Kocamla birbirimize bir türlü yaklasamiyiruz

Çok haklısın birbirimizden uzağız işte sarılmayız öpmeyi aramıza bir uzaklık girdi sogukluk nedenleri vardı birazda benim bilerek yaptığım bir durumdu son zamanlarda aramızda bir çekim okdugunu dusunuyirum direk cinsellik istemiyirum dogumgununde soliycem ıste bunları duygularımı bazen aynı evdede uzak olabiliyor gördüğün gb uzakta olupta özlemek belki daha iyidir.
Film benim tahminim yani delil görmedim artij ben adım aticam çok yorucu her iki taraf içinde çünkü istek var çok tuhaf bir durum inanın elimde değil hergün şunu yapacam diyorum yapamiyirum

Canım kiskaç bir insan yani klasik olacak ama o kadar kıskanç ki kadın telefonda konuşması yetiyor kavga ettirmeye nu durumda onunda payı çok inan bana eşimde biraz dolduruşa gelen bir insan ama biraz ilgi sevgi göstersem değişecek bu durum biliyirum.allah o kadını uzak tutsun benden bu esmayi okuycam inanıyorum bu duaların gucune

İlk yorum aldatıyor gibisinden olduğu için gelen diğer yorumlarda aynı şekilde gelmiş hep. Bu forumda çok sık olur bu, ilk yorum ne ise diğerleride aynı yöndedir, sürü psikolojisi işte klasik.
Bence kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. Hemde birden çok defa.
Ne olursa olsun eşler aralarına böyle soğukluk koymamalı, çünkü milyon defa şahit olduk, araya giren soğukluklar kolay tamir edilmiyor.
Hadi olan oldu ilk seferde. Fakat hangi akla hizmet hastayım diye adamı yine başka yere yolladınızki... durumunız belli yani hastalıktan ölseniz dahi bunu yapmamalıydınız.
Gidin çağırın yani sizin gurur yapma lüksünüz yok. Ama eşinizin var. Reddetmişsiniz kaç kere, hem reddetip hemde onın gelmesini beklemek olmaz.

İkiniz de suçlusunuz bence gelinen süreçte. Yatağı bile ayırmışsınız. Manevi, duygusal boşluk da mı olmadı içinizde ? Adım atmış, yine siz dışlamışsınız.

Her şeye rağmen 1 yıldır uzak duran adama amacı cinsellikmiş demeniz de bir garip.

Şimdi bir adım atıp eşinizi yanınıza çağırın. Sarılın uyuyun. 3 gün sonra aldatıldım, boşanıyorum demeden çaba gösterin. Ki bana o ağlamalar filan da vicdan gibi geldi. Sohbet sitesinde bile bir şeyler yapmış olabilir. Umarım olmamıştır tabii.

Onu kaybedince ne hissedersin? Bunu düşününce emin ol duyguların yumuşayacaktır. Bir adım atmayı dene. Inan mutlu olacaksin attigin adimla

Aldatma yok bundan eminim değişik bir durum sogudukca soğuduk zaten o hastayım dediğim gün için pişmanım artık orada yatmak istemotor ki bana sordu nerede yatayım diye o gün istekli gn duruyirdu benim hatam

Birazcıkta ilgi ve sevgi gösteriverin sizde canım :) sizin sevginizi değerinizi anlasın ki annesinin konuşması bile sizi tartışmaya sürüklüyemesin. Ya eşim bana olan ilgisini çeker diye. Bu duruma getirin elinizden geldiğince derim. Bunu benim eşime yaptıysam herkes herkese yapar

Evet haklısın istek var ama adım atamıyoruz inan çok tuhaf bir durum opecem opemiyirm :)

bir kere cesaretini toplayacaksın sonrası kolay yazık ediyosun evliliğine
kocanda çok kötü bir insan değil demekki ne kadar isteksiz olursa olsun bir yıldır bekliyor
tahammül etmek istemeyebilirdi sevgi sürüyor diye düşündüm
daha fazla öteleme git bi sıcaklık göster hastaymışta

O kavganın sebebi annesi yüzünden çıkmıştı beni tsrtskladi küfür etti çocuk korktu agladi onun üzerine agladi

uzun süre uzak olmak kesinlikle iyi değil duygularını paylaş tabi ama adım atmak için hiç bekleme, boşa geçen her saniye zarar. doğum gününe kadar belki ters bişey olacak sen adım atmaktan vazgeçeceksin, ipler tamamen kopacak

Evet gerçekten sabırla bekliyor sevdiğini dusunuyirum artih adım aticam

Hep böle oldu zqten hep daha kötü şeyler oldu gerçekten beklemiycem ikimizde gerginiz

Ben üzülüyorum böyle şeyleri görünce. Evli olmadığım için empati kuramıyorum belki ama bir insan neden göz göre göre yuvasına sogukluk sokar anlamıyorum. Gurur meselesi yapacak birşey yok. Bu sizin yuvanız, huzurunuz, geleceğiniz, ömrünüz, çocugunuzun babası. O sizin helaliniz ve onun bakış açısına göre adamı 1 yıldır reddediyorsunuz. Yaptıgınız şeyle eşinizi evinizden soğutuyor, sevgi vermiyorsunuz. Bundan sonraki açacağınız başlık kocam beni aldatıyor mu olacak bu şekilde devam ederse.

Orada hastane doktor sağlık ocağı yok mu? Git korunman İçin gereken adımı at. Sonra kocanın odasını misafir odası yap. Ben Doğum sonrası aşırı kiloluyken ayrı yatmaya başladım kendimi iğrenç hissediyordum. 3-4 gün sonra konuştuk hislerimi utanarak açıkladım çok yanlış düşündüğümü geçici bir süreç olduğunu önce eşimden duydum sonra inandım. Sizde daha geç kalmadan odanızı paylaşmaya başlayın.

Canım burada tek bir yere çıkamıyorsun doğudayiz eşim tek çıkarmıyor heryere beraber gidiyiruz hastane vs.yani ilk önce konuşalım direk cinsellik olmaz

Canım burada tek bir yere çıkamıyorsun doğudayiz eşim tek çıkarmıyor heryere beraber gidiyiruz hastane vs.yani ilk önce konuşalım direk cinsellik olmaz
Eşim oturma odasında kanepede yatıyor şuanda daha fazla dayanabilecegini sanmiyirum bu duruma son zamanlarda kavga çıkarmaya başladı gergin ve hera patlamaya hazır bir bomba gb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…