Kocamla boşanmak istiyorum ama gitmiyor

Peki bu adamla neden yurt dışına gittin ay brn valla artık burda yazan kadınları hiç anlamıyorum

Hatırlamam mı bacım ya bir de sana hiç mi vicdanın sızlamadı demişti sana sen bunu dövdüğünde.

İyi demişsin valla bak çok fena bu , bırak anlatırsa anlatsın annesigile ne önemi var ki hiç sen boşa geç , kızkardeşine gülüm gülüm diyor mu hala ?

Son düzenleme:
Konu aşırı saçma. İşi gücü olmayan, parası olmayan insanları alan ülke hangisi merak ettim. Ayrıca böyle bir adamla aynı evde ve sadece birikmiş parayı harcayarak nasıl yaşıyorsunuz? Durumun ne kadar saçma olduğu ortada zaten. Boşanmak için adamın keyfini bekliyorsunuz gibi geldi bana

calisana bile vize cikmayan devirde issiz iki kisi yerlesim almis ben de cok merak ettim nasil oldugunu. Ama o sorulari atlamis konu sahibi. Cevap vermeyecek belli

Nasil yurt disina tasindin issiz adamla. Sen de su an calismiyormussun. Nasil gittiniz o zaman? Bulundugun ulkede mi kalacaksin bundan sonra? Kimin sayesinde gidildi baska ulkeye. Senin sayendeyse iyice yapisir sana simdi donmemek icin belki de.
Aslında o yüzden geldik . Türkiye de işi yoktu. Yurt dışında akrabaları vardı. Onlar biraz uzaktan gaz verdiler buradan iş buluruz falan gelin . Bi şekilde resmi evrakları hallettik. Akrabalarının iş yeri var zaten. Onlar çalışma davetiyesi gönderdi. Ben de dil kursuna gidiyorum. Çocuğum burada okula başladı

Neden saçma olsun herkesin hikayesi farklı benmki böyle ne yapayım . İnanmıyorsan yorum yapma. Benm gayet güzel bir işim vaedı kamuda çalışıyordum. Nakit paramızı aldık geldik ne var bunda. Bir sürü insan var böyle burada . Siz yapmadınız diye saçma mı olıuor

KV ne zeki baktı ki altınlar gidecek, hemen sabret kızım psikolojisi bozuk. Alsın kendi sabretsin o zaman.
Aslında annesi iyi biri . Ama onun da suçu yok ki. Oğlu böyle işte. Ama artk bitti . Eşyalarını topladı az önce bence gidiyor inslaah yani

Ablacığım işiniz yok, paranız yok, adam bir alem garanti işi bırakip neye geldinizneden yani? Insan memurluğu bırakıp hazır para yemeye gider mi?

Ablacığım işiniz yok, paranız yok, adam bir alem garanti işi bırakip neye geldinizneden yani? Insan memurluğu bırakıp hazır para yemeye gider mi?
Canım benm memurluğu bırakmadım . Geri dönebilirim. Burada asgari ücret bile alsam devlet memurluğumdaki hayatımdan daha iyi bir hayatım olabilir. Çocuğun eğitimini düşünerekten geldim. Paramız var. Benm. Eski birikimim yanımda. Dili c1 seviyesi yaptıktan sonra burada da devlet memuru olabiliyorum . Yani bunları hayal ederek geldim . Yoksa neden yola çıkayım mantıksız olsa. Ama eş kısmını düşünemedim haklısın. Orada hata yaptım

Haklısın zaten biter bu evlilik bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…