• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla boşanmak istiyorum ama gitmiyor

minikidsaank

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
54
26
3
26
Selam arkadaşlar. Daha önce yine bir konu açmıştım. Eşimle alakalı. O günden beri mesajlarınızı da dikkate aldım ve çocuğuma hissettirmemek için olayları alttan aldım. Herhangi büyük bir tartışma olmadı. Neyse bugün şöyle bir sey oldu. Eşim yıllardır evde çalışmıyor çocuğa bakıyor ben işe gidiyordum. 7 ay önce yurt dışına taşındık. Burada ben çocuğa bakıyorum eşim hala iş arıyor. Yanımızda getirdiğimiz nakit ile geçinmeye çalışıyoruz . Neyse bugün bana dedi ki kendisinin evlenmeden önce aldığı arsa satılmış ve kendi payına düşen parayı ailesindeymiş ve altın aldılar dedi. Ama bu kaç gün önce olmuş bana haber vermedi. Ben de bana neden söylemedin ki bunu dedm. O benim şahsi param senle evlenmeden önce aldım sanane dedi. Bende öyleyse yanımızda getirdiğimiz para da benm param dedm. O da hayır falan dedi. Neyse ben Türkiye’ye döneceğim ailemi arıcam dedi. Gitti annesini aradı. Annesi de beni aradı. Psikolojisi bozuk kızım sen sabret diyor. İşe girince düzelir diyor. Ama hiç sanmıyorum . Ben de annemi aradım. Boşanmak istediğimi söyledim . Ama kendisi o kadar gurursuz ki hala içeride benden yemek bekliyor ve gitmiyor. Burada ev bulmak zor o yüzden onun gitmesini istiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım . Evden gitmesini nasıl sağlarım . Şimdiden teşekkürler

Ama kendisi o kadar gurursuz ki hala içeride benden yemek bekliyor ve gitmiyor.
yapma hiçbirşey herşeyi kızına ve kendine göre al psikolojisi bozukmuş yersennn... tembellik o, çalışmaya gönlü olan markete bile girer çalışır. Önceden evlendiği arsaya karışamazsın doğru ama oda senin maaşına karışamaz o paradan ona zırnık bile verme

Pardon da ne halt etmeye evlenmis sorumluluk almaya g.tu yoksa. Ne güzel dünya senin paran onun parası, onun parası kendi parası. Su psikolojisi bozuk lafı moda olmasa herkes yaptığına nasıl kılıf bulacaktı acaba. Kimse kimsenin psikolojisi bozuk yavru kuşuna bakmak zorunda değil, gitsin evine annesi baksın idare edilecekse madem.

Erkekler hep böyleydi. Binlerce yıldır gram değişmiş değiller.
Yok beya çok az erkek karısının parasını bu rahatlıkla benimser
Karım çalışsın çocuğa ben bakarım der
Erkeklerin kadınların emeğini sömürdüğünü biliyorum ama bu şekilde değil artık bu başka evre

Yok beya çok az erkek karısının parasını bu rahatlıkla benimser
Karım çalışsın çocuğa ben bakarım der
Erkeklerin kadınların emeğini sömürdüğünü biliyorum ama bu şekilde değil artık bu başka evre

Maalesef katılmıyorum. Kadın izin verirse yada gücü yetmezse büyük çoğunluğu böyle. Ama dediğiniz gibi bu adam başka bir seviyede.

Kız kocayı pataklamış kadınsın sen bize mi soruyorsun, giriş yine pata küte at kapıya işte.
Yaa sormayın geçen ben hani vurmuştum ya boynu çizilmişti . Onun fotoğrafını çekmiş . Annesine diyor ki bana saldırdı fotoğraf atacağım size gözümde iyice küçüldü ya. çok fena mesela biz tartışırken gizlice ses kaydı alıyor ama o esnada kendisi alttan alarak konuşıuor onları biriktirmiş annemgile anlatacağım diyor. Ben de ne önemi var boşandıktan sonra dedm ne yaparsan yap dedm

Ya bu nedir. Çalışmaya gelince sen çalış. Paraya gelince benim param. Gitsin parasıyla yaşasın sizi rahat bıraksın o zaman. Başımıza bir masraf sadece şu an. Kafasına eseninde psikolojisi bozuluyı
Aynen öyle şu an bana hiçbir faydası yok. Kayınvalidem diyor mi babasız büyümek çok zor nasıl kıyacaksın diyor çocuğuna .

Selam arkadaşlar. Daha önce yine bir konu açmıştım. Eşimle alakalı. O günden beri mesajlarınızı da dikkate aldım ve çocuğuma hissettirmemek için olayları alttan aldım. Herhangi büyük bir tartışma olmadı. Neyse bugün şöyle bir sey oldu. Eşim yıllardır evde çalışmıyor çocuğa bakıyor ben işe gidiyordum. 7 ay önce yurt dışına taşındık. Burada ben çocuğa bakıyorum eşim hala iş arıyor. Yanımızda getirdiğimiz nakit ile geçinmeye çalışıyoruz . Neyse bugün bana dedi ki kendisinin evlenmeden önce aldığı arsa satılmış ve kendi payına düşen parayı ailesindeymiş ve altın aldılar dedi. Ama bu kaç gün önce olmuş bana haber vermedi. Ben de bana neden söylemedin ki bunu dedm. O benim şahsi param senle evlenmeden önce aldım sanane dedi. Bende öyleyse yanımızda getirdiğimiz para da benm param dedm. O da hayır falan dedi. Neyse ben Türkiye’ye döneceğim ailemi arıcam dedi. Gitti annesini aradı. Annesi de beni aradı. Psikolojisi bozuk kızım sen sabret diyor. İşe girince düzelir diyor. Ama hiç sanmıyorum . Ben de annemi aradım. Boşanmak istediğimi söyledim . Ama kendisi o kadar gurursuz ki hala içeride benden yemek bekliyor ve gitmiyor. Burada ev bulmak zor o yüzden onun gitmesini istiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım . Evden gitmesini nasıl sağlarım . Şimdiden teşekkürler
Al paranı aç susuz kalsın kuduruk

Back
X