Kocamla derdi ne

Az gorusun ,durumu annenize anlatin ,boşuna üzülmesinler ,
Kardesinizle az görüsün

Zaten yazdm bunu kardesm söylüyo bizimkilerde inanıyo diye.bense asla eniştem hakkında bişey demem çünkü beni ilgilendirmez onların hayatı.eniştemi karalasam elime ne gececek ki
Yeri gelir herkes gider hayatta neler neler görüyoruz Allah korusun hergün neler duyuyoruz eşlerimiz de el oğlu neticede birbirinize her zaman ihtiyacınız olacak aile başkadır kocalar yüzünden kavgaya gerek yok siz büyüklük yapın gerekirse mesafe koyun ama birbirinize kırgın durmayın ölümlü dünyada inanın bu kavgalar çok boş yarın Allah korusun bişe olur üzülürsünüz

Bence ikiniz de fırsat bulduğunuz an birbirinizin eşini eleştiriyorsunuz, yüzüne değilse bile arkasından onu anladim da
Kardeşiniz anne babanıza bunları söylediğinde neden ciddiye alınıyor onu anlamadım.
Ben anneme desem kardeşimin kocası, kızıma hoşgeldin demedi diye ,oo gördün mü sizi bizi istemiyor demezler ,saçmalama derler .
Kardeşlerin eşiyle sıkıntısı olunca konuşur paylaşır benim bildiğim, herkes hayatından memnunsa siz onun hakkında düşüncelerinizi dizginleyin,herhalde ilk defa burda düşünmediniz 40 yaşına geldi bisey yapamadı para batırdı diye ,siz bunu hissettiriyorsaniz eşiniz de ,o da ee onlarda bizi istemiyor konuşmuyor diyordur .

Valla en mantıklı yorumlardan birini yaptınız tebrik ederim

Annem babam bende eniştemi kötülesem banada inanırlar ama yapmam yapamam tarzım degil.kimseye kinim nefretm yok üç günlük dünya ne gerek var.inanın onu hiç hissettirmedm hatta eniştem para batırdgnda herkes öfkelendi birşeyler dedi bizim ailede.bense hiç karısmadm aile mevzuları diye girmedgm cünkü yarın öbürgün onlar iyi olur ben kötü olurum.niye ortalık karıstıraym ki

Kız kardeşiniz kendi içinde yetersizlik duygusu yaşıyor. Bunu da dışarıya bu şekilde insanları eleştirip,kırarak dışarıya vuruyor. Bazı insanların uyarılması gerekiyor.Hayatta rahatsız olduğunuz her şeyi söyleyin.

İyi hoş da maddi bilgiyi neden verdiniz anlamadım?Siz de onların maddiyatını eleştiriyorsunuz o zaman.
Maddi bilgiyi verme nedenm herkesin bir eksiği var yada hatası ama ben hiç bak senin kocanda sizi hep muhtaç etti demedim karısmadm mesela onu anlatmak istedim fakat yazım hatası oldu aceleyle yazdm

Yazma nedenimde şu eşimi sevmiyor mu yada kendi eşi mi hep sevilsin istiyo anlamaya çalışıyorum derdi ne

Maddi bilgiyi verme nedenm herkesin bir eksiği var yada hatası ama ben hiç bak senin kocanda sizi hep muhtaç etti demedim karısmadm mesela onu anlatmak istedim fakat yazım hatası oldu aceleyle yazdm
Bak canım kiminin durumu var kiminin durumu yok.Yarın birgün eşin çalışamasa işler yolunda gitmese sen direkt eşine beni muhtaç ettin mi diyeceksin.Bu bakış açısı bana çok yanlış geldi.Muhtaç etmek?Sende de kibir var o da bunu hissediyordur kesin.Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin maddiyat hallolur bir şekilde.Kim ister ki durumu kötü olsun.Muhtaç etmek demek eve bakmamak git komşudan iste demek.Adam öyle ya da böyle evine bakıyordur herkesin durumu iyi olsaydı güzel olurdu ama maalesef öyle değil.

Amin Allah herkesn evine dirlik düzen versn gördügü günden geri koymasın insallah.aslında detaya girmicektmde cok güzel bi işin varken durduk yere işini bırakırsan bana göre muhtaç etmek oluyo haa patron kovar yada saglık sorunu olur calısamaz ona lafım yok elbette.cünkü bilemeyiz yarın ne olur ne biter düşmez kalkmaz bir allah

Kız kardeşinize karşı nasıl böyle art niyetli düşünüyorsunuz? Şaşırdım cidden. Maddi durumunuz üzerinden ego tatmini yapacağınız son kişi kardeşiniz olmalı bu hayatta bence. Ben olsam benim maddi durumumu kıskanıyor kesin ben rahat yaşıyorum çekemiyor o rahat değil diye düşünmem heralde başka bi sorun mu var acaba yada huyu mu böyle derim. Çünkü karşıdaki kardeşim cidden şaşırıyorum sizin gibi insanlara

Çünkü kardesimde ortalığı yıkar büyük küçük demez hemde sinirlidir
Annem babam bende eniştemi kötülesem banada inanırlar ama yapmam yapamam tarzım degil.
Kardeşinize inanıyorlar mı yoksa korkudan mı inanmış gibi yapıyorlar bir karar verin. Az önce bir arkadaş siz hor görünce ortalığı yıkarlarsa kardeşinizin yaptıklarına niye tepki vermiyor diyince o da karşı gelir ondan dediniz şimdi bunu diyorsunuz.
Bence inanma sebepleri eşinizin onlara tavırlarının farkında olmaları o yüzden diyorlar aranı bozma, bir şey olursa birbirinize muhtaç olursanız diye. Yani sizin ailede sizin dışınızda eşinizin garip hareketlerinin herkes farkında. Olay sadece kardeşiniz değil. Zaten kimse sadece bir kişinin lafı ile hareket etmez, mutlaka gördükleri bir şey olmuştur.

Bende dikkat ediyorum bakıyorm mesela haline tavrına cok muhabbete katılmaması dısında bişi görmedm görsem zaten gerekeni bizzat yaparım.cok muhabbete girmemeside herkese karşı böyle az konusur agırbaslıdr kendi ailesi geldigindede öyle.okadar inceliom yok bişi bulsam yakalasam ama bulamıyorum işte

Işte neden her söylenene inanıyorlar?
Acaba eşinizin tavrından onlar da mi rahatsız?
Anne baba nin yatistirmasi gerekirken neden onlar da aynı yorumu yapıyor, onu bi düşünmek gerek bence .
Ben eniştem hakkında olmayan bisey desem saçmalama sana öyle gelmiştir derler ,ya da kardeşim eşime söylese yine aynı.
Onlar eşinizi de enistenizi de tanıyorlar Sonuç ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…