı söyledim nikahta kerameti vardır aşarız dedi inandım ben de aşacağımıza ama ne yazık ki olmadı daha kötü bir iletişimsizlik noktasına geldik

Ben Aslan eşim boğa
aslan burcu kadınları sözlerinin dinlenmesini ve en önemlisi kendisine fazlaca saygı duyulmasını ister , ve en ufak bir küçük düşürülmeye tahammül edemez , sevildiğini hissettiğinde aslında kedi gibi sevgi dolu olur , sevdiği içinde ölüme gider ama işte ince noktası o kendine saygı duyulması ve incitilmeye tahammül olmaması . biraz mükkemmeliyetçi yapın bu ilişkiyi zora sokuyor olabilir. boğa burcu zaten uzun süreli ilişkilerin adamı , kolay kolay bildiğinden tanıdığından şaşmak istemez büyük ihtimal boşanma kararınızıda bu yüzden istemedi , ne kadar anlaşamasanızda size alışkın çünkü.. aslında boğa erkeği ideal aile babası konumundadır , yalnızca biraz fazla kör inadı vardır , haksızda osla bazen bunu kabullenmesi çok uzun zaman alır çünkü dar bir açıdan bakar hayata , insanlara. sizinle giriştiği güç savaşı değil , inadı.. ayyy kendimi astrolog şenay yangel gibi hissettim :)) ama burçlar hakkında önemli tespitlerim var , sizin hakkınızdaki tespitlerim doğrumu bilmiyorum mares :)

Ay Evet kesinlikle doğru.bixi özetledin resmen..kendisine her tartışmada söylerim bunu kesinlikle en hassas noktam saygı ve beni incitmemesi.. yukarıda da söylemiştim dediğin gibi sevgisini merhametini gösterdiği takdirde ben zaten kedi gibi oluyorum bunu kendisi de söylemişti bana..r ozaman Bunları bilerek ona göre davranması gerekmez mi saygı ya herşeyimin başı Benin için evlilikte..o bana göstermeyince ben de ona göstermiyorum

Allah yardimcin olsun çok zor böyle bi erkek
Benim de çok yakın bi tanıdığım var aynen onu anlatmissiniz 17 yıllık evli bi tanıdığım
Adam eşine asla değer vermiyor sindirmiş akrabalarına karşı melek eşine zehir etmiş hayatı kadininda ekonomik özgürlüğü yok gidecek kimsesi yok çocukları bile babaları yönlendiriyormus kadın evdeki eksiği bile söyleyemez eşi kendi kafasına göre alırmış
Rabbim böyle erkekleri islah eylesin

7 yıl elbet kendini göstermiştir demiş herkes ama eminim ki konu sahibi de bunu farketmiştir fakat "koskoca 7 yıl" diyerek ayrılmamıştır büyük ihtimalle.
Neyse yaşamanız gerekiyormuş. Sizin de onun da kendini törpülemesi lazım.
Ablası demiş diye çiçek getirmiş demişsiniz. O zaman biraz onun dilinden konuşun. Siz de inceden işleyin. Ha derseniz ki artık yapamıyorum o zaman boşanın.

işte sorun boğa burcunun kör inadı , inandığı doğrudan yanlış bile olsa dönmek istemez , bu sefer içine kapanır , sessiz sakin takılır sizi yalnızlıkla cezalandırmaya çalışır . onun bu kör inadını ancak ipler onun elindeymiş gibi göster bu tek taraflı görmesini engelle , sen yine bildiğini yap ama bisüre herşey onun himayesindeymiş gibi göster ki bu kör inadından vazgeçsin seni kırdığını anlasın ve gerçekleri görsün . aslında dediğim gibi boğa erkeği sadıktır , aile bağlarına düşkündür , sürekliliğe olan zaafı evliliklerini , ilişkilerini uzn ömürlü yapar iyidir yani ama iş birazda sende bitiyor..

evet bazı erkekler akıl edemez hep itelemek , yönlendirmek lazım diyeceksinizki benim zorumla olan şeyden nasıl mutlu olayım , aslında sizin zorunuzla olmuyor sadece yönünü bilemeyen bir gemiye yön tutuyorsunuz ki doğru tarafa gitsin ilişkiniz..

