Evet ben çok gurur yaptim ama biraz artık. Sıkıldım. Bu durumdan bir tartışma sonrası geldi oğlum korkmuştu bunesnada sarıldı bize agladi sizi çok seviyorum falan dedi bundan etkilendim biraz adım atma sirasibende diye dusunuyirum artık.Olan olmuş bu zamana kadar, gurur yapacak bir durum yok o sizin kocanız, gidin sarılın öpün gayet normal şeyler bunlar.
Daha önce reddettiğiniz için ilk adımı sizden bekliyordur artık
Yani birbirimizden soğuduk olmadığından eminim işyeri bile evin altında işten eve evden işe çok. Küçük biryerdeyizHicbir erkek eşi varken 1 yıl isteksiz kalamaz. Koskoca 1 yıl ...Çok değişik geldi bana
.1 yıl olmamış, bazı şeyler kopmuştur artık duzelecegini sanmiyorum ben(inşallah duzelirde) .Başka biri bile olabilir..
Erkek nefsi adimi kimin attığını çok önemsemez. Aldatma yoksa ya cinsel ya psikolojik bir sorunu olabilir.Arkadaşlar merhabalar, 3 yillik evliyim oğlum 1 yaşında ve dogumdan sonra biz hala birlikte olamadik.
Eşime olan kizgunliklarim vardı hamileyken Olan tartışmalar vs.bana soyledigi sözlerden dolayı ondan soğudum.
Birkere sarılmak istedi izin vermedim.
Araya mesafe koydim çocuk küçük olduğu için ayrı odalarda yattık en baştan.
Ama ben kendisine yat dmedim gece çalıştığı için uyuması gerekiyordu.
Çocukta gece uyanıyor ağlıyor kendisi dedi ben diğer odada kalsam olur mu diye.
Sanki 2 yabancı gibiyiz kizgunliklarim unuttum.
Artik istiyirum herşey düzelsin ilişkimiz çünkü bu şekilde cinsellik olmayınca ikimizde gergin oluyiruz mutsuz.
Ben öle bi mesafe koyduğum için kendiside yaklasamiuor.
Şuanda işi nedeniyle küçük koy gb bır yerdeyiz aldatma olmadigindan eminim işinde gücünde çocuğuyla ilgiki kendı halinde bir insandır evine bağlı.
Şöyle bir olay oldu,biz oglumla anneme gittik 15 günlüğüne tatil için.
Döndüğümde odasındaki yatagi toplamis bana sordu nerede yatayım. Diye.
O günde şansızlık o kadar hastaydim.ki ateşim var kotuydu yani tek yatmak istedim.
Hastayım sanada bulaşmasın dedim.
Ama istiyorsan gel yat dedim bana sole birşey soledi "zaten halim yok"dedı.
Oysa ki ben yat dmekle birşeyler yaparizi kastetmemistim.
Demek ki aklındaki bu dedim kendo kendime ben sadece yatağında yatabilirsin anlamında solemistim.
Yaklasamiyirum surekli birşey çıkıyor.
Sanki sogutma buyusu var yaklasamiuoruz birbirimize garip bir durum gerçekten anlamıyorum.
Çok uzak.kaldığımız için sanırım böyle bazen istediğini dusunuyirum.ama araya giren soğukluk sanırım. Oda çekiniyor.
Nasıl duzeltebilirim artık. Bu durumu.
Bilemiyorum aldatma olmadığından eminim ama çok soğuttu birbirimizi ayrı yatmakta etkiliyorben ittim onuErkek nefsi adimi kimin attığını çok önemsemez. Aldatma yoksa ya cinsel ya psikolojik bir sorunu olabilir.
Anlattiklariniz 1 yıldır aşılamayacak şeyler değil çünkü
Film izleyip kendini tatmin ediyorBilemiyorum aldatma olmadığından eminim ama çok soğuttu birbirimizi ayrı yatmakta etkiliyorben ittim onu
O zaman bi yerden başlamanız lazım..Hatta hemen şimdi . .Bu gece güzel bir gece geçirin sabah erken kalkıp harika bir kahvaltı sofrası hazırlayın, sonra dışarı çıkın gezin tozun sadece kendinize ayırın günü...Artık herşeyin eskisi gibi olmayacağını anlatın konuşun ..Yani birbirimizden soğuduk olmadığından eminim işyeri bile evin altında işten eve evden işe çok. Küçük biryerdeyiz
Yahu 1sene çok uzun erkek veya kadın için demiyorum bi insan için çok uzun bi süre.Istiyorsan gidiceksin odasına yada yanına cagiricaksin ne var bunda o senin kocan istiyorsan sende ilk adımı at kır zincirleri ne var ki bundaArkadaşlar merhabalar, 3 yillik evliyim oğlum 1 yaşında ve dogumdan sonra biz hala birlikte olamadik.
Eşime olan kizgunliklarim vardı hamileyken Olan tartışmalar vs.bana soyledigi sözlerden dolayı ondan soğudum.
Artik istiyirum herşey düzelsin ilişkimiz çünkü bu şekilde cinsellik olmayınca ikimizde gergin oluyiruz mutsuz.
Şuanda işi nedeniyle küçük koy gb bır yerdeyiz aldatma olmadigindan eminim işinde gücünde çocuğuyla ilgiki kendı halinde bir insandır evine bağlı.
O günde şansızlık o kadar hastaydim.ki ateşim var kotuydu yani tek yatmak istedim.
