Çok haklısın birbirimizden uzağız işte sarılmayız öpmeyi aramıza bir uzaklık girdi sogukluk nedenleri vardı birazda benim bilerek yaptığım bir durumdu son zamanlarda aramızda bir çekim okdugunu dusunuyirum direk cinsellik istemiyirum dogumgununde soliycem ıste bunları duygularımı bazen aynı evdede uzak olabiliyor gördüğün gb uzakta olupta özlemek belki daha iyidir.ya böyle konular okuyunca çok üzülüyorum. iş nedeniyle eşimle uzun süredir ayrıyız. ne mutlu eşinizle çocuğunuzla birliktesiniz, kıymetini bilip sevginize yoğunlaşın. birinin gururu bırakıp ilk adımı atması gerekli sadece, siz adım atın eşinizde size 10 adım atar umarım. cinsellik dışındaki ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama genel olarak söyleyeceğim, hemen cinsellik yaşamaya odaklanmak yerine muhabbetinizi artırmaya çalışın. şu an hasta olması sizin için bir fırsat, hastalığıyla ilgili ona karşı sevginizi, şefkatinizi gösterebilirsiniz
Film benim tahminim yani delil görmedim artij ben adım aticam çok yorucu her iki taraf içinde çünkü istek var çok tuhaf bir durum inanın elimde değil hergün şunu yapacam diyorum yapamiyirumEşinize haksızlık yaptığınızı düşünüyorum. Anlatiminiza göre o adım atmaya çabalamış siz geri çevirmişsiniz. Adam da haklı olarak uzak duruyor. Film izleyerek rahatlamasini cok rahat kabullenmeniz beni çok şaşırttı. Büyü gibi bir bahane vicdanınızi rahatlatmak için sanırım. Eger bu bir büyüyse bunu bozmak sizin elinizde.
Valla siz adım atmasaniz başkaları atacak o adımları hatta koşup sarilacak esinize..onun icinnnnnTeşekkür ederim.büyü var gb hissediyorum çok tuhaf yani olmuyor yakinlasamiyoruz bir türlü
Canım kiskaç bir insan yani klasik olacak ama o kadar kıskanç ki kadın telefonda konuşması yetiyor kavga ettirmeye nu durumda onunda payı çok inan bana eşimde biraz dolduruşa gelen bir insan ama biraz ilgi sevgi göstersem değişecek bu durum biliyirum.allah o kadını uzak tutsun benden bu esmayi okuycam inanıyorum bu duaların gucuneAnnesine karşı Allahın isimlerinden olan “El-Vedud” esmasını çekin sizi sevmeye başlayacaktır rabbimin izniyle. Ha çok mu gerek sevmesi? Tabi ki hayır! Sadece zararı varsa vazgeçer ya da sürekli dilinde dua olsun arkadaşım. Bu büyü işleri çok karışık rabbim kimseye yaşatmasın. Duadan başka baş gelecek bir şey yok. Siz eşinizin doğum gününü falan beklemeyin hemen atın adımınızı. Yarına garantimiz yok. Ertelemeyin böyle şeyleri üç günlük dünya. Ailesinin yanında zaten çok gözüne sokmayın sevginizi boşver takılma ona. Görürse sıkıntı eğer öyle bir kadınsa tabi..
Evet haklısın istek var ama adım atamıyoruz inan çok tuhaf bir durum opecem opemiyirm :)çok tuhaf bir ciftsiniz
bir yıl birlikte olmayan bir çift büyüyü siz kendiniz yapmışsınız soğukluğunuzla
Onu kaybedince ne hissedersin? Bunu düşününce emin ol duyguların yumuşayacaktır. Bir adım atmayı dene. Inan mutlu olacaksin attigin adimlaÇok haklısın birbirimizden uzağız işte sarılmayız öpmeyi aramıza bir uzaklık girdi sogukluk nedenleri vardı birazda benim bilerek yaptığım bir durumdu son zamanlarda aramızda bir çekim okdugunu dusunuyirum direk cinsellik istemiyirum dogumgununde soliycem ıste bunları duygularımı bazen aynı evdede uzak olabiliyor gördüğün gb uzakta olupta özlemek belki daha iyidir.
Film benim tahminim yani delil görmedim artij ben adım aticam çok yorucu her iki taraf içinde çünkü istek var çok tuhaf bir durum inanın elimde değil hergün şunu yapacam diyorum yapamiyirum
Aldatma yok bundan eminim değişik bir durum sogudukca soğuduk zaten o hastayım dediğim gün için pişmanım artık orada yatmak istemotor ki bana sordu nerede yatayım diye o gün istekli gn duruyirdu benim hatamİlk yorum aldatıyor gibisinden olduğu için gelen diğer yorumlarda aynı şekilde gelmiş hep. Bu forumda çok sık olur bu, ilk yorum ne ise diğerleride aynı yöndedir, sürü psikolojisi işte klasik.
Bence kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. Hemde birden çok defa.
Ne olursa olsun eşler aralarına böyle soğukluk koymamalı, çünkü milyon defa şahit olduk, araya giren soğukluklar kolay tamir edilmiyor.
Hadi olan oldu ilk seferde. Fakat hangi akla hizmet hastayım diye adamı yine başka yere yolladınızki... durumunız belli yani hastalıktan ölseniz dahi bunu yapmamalıydınız.
Gidin çağırın yani sizin gurur yapma lüksünüz yok. Ama eşinizin var. Reddetmişsiniz kaç kere, hem reddetip hemde onın gelmesini beklemek olmaz.
