- 31 Ağustos 2025
- 54
- 28
- 3
- 26
- Konu Sahibi minikidsaank
Selam arkadaşlar. Daha önce yine bir konu açmıştım. Eşimle alakalı. O günden beri mesajlarınızı da dikkate aldım ve çocuğuma hissettirmemek için olayları alttan aldım. Herhangi büyük bir tartışma olmadı. Neyse bugün şöyle bir sey oldu. Eşim yıllardır evde çalışmıyor çocuğa bakıyor ben işe gidiyordum. 7 ay önce yurt dışına taşındık. Burada ben çocuğa bakıyorum eşim hala iş arıyor. Yanımızda getirdiğimiz nakit ile geçinmeye çalışıyoruz . Neyse bugün bana dedi ki kendisinin evlenmeden önce aldığı arsa satılmış ve kendi payına düşen parayı ailesindeymiş ve altın aldılar dedi. Ama bu kaç gün önce olmuş bana haber vermedi. Ben de bana neden söylemedin ki bunu dedm. O benim şahsi param senle evlenmeden önce aldım sanane dedi. Bende öyleyse yanımızda getirdiğimiz para da benm param dedm. O da hayır falan dedi. Neyse ben Türkiye’ye döneceğim ailemi arıcam dedi. Gitti annesini aradı. Annesi de beni aradı. Psikolojisi bozuk kızım sen sabret diyor. İşe girince düzelir diyor. Ama hiç sanmıyorum . Ben de annemi aradım. Boşanmak istediğimi söyledim . Ama kendisi o kadar gurursuz ki hala içeride benden yemek bekliyor ve gitmiyor. Burada ev bulmak zor o yüzden onun gitmesini istiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım . Evden gitmesini nasıl sağlarım . Şimdiden teşekkürler