Kocamla boşanmak istiyorum ama gitmiyor

Evet flemekçe .

artık herkese genel kültür olsun diye bu cevabı yazıyorum. brüksel bölgesinde devlet memuru olmak için aranan dil kriterleri Fransızca ve Flemenkçe'dir. bilhassa şehrin AB bölgesindeki politik durumundan ötürü Fransızca daha önemlidir. Belçika'nın diğer iki bölgesi olan Flandre ve Wallonia bçlgelerinde ise kriterler daha farklıdır. Belçika'nın üç resmi dili vardır; Flamenkçe, Fransızca ve Almanca. Bölgelerdeki dil kriterleri bu diller üzerinde değişmektedir.
çiçek gibi bilgi.

Genel kültür dersi için teşekkürler, çiçek gibi bilgiler gerçekten… Ama sen anlatırken Brüksel’de oturduğunu sandım; meğer ben Hasselt’te yaşıyormuşum da haberim yokmuş. Ben hasseltte yaşıyorum canım. Flaman bölgesi . Flemekçe dilimiz .

Ya bu adamın bie mesleği var mı?

Sizin bir mesleğiniz var mı?

Nasıl gittiniz oralara?

Ya bu adamın bie mesleği var mı?

Sizin bir mesleğiniz var mı?

Nasıl gittiniz oralara?
Kamuda çalışıyorum ben. Üst düzey denebilir. Yurt dışında muadili olan bir meslek. Eşim de özel sektörde yönetici giibiydi ama yıllar önce işten çıkarıldı. Sonra psikolojisi bozuldu . Diğer işlerde çalışmak istemedi bazen de bulamadı evde çocuk baktı iki sene. Burada da iş arıyor hala

Bari ikinizde iş bulun da öyle boşanın. Sizde işsizsiniz Kocanız da ortak bir çocuğunuz var. Bu şekilde devam ederseniz ikinizi de deport etmezler mi?

Bari ikinizde iş bulunda öyle boşanın. Sizde işsizsiniz Kocanız da ortak bir çocuğunuz var. Bu şekilde devam ederseniz ikinizi de deport etmezler mi?
henüz oturum da almamıştık zaten. Ben dili yükseltip kendi mesleğimi yapayım kamuda burada diyordum. Şimdi bunalr oldu işte . Ben de ne yapacağımı bilmiyorum şimdi. Süreci bir avukatla da görüşmem lazım. O şimdi eşyalarını almış aşağı katta yatıyor sabah gideceğim diyor . Ben de git dedm. Bakalım hayırlısı . En kötü dönerim geri mesleğimi yaparım

Yaşta 26 değil mi ? Nerede oluyor tüm bunlar ?

Yahu gitmişsiniz oralara dönülür mü? Ben farklı düşünüyorum. Şimdi kendinize gaz verme zamanı değil..

Çocuğunuzunn geleceğini düşünün. Bırakın adamla uğraşmayı.. Şimdilik aynı evde kalın yine konuşmayın ama orada olduğunuz için söylüyorum. Aynı evi paylaşın şimdilik..

İş bulun ikinizde.. Oturum almaya bakın sonra boşanma işini halledersiniz.

Kamudaki işinizi kocanız için bıraktınız yani? Adam orada da çalışmıyor. Boşuna memurluktan oldunuz. Bir de bu adam için

Kamudaki işinizi kocanız için bıraktınız yani? Adam orada da çalışmıyor. Boşuna memurluktan oldunuz. Bir de bu adam için
Hayır hayır kendim ve çocuğum için de iyi olabilir dedm. İstediğim zaman dönebilirm memurluğa. Hayaller kurarak geldim. Kocam için değil tabiki

Mevzudan pek bişey anlamadım ama sadece şunu söylemek istiyorum. Eğer gerçekten gidebildiysen orada hem kendin hem çocuğun için kalmak için mucadele ver.
Başaramazsan dönersin ulkeye. O salatalıktan bir an önce kurtul.
Zararın neresinden dönersen kardır.

Bakın size bir kitap önereceğim evlilikte sınırlar isimli kitabı okuyun bu kitapta mutluluğun değil mantığın şifresi veriliyor. Şuanda yaptığınız şey eşinizin yönünden yaşamak hayatı kendinize dönememişsiniz bir türlü. Ne saygı kalmış ne sevgi kalmış ne istek ne arzu ve siz halen o kararı veremiyorsunuz çünkü yok o güç sizde . Eşinizin fikirlerini de kişiliğini de davranışlarını da siz değiştiremezsiniz sizin değişim gücünüz kendi hayatınızı kapsıyor yani yanlış kişiyle uğraşıyorsunuz. Bitirmesi için bile ondan hareket bekliyorsunuz

Şey pardon… Kocanın beyni kaç yaşında? 5 yaşındaki gibi konuşuyor da merak ettim. Sen de bayağı sabırlıymışsın, doğrusu. Nereden buldun bunu, tam ‘büyümeye üşenen adam’ modeli

Biraz önce abime olanları anlatıyordum. Sessizce gelmiş kapıdan dinlemiş. Bi anda odaya girdi. Ses kaydını atacağım faaln dddi. Abim de bize bir şey atma açmayız bile. Sizin ev ilişkiniizi bilmek istemiyoruz . Ayrılmak istiyorsanız düzgünce anlaşamıyoruz deyin dedi. Ortada çocuk var onu düşünün dedi. Şimdi gelmiş bak olayları nereye getirdin çocuk ortada kalacak diyor. İnslaah gitmekten vazgeçmez

Aa çok teşekkür ederim . Muhakkak bakacağım kitaba. Aslında evet bitirmek için neden hareket edemiyorum ki. Bugğn onun aileleri araması beni mutlu etti mesela. İstediğim şey olacak gibi oldu çünkü

Aa çok teşekkür ederim . Muhakkak bakacağım kitaba. Aslında evet bitirmek için neden hareket edemiyorum ki. Bugğn onun aileleri araması beni mutlu etti mesela. İstediğim şey olacak gibi oldu çünkü
Şuanda boşanmak istemiyorsunuz siz istediğiniz an anlayacaksınız farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…