- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Vallahi yapımda yok bu zamana kadar kimseye ne bulaşmışlıgm var ne ortalık karıstrmışlıgm belkide bundan dolayı böyle oluyo herseyO zaman siz de yapın, pısırık gibi durmayın.
Birazda bende sorun galiba madem hazetmiosunn gelme deyip yüzümü yırtamadım malesefMadem çok haz etmiyor eşinizden sık sık gelip gitmesin görmeyince katlanmak zor olmaz. Bunu teklif ederdim ben olsam.
Anneme anlattm oda diyo ki böyle aile dagılıyo kardeslignz biter her zaman birbirnze lazmsınız diyoAz gorusun ,durumu annenize anlatin ,boşuna üzülmesinler ,
Kardesinizle az görüsün
Kardesiniz haset ne yarari var ,ortalik karıştırmaktan baska ,az görüşünAnneme anlattm oda diyo ki böyle aile dagılıyo kardeslignz biter her zaman birbirnze lazmsınız diyo
Yeri gelir herkes gider hayatta neler neler görüyoruz Allah korusun hergün neler duyuyoruz eşlerimiz de el oğlu neticede birbirinize her zaman ihtiyacınız olacak aile başkadır kocalar yüzünden kavgaya gerek yok siz büyüklük yapın gerekirse mesafe koyun ama birbirinize kırgın durmayın ölümlü dünyada inanın bu kavgalar çok boş yarın Allah korusun bişe olur üzülürsünüzZaten yazdm bunu kardesm söylüyo bizimkilerde inanıyo diye.bense asla eniştem hakkında bişey demem çünkü beni ilgilendirmez onların hayatı.eniştemi karalasam elime ne gececek ki
Valla en mantıklı yorumlardan birini yaptınız tebrik ederimYeri gelir herkes gider hayatta neler neler görüyoruz Allah korusun hergün neler duyuyoruz eşlerimiz de el oğlu neticede birbirinize her zaman ihtiyacınız olacak aile başkadır kocalar yüzünden kavgaya gerek yok siz büyüklük yapın gerekirse mesafe koyun ama birbirinize kırgın durmayın ölümlü dünyada inanın bu kavgalar çok boş yarın Allah korusun bişe olur üzülürsünüz
Annem babam bende eniştemi kötülesem banada inanırlar ama yapmam yapamam tarzım degil.kimseye kinim nefretm yok üç günlük dünya ne gerek var.inanın onu hiç hissettirmedm hatta eniştem para batırdgnda herkes öfkelendi birşeyler dedi bizim ailede.bense hiç karısmadm aile mevzuları diye girmedgm cünkü yarın öbürgün onlar iyi olur ben kötü olurum.niye ortalık karıstıraym kiBence ikiniz de fırsat bulduğunuz an birbirinizin eşini eleştiriyorsunuz, yüzüne değilse bile arkasından onu anladim da
Kardeşiniz anne babanıza bunları söylediğinde neden ciddiye alınıyor onu anlamadım.
Ben anneme desem kardeşimin kocası, kızıma hoşgeldin demedi diye ,oo gördün mü sizi bizi istemiyor demezler ,saçmalama derler .
Kardeşlerin eşiyle sıkıntısı olunca konuşur paylaşır benim bildiğim, herkes hayatından memnunsa siz onun hakkında düşüncelerinizi dizginleyin,herhalde ilk defa burda düşünmediniz 40 yaşına geldi bisey yapamadı para batırdı diye ,siz bunu hissettiriyorsaniz eşiniz de ,o da ee onlarda bizi istemiyor konuşmuyor diyordur .
Kız kardeşiniz kendi içinde yetersizlik duygusu yaşıyor. Bunu da dışarıya bu şekilde insanları eleştirip,kırarak dışarıya vuruyor. Bazı insanların uyarılması gerekiyor.Hayatta rahatsız olduğunuz her şeyi söyleyin.Mrh hanımlar dert değil ama kızkardesm kocama takmıs.ne gibi dersenz benm eşim az konusan sohbet muhhabeti az olan kendi halinde bi tiptir.ama cok şükür eşim sayesinde maddi durumumuz güzeldir evmz arabamz cok şükür iyi bir hayat ysatıyo bana ve cocuklarmza.ama kızkardesm kocamn hep bir eksiğini arıyo tabiri caizse gözünün üstünde kaşın var muhabbeti.cocuklara bişi dese kızsa eşim aaa bak kötü bak yada diyelim o gün bana güzel bakmadı belkide tartıstgmz gün aa bak bizim kızı sevmiyo .kendi kocasına asla laf ettirmez hoş bende etmem beni baglamaz muhabbetleri ama eniştemde hep maddi sıkıntı yasatan biridir 40 yasına geldi hiç bişi yapamadı hep yokluk yasattı kardesime ve cocuklara.onuda geçtim aileme karsıda hep eşimi manipüle ediyor devamlı bak evlerine gittik söyle baktı iyi ilgilenmedi şunu demedi bunu sormadı hep eksileri arıyo ailemde hemen aaa böyle davranmış ilgilenmemiş kardesinle konusmamıs pek.annemle babamıda etkiliyo.yahu ben adamdan memnunum bi sorunumuz yok maşallah.ama kardesm hep bir sorunumz varmış gibi göstermeye calısıyo yada öyle görmek istiyo ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım şaşırdım açıkcası
Maddi bilgiyi verme nedenm herkesin bir eksiği var yada hatası ama ben hiç bak senin kocanda sizi hep muhtaç etti demedim karısmadm mesela onu anlatmak istedim fakat yazım hatası oldu aceleyle yazdmİyi hoş da maddi bilgiyi neden verdiniz anlamadım?Siz de onların maddiyatını eleştiriyorsunuz o zaman.
