Annesi baştan beri istemiyordu ve hep annesi yüzünden tartismalarimiz tabu gunahini almayım ama cok değişik aynı evin içinde sarılıyım diyorum onu bile yapamıyorumBüyü düşüncesini size düşündüren nedir? Onun ailesinden ya da sizi sevmeyen birisinden mi şüpheleniyorsunuz? Böyle bir şeyi kim size niye yapsın? Bunların cevabı varsa haklısınız şüphelenmekte derim. Ama içinizi rahat tutun mutlaka duayı eksik etmeyin yuvanızda
Aşırı kibir ve gurur var kendine yediremiyor heralde isteyen insan gelirYok arkadaşım ben ittim diye kendini suçlama. Senin davranışın onun işine gelmiş sadece ( tabi aşırı dırdır ve boguculuk yoksa sizde anca o zaman geri durur adam)
İnsanlar ne kavgalar ediyor 1 yıllık ara olmuyor herkeste
Sizin anlattığıniz buna sebep olamaz
Teşekkür ederim.büyü var gb hissediyorum çok tuhaf yani olmuyor yakinlasamiyoruz bir türlü
Simdide o hasta olduBence madem bişeyler yapmak istiyorsunuz şu an gidin onun yanında yatın. Kıvrılın yanına. Hemen şimdi.
Mikroplarımızı paylaşalım mı diyin gülerek :)Simdide o hasta oldu
Annesine karşı Allahın isimlerinden olan “El-Vedud” esmasını çekin sizi sevmeye başlayacaktır rabbimin izniyle. Ha çok mu gerek sevmesi? Tabi ki hayır! Sadece zararı varsa vazgeçer ya da sürekli dilinde dua olsun arkadaşım. Bu büyü işleri çok karışık rabbim kimseye yaşatmasın. Duadan başka baş gelecek bir şey yok. Siz eşinizin doğum gününü falan beklemeyin hemen atın adımınızı. Yarına garantimiz yok. Ertelemeyin böyle şeyleri üç günlük dünya. Ailesinin yanında zaten çok gözüne sokmayın sevginizi boşver takılma ona. Görürse sıkıntı eğer öyle bir kadınsa tabi..Annesi baştan beri istemiyordu ve hep annesi yüzünden tartismalarimiz tabu gunahini almayım ama cok değişik aynı evin içinde sarılıyım diyorum onu bile yapamıyorum
Canım kendimi kandırmayı sevmem şuanda içinde bulunduğumuz şartlarda aldatma olmadığından eminim.Buyu degildir o olsa olsa baska hatundur. Buyuyle falan kafanizi yormayin siz bunu arastirin bence. 1 yil cok uzun bir sure nefis denen sey icin. Hele ki erkegin nefsi icin cok cok zor. Cinselligin gururu olmaz ayrica. Siz hic mi arzulamadiniz 1 sene boyunca esinizi? Yada o sizi? Ya da biz kari koca fazla mi libido yukluyuz?
Canım kendimi kandırmayı sevmem şuanda içinde bulunduğumuz şartlarda aldatma olmadığından eminim.
Köy gb bır yerdeyiz sosyal hayat yok işyeri altkatta telefonu hep ortadadır biseyde yok karistiririm hep evden işe öle bi adam buyku bir şehirde olsak bunu düşünürdüm bu ihtimali
Ya canım çok saçma ama dogum öncesi sadece prezarvatifle koruma sağlıyorduk.Mikroplarımızı paylaşalım mı diyin gülerek :)
Bi tek yanında yatmayla ölümcül hasta olacak değilsiniz ya n’oluyo hasta olunca?
Seni merak etmekten uyuyamadım yanında yatmak istiyorum diyin mesela bu gece için. Sonrasını konuşarak halledersiniz şu an bahaneye ihtiyacınız var gibi duruyor.
Haklısın direk sorcam bu süreçte biriyle oldunmu diyeKk'da okuduklarimla edindigim tecrube su ki Aldatmanin yeri zamani saati yoktur. Yapacagi varsa iki eli bagli olsa da yapiyor bu herifler
Ha
Haklısın direk sorcam bu süreçte biriyle oldunmu diye
Yahu gidin yanında yatın sarılın ateşini ölçün bugün.Ya canım çok saçma ama dogum öncesi sadece prezarvatifle koruma sağlıyorduk.
Herhangi bir hap vs.kullanmiyorumbaşla önlemde almadim.
Öyle bir durumdayım ki korunmasız ilişki yasayamam burada markete bile ciklmadım hiç tek nasıl olacak evde prezarvatif yok uzun zamandır olmadığı için ilişki :))çok saçma biliyorum
Kocam da biraz soğuk bir insandır cekiniyirumYahu gidin yanında yatın sarılın ateşini ölçün bugün.
Saçını okşayın ne bileyim sessizce duygularınızı anlatın. Belki adam hasta hasta bişey yapacak hali bile yoktur.
Sadece şefkat ve ilk adım olarak düşünün bu geceyi.
Haha:)) ne saf bi insanimYaptim dicek degil heralde :) daha neler :)
Sizde büyü yok gurur var.Kocam da biraz soğuk bir insandır cekiniyirum
Arkadaşlar merhabalar, 3 yillik evliyim oğlum 1 yaşında ve dogumdan sonra biz hala birlikte olamadik.
Eşime olan kizgunliklarim vardı hamileyken Olan tartışmalar vs.bana soyledigi sözlerden dolayı ondan soğudum.
Birkere sarılmak istedi izin vermedim.
Araya mesafe koydim çocuk küçük olduğu için ayrı odalarda yattık en baştan.
Ama ben kendisine yat dmedim gece çalıştığı için uyuması gerekiyordu.
Çocukta gece uyanıyor ağlıyor kendisi dedi ben diğer odada kalsam olur mu diye.
Sanki 2 yabancı gibiyiz kizgunliklarim unuttum.
Artik istiyirum herşey düzelsin ilişkimiz çünkü bu şekilde cinsellik olmayınca ikimizde gergin oluyiruz mutsuz.
Ben öle bi mesafe koyduğum için kendiside yaklasamiuor.
Şuanda işi nedeniyle küçük koy gb bır yerdeyiz aldatma olmadigindan eminim işinde gücünde çocuğuyla ilgiki kendı halinde bir insandır evine bağlı.
Şöyle bir olay oldu,biz oglumla anneme gittik 15 günlüğüne tatil için.
Döndüğümde odasındaki yatagi toplamis bana sordu nerede yatayım. Diye.
O günde şansızlık o kadar hastaydim.ki ateşim var kotuydu yani tek yatmak istedim.
Hastayım sanada bulaşmasın dedim.
Ama istiyorsan gel yat dedim bana sole birşey soledi "zaten halim yok"dedı.
Oysa ki ben yat dmekle birşeyler yaparizi kastetmemistim.
Demek ki aklındaki bu dedim kendo kendime ben sadece yatağında yatabilirsin anlamında solemistim.
Yaklasamiyirum surekli birşey çıkıyor.
Sanki sogutma buyusu var yaklasamiuoruz birbirimize garip bir durum gerçekten anlamıyorum.
Çok uzak.kaldığımız için sanırım böyle bazen istediğini dusunuyirum.ama araya giren soğukluk sanırım. Oda çekiniyor.
Nasıl duzeltebilirim artık. Bu durumu.
Haha:)) ne saf bi insanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?