• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla boşanmak istiyorum ama gitmiyor

Hatırlamam mı bacım ya bir de sana hiç mi vicdanın sızlamadı demişti sana sen bunu dövdüğünde.

İyi demişsin valla bak çok fena bu , bırak anlatırsa anlatsın annesigile ne önemi var ki hiç sen boşa geç , kızkardeşine gülüm gülüm diyor mu hala ?
Ay ben unuttum siz nasıl hatırladınız kii🤣

burada tonla Avrupa ülkelerinde yaşayan hanım var ve böyle olmadığını biliyorlar. bence hiç insanların vaktini almayın.
Ne demek istiyorsun ya. Senaryo mu yazıyorum . İnanmıyorsan yazma sen . Herkes aynı şekilde mi gelmek zorunda. Sana ne nasıl geldiğimden. Ben onu mu anlattım sana

Canım benm memurluğu bırakmadım . Geri dönebilirim. Burada asgari ücret bile alsam devlet memurluğumdaki hayatımdan daha iyi bir hayatım olabilir. Çocuğun eğitimini düşünerekten geldim. Paramız var. Benm. Eski birikimim yanımda. Dili c1 seviyesi yaptıktan sonra burada da devlet memuru olabiliyorum . Yani bunları hayal ederek geldim . Yoksa neden yola çıkayım mantıksız olsa. Ama eş kısmını düşünemedim haklısın. Orada hata yaptım

Gayet iyiymis o zaman, geriye tek o asalak herifi silkelemek kalıyor😁😁

Ne demek istiyorsun ya. Senaryo mu yazıyorum . İnanmıyorsan yazma sen . Herkes aynı şekilde mi gelmek zorunda. Sana ne nasıl geldiğimden. Ben onu mu anlattım sana

inandırıcı değilsiniz. boşuna bu tavra hiç gerek yok. ortada dövünmeniz bi şey değiştirmeyecek.

inandırıcı değilsiniz. boşuna bu tavra hiç gerek yok. ortada dövünmeniz bi şey değiştirmeyecek.
Hic degil hem de. O zaman ulkenin cogu goc ederdi. Her is sahibi akrabasina calisma daveti gonderse de isler hallolsa keske

Ayrica konu sahibi tamam oyle gittin. Sen bu adamdan ayrilinca seni orda barindirmazlar. Once kendi yerini yap ulkede de oyle harekete gec madem

Hic degil hem de. O zaman ulkenin cogu goc ederdi. Her is sahibi akrabasina calisma daveti gonderse de isler hallolsa keske

Ayrica konu sahibi tamam oyle gittin. Sen bu adamdan ayrilinca seni orda barindirmazlar. Once kendi yerini yap ulkede de oyle harekete gec madem
Kız her şeyi buradan yazamıyorum. Yemin ederim buradayız ve yedi ay önce geldik ne diyeyim size daha. Henüz oturum almadık. Eşimin akrabası burada konsoloslukta bi şekilde halletti

Kız her şeyi buradan yazamıyorum. Yemin ederim buradayız ve yedi ay önce geldik ne diyeyim size daha. Henüz oturum almadık. Eşimin akrabası burada konsoloslukta bi şekilde halletti
belçika öyl emi? devlet memuru olacaksınız? hangi dili C1 düzeyinde konuşursanız devlet memuru olacaksınız. hatırlatın bize
Yüzde yüz konuşmak daha iyi tabi şu an yoğun şekilde Flemenkçe çalışıyorum. B1 deyim .

Back
X