Yazma nedenimde şu eşimi sevmiyor mu yada kendi eşi mi hep sevilsin istiyo anlamaya çalışıyorum derdi neKız kardeşiniz kendi içinde yetersizlik duygusu yaşıyor. Bunu da dışarıya bu şekilde insanları eleştirip,kırarak dışarıya vuruyor. Bazı insanların uyarılması gerekiyor.Hayatta rahatsız olduğunuz her şeyi söyleyin.
Bak canım kiminin durumu var kiminin durumu yok.Yarın birgün eşin çalışamasa işler yolunda gitmese sen direkt eşine beni muhtaç ettin mi diyeceksin.Bu bakış açısı bana çok yanlış geldi.Muhtaç etmek?Sende de kibir var o da bunu hissediyordur kesin.Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin maddiyat hallolur bir şekilde.Kim ister ki durumu kötü olsun.Muhtaç etmek demek eve bakmamak git komşudan iste demek.Adam öyle ya da böyle evine bakıyordur herkesin durumu iyi olsaydı güzel olurdu ama maalesef öyle değil.Maddi bilgiyi verme nedenm herkesin bir eksiği var yada hatası ama ben hiç bak senin kocanda sizi hep muhtaç etti demedim karısmadm mesela onu anlatmak istedim fakat yazım hatası oldu aceleyle yazdm
Amin Allah herkesn evine dirlik düzen versn gördügü günden geri koymasın insallah.aslında detaya girmicektmde cok güzel bi işin varken durduk yere işini bırakırsan bana göre muhtaç etmek oluyo haa patron kovar yada saglık sorunu olur calısamaz ona lafım yok elbette.cünkü bilemeyiz yarın ne olur ne biter düşmez kalkmaz bir allahBak canım kiminin durumu var kiminin durumu yok.Yarın birgün eşin çalışamasa işler yolunda gitmese sen direkt eşine beni muhtaç ettin mi diyeceksin.Bu bakış açısı bana çok yanlış geldi.Muhtaç etmek?Sende de kibir var o da bunu hissediyordur kesin.Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin maddiyat hallolur bir şekilde.Kim ister ki durumu kötü olsun.Muhtaç etmek demek eve bakmamak git komşudan iste demek.Adam öyle ya da böyle evine bakıyordur herkesin durumu iyi olsaydı güzel olurdu ama maalesef öyle değil.
Çünkü kardesimde ortalığı yıkar büyük küçük demez hemde sinirlidir
Kardeşinize inanıyorlar mı yoksa korkudan mı inanmış gibi yapıyorlar bir karar verin. Az önce bir arkadaş siz hor görünce ortalığı yıkarlarsa kardeşinizin yaptıklarına niye tepki vermiyor diyince o da karşı gelir ondan dediniz şimdi bunu diyorsunuz.Annem babam bende eniştemi kötülesem banada inanırlar ama yapmam yapamam tarzım degil.
Bende dikkat ediyorum bakıyorm mesela haline tavrına cok muhabbete katılmaması dısında bişi görmedm görsem zaten gerekeni bizzat yaparım.cok muhabbete girmemeside herkese karşı böyle az konusur agırbaslıdr kendi ailesi geldigindede öyle.okadar inceliom yok bişi bulsam yakalasam ama bulamıyorum işteKardeşinize inanıyorlar mı yoksa korkudan mı inanmış gibi yapıyorlar bir karar verin. Az önce bir arkadaş siz hor görünce ortalığı yıkarlarsa kardeşinizin yaptıklarına niye tepki vermiyor diyince o da karşı gelir ondan dediniz şimdi bunu diyorsunuz.
Bence inanma sebepleri eşinizin onlara tavırlarının farkında olmaları o yüzden diyorlar aranı bozma, bir şey olursa birbirinize muhtaç olursanız diye. Yani sizin ailede sizin dışınızda eşinizin garip hareketlerinin herkes farkında. Olay sadece kardeşiniz değil. Zaten kimse sadece bir kişinin lafı ile hareket etmez, mutlaka gördükleri bir şey olmuştur.
Annem babam bende eniştemi kötülesem banada inanırlar ama yapmam yapamam tarzım degil.kimseye kinim nefretm yok üç günlük dünya ne gerek var.inanın onu hiç hissettirmedm hatta eniştem para batırdgnda herkes öfkelendi birşeyler dedi bizim ailede.bense hiç karısmadm aile mevzuları diye girmedgm cünkü yarın öbürgün onlar iyi olur ben kötü olurum.niye ortalık karıstıraym ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?