- 31 Ağustos 2025
- 54
- 28
- 3
- 26
- Konu Sahibi minikidsaank
Cevap yazdımcalisana bile vize cikmayan devirde issiz iki kisi yerlesim almis ben de cok merak ettim nasil oldugunu. Ama o sorulari atlamis konu sahibi. Cevap vermeyecek belli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap yazdımcalisana bile vize cikmayan devirde issiz iki kisi yerlesim almis ben de cok merak ettim nasil oldugunu. Ama o sorulari atlamis konu sahibi. Cevap vermeyecek belli
belçika . Hallettik akrabaları yardımcı oldu.hangi ülke? ve nasıl hallettiniz?
belçika . Hallettik akrabaları yardımcı oldu.
Ay ben unuttum siz nasıl hatırladınız kiiHatırlamam mı bacım ya bir de sana hiç mi vicdanın sızlamadı demişti sana sen bunu dövdüğünde.
İyi demişsin valla bak çok fena bu , bırak anlatırsa anlatsın annesigile ne önemi var ki hiç sen boşa geç , kızkardeşine gülüm gülüm diyor mu hala ?
Ne demek istiyorsun ya. Senaryo mu yazıyorum . İnanmıyorsan yazma sen . Herkes aynı şekilde mi gelmek zorunda. Sana ne nasıl geldiğimden. Ben onu mu anlattım sanaburada tonla Avrupa ülkelerinde yaşayan hanım var ve böyle olmadığını biliyorlar. bence hiç insanların vaktini almayın.
Canım benm memurluğu bırakmadım . Geri dönebilirim. Burada asgari ücret bile alsam devlet memurluğumdaki hayatımdan daha iyi bir hayatım olabilir. Çocuğun eğitimini düşünerekten geldim. Paramız var. Benm. Eski birikimim yanımda. Dili c1 seviyesi yaptıktan sonra burada da devlet memuru olabiliyorum . Yani bunları hayal ederek geldim . Yoksa neden yola çıkayım mantıksız olsa. Ama eş kısmını düşünemedim haklısın. Orada hata yaptım
Ne demek istiyorsun ya. Senaryo mu yazıyorum . İnanmıyorsan yazma sen . Herkes aynı şekilde mi gelmek zorunda. Sana ne nasıl geldiğimden. Ben onu mu anlattım sana
Ahahah hadi canım yorum yapma sen bşde senle uğraşmayıminandırıcı değilsiniz. boşuna bu tavra hiç gerek yok. ortada dövünmeniz bi şey değiştirmeyecek.
Öyle işte . Annesi bugün çocuğa nasıl kıyacaksın babasız büyüyecek faaln dedi . Ama böyle de mutlu değiliz kiGayet iyiymis o zaman, geriye tek o asalak herifi silkelemek kalıyor![]()
Belçika dan fotoğraf atsam inanır mısın ne yapayıminandırıcı değilsiniz. boşuna bu tavra hiç gerek yok. ortada dövünmeniz bi şey değiştirmeyecek.
Hic degil hem de. O zaman ulkenin cogu goc ederdi. Her is sahibi akrabasina calisma daveti gonderse de isler hallolsa keskeinandırıcı değilsiniz. boşuna bu tavra hiç gerek yok. ortada dövünmeniz bi şey değiştirmeyecek.
Belçika dan fotoğraf atsam inanır mısın ne yapayım![]()
Kız her şeyi buradan yazamıyorum. Yemin ederim buradayız ve yedi ay önce geldik ne diyeyim size daha. Henüz oturum almadık. Eşimin akrabası burada konsoloslukta bi şekilde hallettiHic degil hem de. O zaman ulkenin cogu goc ederdi. Her is sahibi akrabasina calisma daveti gonderse de isler hallolsa keske
Ayrica konu sahibi tamam oyle gittin. Sen bu adamdan ayrilinca seni orda barindirmazlar. Once kendi yerini yap ulkede de oyle harekete gec madem
Evet flemekçe .belçika öyl emi? devlet memuru olacaksınız? hangi dili C1 düzeyinde konuşursanız devlet memuru olacaksınız. hatırlatın bize
Bilip bilmeden mi? Bir önceki konuda hepsi yazıyor. Yiyin birbirinizi, bana ne.Sen de normal değilsin. Normal olsan bilip bilmeden yargılama yapmazdın
Kız her şeyi buradan yazamıyorum. Yemin ederim buradayız ve yedi ay önce geldik ne diyeyim size daha. Henüz oturum almadık. Eşimin akrabası burada konsoloslukta bi şekilde halletti
Yüzde yüz konuşmak daha iyi tabi şu an yoğun şekilde Flemenkçe çalışıyorum. B1 deyim .belçika öyl emi? devlet memuru olacaksınız? hangi dili C1 düzeyinde konuşursanız devlet memuru olacaksınız. hatırlatın bize
Uff ya ne kadar kötüsün senBilip bilmeden mi? Bir önceki konuda hepsi yazıyor. Yiyin birbirinizi, bana ne.
Önce o gitsin ben de karar vereceğim buraya da alışmıştım . İş imkanı olursa kalırım ama olmazsa mesleğime dönerim gibiBen olsam birikimimi ve çocuğumu alıp Türkiye'ye dönerdim..