Sorun sizde. 2. çocuğu neden düşünüyorsunuz? Yanlış anlamayın, kimsenin çocuk yapma yetisinin bekçisi değilim ama zaten sorunlu bir durumdasınız.
Haklısınız ancak bende kendi ailemi kurmak ve cocugumu tek bırakmak istemiyorum zaten o kadar tedavi oluyorum stresten olmuyor galibaSorun sizde. 2. çocuğu neden düşünüyorsunuz? Yanlış anlamayın, kimsenin çocuk yapma yetisinin bekçisi değilim ama zaten sorunlu bir durumdasınız.
Ah neler yaptım bir bilseniz hatta kaynim işi dolayısıyla 15 gün bizde kalmıştı gittiği gün kahvaltiyi hazirladim suslendim puslendim giyindim kusandim tam oturup kahvalti yapacağız kaynanam gorumcem arayıp kahvaltıya geliyorum demiş öyle sinirlendim ki anlatamam kalktım makyajımı sildim uzerimi değiştirdim oturdum birde ağladım esimede kızdım suratimi astım ama ne çare
İmkanınız varsa ayrı eve çıkın. Anlayışsız kayınvalideniz belliki. Bu kadar sürede değişmemiş bu saatten sonrada değişmez sanmıyorum.Merhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum
Evet zor bir durum gerçekten, dışarıda buluşun ara sıra, odanıza da girip çıkmasanız olmaz, ama kadını da evinden edemezsiniz, kalksın gitsin başka yere diye. Hem ayıpta olur.. Zor hakikaten.Merhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum
Merhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?