- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi uzgunkadin918
-
Hayır profil olarak inandırıcı değil, bak
Nick: Üzgün kadın
Tek konu ve bu konuda mesajlar
Konu soru-cevap ilerliyor.
Hikaye havada
Cevaplar da şu şekilde: "Zarım sağlamdı, çok aşıktım, o bakirdi, jartiyerli foto, faceden ulaştı, erkek psikolojisi işte canım" bunlar yani. Üzgünlük ve mutsuzluğa dair cümleler yok.
Hayır profil olarak inandırıcı değil, bak
Hikaye havada
Cevaplar da şu şekilde: "Zarım sağlamdı, çok aşıktım, o bakirdi, jartiyerli foto, faceden ulaştı, erkek psikolojisi işte canım" bunlar yani. Üzgünlük ve mutsuzluğa dair cümleler yok.
Keşke siz de onun bekareti konusunda takıntılı olsaydınız evlenirken..Acaba kendisi de bakire miydi? Bu ne saçma bi zihniyet. Bakireliği kafaya takan bi erkeğin beyni tamtakır kurubakır bomboş ve bütün diğer değerlerden yoksun, ve o erkek kadına et parçası olarak bakan kişidir...
Böyle birinden ayrıldığınız iyi olmuş bence adam onu ilgilendirmeyen geçmiş bi olay için boşuyor...Kadınlar ise neleri affediyor
Bayanlar neden bu kadar tepki verdiniz ki adama ?
Konu fotonun nasıl olduğu değil ki konu eski esin kandırılmış olması .
Kendini kandırılmış, aptal gibi hissetmiş belli ki bunuda kaldıramamış.
Fotoda kaç kişi olduğunun hiç bir önemi yok .
Görücü usulü gibi denebilir.Eşinin hiç kız arkadaşı olmamış mı hiç bi el ele bile olsa gezip tozmamışlar mı??
Sana sen ilksin dediyse inanma.. sonuçta adamın alnında yazmıyor hiç sevgilim olmadı diye... sen hiç olmadı derken nasıl ki yalan söylediysen karşındaki de söylemiş olabilir...
Bide bişey sorcam siz görücü usulü bir evlilik mi yaptınız??
Keşke zarı sağlam olmasaydı ama biraz dürüst olsaydı.zarı sağlammış ya kandırıldığı nokta neresi?
zarı sağlammış ya kandırıldığı nokta neresi?
Size göre önemli olmayabilir ama bazı insanlara göre önemli, onlar da kendileri bakir oldukları müddetçe bunu talep etmelerinde bir sıkıntı yok.
Ayrıca konu sahibi yalan söylemiş. Bu daha büyük bir problem. Kandırmış, bu daha büyük bir problem.
Tersini düşünelim. Erkek asla kimse elime bile değmedi diyor, ve eski sevgilisi resim gönderiyor. Değmesini geçer، herkes yalana bakar. Nasıl güvenirim bundan sonra der.
Kadın veya erkek fark etmez, net olup taleplerini belirtirlerse herkes kendine uygunu olan kişiyle devam eder. Böyle sorunlar da yaşanmaz.
O zaman sorun yok değilmizarı sağlammış ya kandırıldığı nokta neresi?
Eee siz hiç sevgili olmadan mı evlendiniz??Görücü usulü gibi denebilir.
Evet bana öyle dedi.
Bir erkek neden bu konuda yalan söylesin ki.Benim bildiğim bu durumu erkekler gururla anlatır.
Evet aynen...eski erkek arkadası 2 yıl sonra biranda ortaya cıkıp uzun msj yazıyor, okumadan engelledi diye anında kocasına foto gonderiyor...bunu sorguladım derdi neymiş eski erkek arkadasının yani ümit mi verdin aldatarak mı ayrıldın arada konustun mu vs diye...tek yazdıgı "bi bilsem"...
Sanki erkek cevapları
bende zarım sağlamdı cümlesinden sonra kib lediydim. :))
Katılıyorum ben de kibledim.Hayır profil olarak inandırıcı değil, bak
Hikaye havada
Evet olmamış bizi başkaları tanıştırdı.Tanıdıkça aşık olmıuştum ona.
Benimki belki inanmazsınız ama ilk görüşte aşktı.
Aynı fikirdeyim, konunun gerçek olmadığını düşünüyorum.Konu bana pek inandırıcı gelmedi, bi şey eksik gibi: Duygu ifadeleri.
Keşke zarı sağlam olmasaydı ama biraz dürüst olsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?