Eşinizdeki ayrı ewe çıkmama durumunu anlamıyorum ben.Biliyorum belki de bana kızıyorsunuz ama bilmediğiniz çok şey var. Nisanlanmadan önce kv konuştuk babam annem kayinvalidem ailem bak bu kızı sana verirsek ezmeyeceksin ezdirmeyeceksin. kayinvalidem. tamam dedi.ben zaten bir evlendireyim çıkıp çıkıp gideceğim turlara katılacağım falan filan esimide çok seviyordum oldu gitti. ayrı evin lafını bile ettirmiyorlar.kaynima ve gorumceme bizimle gidiyor bizimle geliyor. eşim anne para vereyim git gez hayatını yasadiyor hiç öyle oturuyor.kimseyi evden kovmak gibi bir düşüncem yok ben sadece arada nefes alacagim anlar olsun istiyorum. aynı evde oturmayı ben kabul ettim
Ya canım onuda düşündük kaynanam ona da engel olduMaddi durumun iyiyse git baska eve geç.
Maddi durumun uygun değilse eşinle konuş arada bir dısarıya gidin bir otele 1 gün kalın çok fazla maddi bir külfet değil insana. En azından hayatınızda bir değişiklik olsun..
Biliyorum belki de bana kızıyorsunuz ama bilmediğiniz çok şey var. Nisanlanmadan önce kv konuştuk babam annem kayinvalidem ailem bak bu kızı sana verirsek ezmeyeceksin ezdirmeyeceksin. kayinvalidem. tamam dedi.ben zaten bir evlendireyim çıkıp çıkıp gideceğim turlara katılacağım falan filan esimide çok seviyordum oldu gitti. ayrı evin lafını bile ettirmiyorlar.kaynima ve gorumceme bizimle gidiyor bizimle geliyor. eşim anne para vereyim git gez hayatını yasadiyor hiç öyle oturuyor.kimseyi evden kovmak gibi bir düşüncem yok ben sadece arada nefes alacagim anlar olsun istiyorum. aynı evde oturmayı ben kabul ettim
Ya canım onuda düşündük kaynanam ona da engel oldu
Olurmu hicbirseye yanaşmıyor çünkü temizlik yapılıyor yemek yapılıyor utusu yapılıyor geleni ağırlanıyor. rahatlığa alıştı o yüzden gitmez bir yere.bazen aman diyorum buyukten zarar gelmez diyorum. bis vermeye çalışıyorum gel gör ki dilim kabul ediyor ama yüreğim kabullenmiyor hepiniz haklısınız ancak bilmediğiniz şeyler çok anlatsam roman olur. Desteginiz için teşekkürleryaşlı değil ise kendine ev açsın.oğlunu kızını rahat rahat ağırlasın
Aynı apartmanda oturun kapınız ayrı olsun öylede mi olmuyorRahatsız ama eşimin babası ölmeden önce annen sana emanet demiş ve vefat etmiş. o yüzden ayrı ev düşüncesi bile olamaz.
Rahatsız ama eşimin babası ölmeden önce annen sana emanet demiş ve vefat etmiş. o yüzden ayrı ev düşüncesi bile olamaz.
Merhaba hanımlar kayınvalidem ile aynı evde yaşıyorum 6 yıllık evliyim bir türlü bizi baş başa bırakmıyor odalarimiz karşı karşıya. Bir oğlum var 4 yaşında 2. Çocuğu düşünüyorum 1.5 yıldır tedavi görüyorum nasip olmuyor. eşimle nasıl baş başa kalırım diye hergün kafa patlatiyorum. Haftasonları balkonda bir kahveyi bile yanlız icip muhabbet edemiyoruz.doğum günü evlilik yıldönümü bile bad başa kalmıyoruz söylüyorum artık rica minnet 1 günü gidiyor offff çok sıkıldım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama bir birimize sevgimizi gösterecek ortam bulamiyoruz. oy çok yoruldum bunları düşünmekten ne yapacagimi bilemiyorum. kimseyi de kırmak istemiyorum[/QUOevini ayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?