kocamla boşandım çok mutsuzum

Okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsun. Ne yaşantıysa yaşandı artık pişmanlığın, keşkelerin bir çaresi yok. Nasıl kendimi toparlayıp ypluma devam ederim diye düşüneceksiniz.

iftar vakti polemik aradı ama daha beyne kan gitmedi ki. Tutmadı.

Konu gerçek değilse şapşiriğin biri eğleniyorsa kendisi adına üzüldüğümü, oksijen israfı olduğunu bilmesini isterim.
Konu gerçekse kadın adına üzülürüm, konu fake ise konu sahibine acırım..

Bugün kocamsız bir iftar geçirdim.Sanki masada karşımda oturuyordu.Bana eskisi gibi sen yemekleri yaparken çok yoruldun otur artık hiçbir şey yapmanı istemiyorum diyordu.Hızlı yeme boğazına takılır diyordu.Allah'ıma şükür bana bu nimetleri ve seni verdin diyordu.
Her gün senle güzel ama Ramazan bi başka güzel diyordu.
Seni çok özlüyorum.

aradan zaman geçince tekrar iletişime geçmeyi deneyebilirsin. sana olan öfkesi de azalmış olur

Kaç ramazan geçirdik evli olarak demistiniz

Bi keresinde üstümde jartiyer varken çıplak resim göndermiştim.

Bu erkekleri anlamak imkansız canım.
İyide canım zar sağlam olsa ne yazar,bunu gördükten sonra bileti kesmiş anlaşılan.
Eski erkek arkadaşın ne kadar pislik biriymiş ya, istediğini alamayınca bunları eşine göndermiş orada bitmiş olay.
Üzülme önüne bak, ben olsam o adamı dava ederdim

Eli elime değmedi ne var foto çekip gönderdiysek gibisinden savunma da işr yaramazmıydı ki. İyi valla elletme gösterme sonra enerji patlaması yaşayıp olmayacak yerlere halleniyor bu millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…