kocamla buyuk sorunlarimmm

mantıken zaten bunu buraya yazmadan yapacağınız şey belli ama işte ortada duygusal bağ olunca eli kolu bağlanıyor insanın. Aklı bile. Duanın gücüne inanıyorum ben. Dua edin bol bol illaki bi çıkar yol vardır
ne dualar ediyorum sabahlara kadar o eve gelmediğinde oturp çocuguma bakıp bakıp aglıyorum cocugumun sucu ne bana niye bunları yasattılar bilmiyorum

5 Yıllık evlilik sevmesen durmazdın yanında, zamanla sana yaşatıkları yüzünden sevginden eser kalmayacak.Çocuğunuz var , onun geleceği ruh sağlığı için ayrılmanız en doğru karar.

ne dualar ediyorum sabahlara kadar o eve gelmediğinde oturp çocuguma bakıp bakıp aglıyorum cocugumun sucu ne bana niye bunları yasattılar bilmiyorum
Allah sabır versin. dönmeyin bence uzunca bi süre. Ama tabii yinede siz bilirsiniz en iyisini..

çok teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz allah hepinizden razı olsun

Merhaba herkese iyi geceler ben araniza yeni geldim yorumlariniza çok ihtiyacim var ben şuan eşimden ayriyim tam 4 gündür 5 yildir evliyim eşim uyuşturucu kullanıyor kaynanamin evinde yasiyorum kocam eve ya geliyor ya gelmiyor 4 yasindada kizim var kaynanamda bana iyi davranmiyor o erkek diyip her tartismamizin arasına giriyor şiddeti sorarsanız uyuşturucu yoksa dayak var ama yinede eşimi çok seviyorum vazgecemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum kendimi ne kadar ifade ettim bilmiyorum ama lütfen yardimci olun bana
böyle birini seviyorsan çek o zaman..

hem kavga hem uyuşturucu..ayrılmak için başka ne sebep lazım anlayamadım..sevginiz herşeyi halletmiyor malesef..çocuğunuzun ve kendinizin geleceğini düşünün..

Bosanin ne demek ya allah askina yardimci olcaginiz yerde kestirip atiyosunuz ortada bi evlat var yuva yikmak kolay mi
Ortada bir evlat var ama o evladi dusunen sadece annesi. Kimseyi basinda cok dogru taniyamazsiniz. Bosanmak icin evlenilmiyorda tabiki. Ama bi hayatada iskence cekmek icin katlanilmaz. 4yasindaki cocugun psikolojisi ne olcak peki? Uyusturucu kullandiginda siddet yokmus uyusturucudan kurtulunca bide siddetten kurtulmaya mi calisicak? Ha bide o erkek istedigini yapar sikayet ederim yuvaya gider cocugun diyen bir kayinvalide... Afedersiniz ama goruslerinize tamamen karsiyim. Diger arkadaslarin dedigi gibi yarin bigun krizden karisini cocugunu keserse? Iyi uonu ve kotu yonlerine lutfen dikkatlice bakin.

Ortada bir evlat var ama o evladi dusunen sadece annesi. Kimseyi basinda cok dogru taniyamazsiniz. Bosanmak icin evlenilmiyorda tabiki. Ama bi hayatada iskence cekmek icin katlanilmaz. 4yasindaki cocugun psikolojisi ne olcak peki? Uyusturucu kullandiginda siddet yokmus uyusturucudan kurtulunca bide siddetten kurtulmaya mi calisicak? Ha bide o erkek istedigini yapar sikayet ederim yuvaya gider cocugun diyen bir kayinvalide... Afedersiniz ama goruslerinize tamamen karsiyim. Diger arkadaslarin dedigi gibi yarin bigun krizden karisini cocugunu keserse? Iyi uonu ve kotu yonlerine lutfen dikkatlice bakin.
bunlara bende karsıyım o yuzden annemim evindeyim sadece dertlesmek konuşmak bi şekilde teselli olmak için burda forum açtım

bunlara bende karsıyım o yuzden annemim evindeyim sadece dertlesmek konuşmak bi şekilde teselli olmak için burda forum açtım
Hayir canim bunu sana soylemek icin yazmadim. Baska bir uyeye cevap olarak yazdim. Bosanmak icin mi evleniyorsunuz demisti. En guzelini yapmissin hakkinda hayirlisi neyse o olsun.

Hayir canim bunu sana soylemek icin yazmadim. Baska bir uyeye cevap olarak yazdim. Bosanmak icin mi evleniyorsunuz demisti. En guzelini yapmissin hakkinda hayirlisi neyse o olsun.
teşekkür ederim

Olumlu olan tek şey eşimin de benim de çok sevmemiz ama sanki hayat hep bize oynuyor gibi
Eğer sizi gerçekten seviyorsa AMATEM'e yatacak eşiniz, tedavinin başka yolu yok gibi. O tuhaf kaynananızla da oturmasanız keşke. Bu arada kimse sizin çocuğunuzu elinizden alamaz.

yattı balıklı rumda ama faydası olmadı

yattı balıklı rumda ama faydası olmadı

canım senin bu saatten sonra yapıcağın bişey yok zaten evide terk etmişssin belliki gitmen de onu etkilememiş o yüzden uzak dur artık bu bi süreç diycektim ama o bagımlısı ve istemediği sürece bırakamaz belliki öle bi niyetide yok

hakkaten kv çok iyimiş
seni çocugunla tehdit etmiş
ogluna tedavi için yol göstermemiş
arkana bakmadan kaç
çocuguna yazık

Back
X