Demek ki aklındaki bu dedim kendo kendime ben sadece yatağında yatabilirsin anlamında solemistim.
Sanki sogutma buyusu var yaklasamiuoruz birbirimize garip bir durum gerçekten anlamıyorum.
Çok uzak.kaldığımız için sanırım böyle bazen istediğini dusunuyirum.ama araya giren soğukluk sanırım. Oda çekiniyor.
"Taş mısın mübarek" derler bizim oralarda.. kocan o senin ya farkinda misin. Yok o oyle yapti yok ben cekindim. Evliligin icine etmissiniz. Duzeltmek cok zor degilken bu kadarina gerek yokmusEvet ben çok gurur yaptim ama biraz artık. Sıkıldım. Bu durumdan bir tartışma sonrası geldi oğlum korkmuştu bunesnada sarıldı bize agladi sizi çok seviyorum falan dedi bundan etkilendim biraz adım atma sirasibende diye dusunuyirum artık.
Bence karşınıza alıp açık açık konuşmak en iyi çözüm.Ilk adımı Omu atacak Benmi diye düşünmek yıpratır siziFilm izleyip kendini tatmin ediyor
Mastürbasyon maalesef ikili ilişkilerin baş düşmanı . Konuşun , evlilik terapisti deneyin benceFilm izleyip kendini tatmin ediyor
Buraya yazdıklarınızı karşınıza alın eşinizi ve onunla konuşun. Onsuz yattığınızda huzursuz olduğunuzu, sensiz yatamıyorum ben sarılmadan uyuyamıyorum diyin mesela hoşuna gidecektir eminim. Gurur meselesi haline getirmeyin tartıştıktan sonra kin beslemeyin cinsellik yönünde isteğinizi rahat bir şekilde belirtin ki aradaki buzlar çözülsün. Soğutma büyüsü gibi bir şey dediniz böyle düşünüyorsanız temizlik yaptığınızda mutlaka yer silme suyunda, toz olma suyunda dahi üç dört damla sirke kullanın faydası olacaktır. Bunu alışkanlık haline getirin hem mikrop öldürücü de etkisi var hem de içiniz rahatlar. Okuyamıyorsanız bakara suresini açın internetten dinleyin huzurunuz artacaktır. Her şeyin bir çözümü var canınızı sıkmayın.Arkadaşlar merhabalar, 3 yillik evliyim oğlum 1 yaşında ve dogumdan sonra biz hala birlikte olamadik.
Normaldede cok istekli degildiHicbir erkek eşi varken 1 yıl isteksiz kalamaz. Koskoca 1 yıl ...Çok değişik geldi bana
.1 yıl olmamış, bazı şeyler kopmuştur artık duzelecegini sanmiyorum ben(inşallah duzelirde) .Başka biri bile olabilir..
Teşekkür ederim.büyü var gb hissediyorum çok tuhaf yani olmuyor yakinlasamiyoruz bir türlüBuraya yazdıklarınızı karşınıza alın eşinizi ve onunla konuşun. Onsuz yattığınızda huzursuz olduğunuzu, sensiz yatamıyorum ben sarılmadan uyuyamıyorum diyin mesela hoşuna gidecektir eminim. Gurur meselesi haline getirmeyin tartıştıktan sonra kin beslemeyin cinsellik yönünde isteğinizi rahat bir şekilde belirtin ki aradaki buzlar çözülsün. Soğutma büyüsü gibi bir şey dediniz böyle düşünüyorsanız temizlik yaptığınızda mutlaka yer silme suyunda, toz olma suyunda dahi üç dört damla sirke kullanın faydası olacaktır. Bunu alışkanlık haline getirin hem mikrop öldürücü de etkisi var hem de içiniz rahatlar. Okuyamıyorsanız bakara suresini açın internetten dinleyin huzurunuz artacaktır. Her şeyin bir çözümü var canınızı sıkmayın.
Yok arkadaşım ben ittim diye kendini suçlama. Senin davranışın onun işine gelmiş sadece ( tabi aşırı dırdır ve boguculuk yoksa sizde anca o zaman geri durur adam)Bilemiyorum aldatma olmadığından eminim ama çok soğuttu birbirimizi ayrı yatmakta etkiliyorben ittim onu
Pazartesi günü dogumgunu onu bekliyorum aslında bir fırsat olarak artık bu soğukluğu geçmesini istediğimi soliycem onunda istediğini biliyorumO zaman bi yerden başlamanız lazım..Hatta hemen şimdi . .Bu gece güzel bir gece geçirin sabah erken kalkıp harika bir kahvaltı sofrası hazırlayın, sonra dışarı çıkın gezin tozun sadece kendinize ayırın günü...Artık herşeyin eskisi gibi olmayacağını anlatın konuşun ..
Arkadaşlar merhabalar, 3 yillik evliyim oğlum 1 yaşında ve dogumdan sonra biz hala birlikte olamadik.
Teşekkür ederim.büyü var gb hissediyorum çok tuhaf yani olmuyor yakinlasamiyoruz bir türlü
Büyü düşüncesini size düşündüren nedir? Onun ailesinden ya da sizi sevmeyen birisinden mi şüpheleniyorsunuz? Böyle bir şeyi kim size niye yapsın? Bunların cevabı varsa haklısınız şüphelenmekte derim. Ama içinizi rahat tutun mutlaka duayı eksik etmeyin yuvanızdaTeşekkür ederim.büyü var gb hissediyorum çok tuhaf yani olmuyor yakinlasamiyoruz bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?