Birazcıkta ilgi ve sevgi gösteriverin sizde canım :) sizin sevginizi değerinizi anlasın ki annesinin konuşması bile sizi tartışmaya sürüklüyemesin. Ya eşim bana olan ilgisini çeker diye. Bu duruma getirin elinizden geldiğince derim. Bunu benim eşime yaptıysam herkes herkese yaparCanım kiskaç bir insan yani klasik olacak ama o kadar kıskanç ki kadın telefonda konuşması yetiyor kavga ettirmeye nu durumda onunda payı çok inan bana eşimde biraz dolduruşa gelen bir insan ama biraz ilgi sevgi göstersem değişecek bu durum biliyirum.allah o kadını uzak tutsun benden bu esmayi okuycam inanıyorum bu duaların gucune
Evet haklısın istek var ama adım atamıyoruz inan çok tuhaf bir durum opecem opemiyirm :)
İkiniz de suçlusunuz bence gelinen süreçte. Yatağı bile ayırmışsınız. Manevi, duygusal boşluk da mı olmadı içinizde ? Adım atmış, yine siz dışlamışsınız.
Her şeye rağmen 1 yıldır uzak duran adama amacı cinsellikmiş demeniz de bir garip.
Şimdi bir adım atıp eşinizi yanınıza çağırın. Sarılın uyuyun. 3 gün sonra aldatıldım, boşanıyorum demeden çaba gösterin. Ki bana o ağlamalar filan da vicdan gibi geldi. Sohbet sitesinde bile bir şeyler yapmış olabilir. Umarım olmamıştır tabii.
O kavganın sebebi annesi yüzünden çıkmıştı beni tsrtskladi küfür etti çocuk korktu agladi onun üzerine agladiİkiniz de suçlusunuz bence gelinen süreçte. Yatağı bile ayırmışsınız. Manevi, duygusal boşluk da mı olmadı içinizde ? Adım atmış, yine siz dışlamışsınız.
Her şeye rağmen 1 yıldır uzak duran adama amacı cinsellikmiş demeniz de bir garip.
Şimdi bir adım atıp eşinizi yanınıza çağırın. Sarılın uyuyun. 3 gün sonra aldatıldım, boşanıyorum demeden çaba gösterin. Ki bana o ağlamalar filan da vicdan gibi geldi. Sohbet sitesinde bile bir şeyler yapmış olabilir. Umarım olmamıştır tabii.
Çok haklısın birbirimizden uzağız işte sarılmayız öpmeyi aramıza bir uzaklık girdi sogukluk nedenleri vardı birazda benim bilerek yaptığım bir durumdu son zamanlarda aramızda bir çekim okdugunu dusunuyirum direk cinsellik istemiyirum dogumgununde soliycem ıste bunları duygularımı bazen aynı evdede uzak olabiliyor gördüğün gb uzakta olupta özlemek belki daha iyidir.
Evet gerçekten sabırla bekliyor sevdiğini dusunuyirum artih adım aticambir kere cesaretini toplayacaksın sonrası kolay yazık ediyosun evliliğine
kocanda çok kötü bir insan değil demekki ne kadar isteksiz olursa olsun bir yıldır bekliyor
tahammül etmek istemeyebilirdi sevgi sürüyor diye düşündüm
daha fazla öteleme git bi sıcaklık göster hastaymışta
Hep böle oldu zqten hep daha kötü şeyler oldu gerçekten beklemiycem ikimizde gerginizuzun süre uzak olmak kesinlikle iyi değilduygularını paylaş tabi ama adım atmak için hiç bekleme, boşa geçen her saniye zarar. doğum gününe kadar belki ters bişey olacak sen adım atmaktan vazgeçeceksin, ipler tamamen kopacak
Orada hastane doktor sağlık ocağı yok mu? Git korunman İçin gereken adımı at. Sonra kocanın odasını misafir odası yap. Ben Doğum sonrası aşırı kiloluyken ayrı yatmaya başladım kendimi iğrenç hissediyordum. 3-4 gün sonra konuştuk hislerimi utanarak açıkladım çok yanlış düşündüğümü geçici bir süreç olduğunu önce eşimden duydum sonra inandım. Sizde daha geç kalmadan odanızı paylaşmaya başlayın.Ya canım çok saçma ama dogum öncesi sadece prezarvatifle koruma sağlıyorduk.
Herhangi bir hap vs.kullanmiyorumbaşla önlemde almadim.
Öyle bir durumdayım ki korunmasız ilişki yasayamam burada markete bile ciklmadım hiç tek nasıl olacak evde prezarvatif yok uzun zamandır olmadığı için ilişki :))çok saçma biliyorum
Canım burada tek bir yere çıkamıyorsun doğudayiz eşim tek çıkarmıyor heryere beraber gidiyiruz hastane vs.yani ilk önce konuşalım direk cinsellik olmazOrada hastane doktor sağlık ocağı yok mu? Git korunman İçin gereken adımı at. Sonra kocanın odasını misafir odası yap. Ben Doğum sonrası aşırı kiloluyken ayrı yatmaya başladım kendimi iğrenç hissediyordum. 3-4 gün sonra konuştuk hislerimi utanarak açıkladım çok yanlış düşündüğümü geçici bir süreç olduğunu önce eşimden duydum sonra inandım. Sizde daha geç kalmadan odanızı paylaşmaya başlayın.
Eşim oturma odasında kanepede yatıyor şuanda daha fazla dayanabilecegini sanmiyirum bu duruma son zamanlarda kavga çıkarmaya başladı gergin ve hera patlamaya hazır bir bomba gb.Canım burada tek bir yere çıkamıyorsun doğudayiz eşim tek çıkarmıyor heryere beraber gidiyiruz hastane vs.yani ilk önce konuşalım direk cinsellik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?