Canim. 6 bucuk iliskimde bizde uzaktaydik. Onun beni benim onu sevdigim kadar kimse kimseyi sevemez sanardim. Ben onun icin herseyi yapardım ama o ayni esin gibi saygısız davrandi. Bende daha fazla tahammul edemedim. 3 sene barismak icin yapmadigini bırakmadı bende cok üzüldüm 16 kg verdim iskelet gibi oldum ama nolursa olsun onunla devam etsem mutsuz bi evliligim olacakti. Size cok üzüldüm evlilik terapistine gitmeniz mantikli olur veya kisa basbasa bi tatille birbirinizi toparlamaya calisin

Evet bana her seferinde söylüyor yüzüme de vuruyor beni cezalandırdığını,aklınca beni dışarı çıkarmayarak beni görmezden gelerek..ben de Aslan olunca durur muyum sen misin bana bunu yapan diyip ona ihtiyacım yokmuş gibi davranıyorum çıkıp geziyorum eğleniyorum arkadaşlarla ailemle böyle böyle inatla gidiyor bu evlilik :-(

onun için oluyor bunun için oluyor kabuledin bir söz var

'bahanesi çok olanın,sevgiside az olur.sana zaman ayırmayı lütuftan sayanı,sende adamdan sayma.unutma ki,önceliği değilsen, sonrasında da olamazsın.seven özler,özleyen görmek ister.görmek isteyen ise mutlaka bir yolunu bulur.seviyorum demenin de ispatı budur'

yaa çok sevindim
güzel dusunceleriniz için çok teşekkür ederim
ben kadınların medeni durumlarından bağımsız olarak mutlu huzurlu insanca kendileri gibi güzel ve kaliteli bir hayat yaşamlarini istiyorum ve buna çaba göstermeye çalışıyorum
insanlara bu duyguyu gecirebiliyorsam ne mutlu bana
Allah bütün kadınların yardımcısı olsun
herkes mutlu huzurlu olsun çünkü sadece 1 hayatımız var

Artık konuşamayınca birbirimize öfkemizden ve nefretimizden hakaret dolu cümlelerle mesaj atmaya zorunlu diyaloglar kurmaya başladık bu bitiş noktası oldu benim için bugün..

Karsiniza alip güzelce konusun evliliğin bu olmadigini boyle bi hayat için evlenmediginizi ikinizinde kendinize çeki düzen vermeniz gerektiğini konusun bunu yapamayip boyle devam etmek istiyorsa ayni evde yasamaninda bi anlami olmadiğini söyleyin ya silkelenip kendinize geliceksiniz yada boyle işkence ceker gibi birbirinizi ayni eve hapsetmeye çekişin iz evlilik kadar boşanmaktan hak

Artık konuşamayınca birbirimize öfkemizden ve nefretimizden hakaret dolu cümlelerle mesaj atmaya zorunlu diyaloglar kurmaya başladık bu bitiş noktası oldu benim için bugün..
Bugün sırf arabayı aldım diye kıyameti kopardı attığı hakaret dolu mesajlarla, gittiğim arkadaşta keyif Bile alamadım oyüzden,neymiş pazar gündüz spora gidecekmiş niye almışım dün de kendisi aldı avm ye gidip alışveriş yaptı ki çıktıktan 3 saat sonra geri getirdim arabayı, böyle bir adamdır kendisi hakkaniyetini siz ölçüp değerlendirin

İnan denedik ama olmadı hep "sen" diye saldırı ile başlayan cümlelerle başladı ben diye cümlelerle bitti ve ben de bittim artık konuşmaya cesaret bile edemiyoruz tartışmada birbirimizi yiyoruz zaten

Keşke sadece bir hayatımızın olduğunun farkına herkes varsada,
zor ama olacak
inanıyorum ben
Belki biz göremeyiz belki çocuklarımız bile görmez
Ama düzelecek bu zihniyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…