- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Ama malesef ara açılıyo bu sebeple annem babamda hep bana dert yanıyo kocan böylemi davranmış böylemi konusmus diye.en sonki mevzuda eşim kardesmin kucuk kızına hosgeldin dememiş vay efendm evde istemiyomumus acaba adamda farkında bile degl hosgeldin demedigininAnlattığınız kadarıyla aklıma sadece çekememezlik ve huzur bozma amacıyla yapılan hareketler gibi geliyor. O yüzden siz iyi olduktan sonra istediği gibi konuşsun umursamayın.
Kardesimin benle sorunu yokki beni kıskansın bizim aramzda bir kavga dövüş yok mesele sadece kocamAlt metin biz zenginiz kız kardeşim beni kıskanıyor.
Yazıda “kız kardeşimin kocamda gözü var” denmesini de gözüm aramadı değilAlt metin biz zenginiz kız kardeşim beni kıskanıyor.
Memnunum cok şükür ciddi sorunumz olmadı su zamana kadar ufak tefek seyler hariç.ama etrafa aileme kötülemesi hos degil insanlar yanls tanıyo.bense eniştem hakkında yorum bile yapmam ne annemlere ne akrabalara beni baglamaz çünkü hayat onların hayatı ben karısamamkıskanıyor açık ve net . ben eşimden memnunum gayette iyi bir insan açık aramanın bir anlamı yok diyin belki kendi mutsuzluğundan dolayı başkalarını eleştirip gömmekten vazgeçer
Memnunum cok şükür ciddi sorunumz olmadı su zamana kadar ufak tefek seyler hariç.ama etrafa aileme kötülemesi hos degil insanlar yanls tanıyo.bense eniştem hakkında yorum bile yapmam ne annemlere ne akrabalara beni baglamaz çünkü hayat onların hayatı ben karısamam
Kardesimle konustm asla kabullenmiyo hatasını.tammtersi tam gaz devam ediyo.maddi durumun yazma nedenm eniştemin kendi hataları ona buna para yedirmesnden evini muhtaç etmesi.ama ben asla nKonuşun kardeşinizle bu şekilde davranıp konuşmanı istemiyorum. Kendi aile ve eşlerimiz hakkında yorum yapmayalım deyin ? Ayrıca kardeşinizden maddi anlamda küçümseyerek bahsetmeniz pek hoş olmamış. Rizki veren allahtır. Eve paraya çok güvenip ınsnalar için 40 yaşında ama hala yoksul tarzı cümleler kurmanız da sığ bir insan olduğunuzu gösteriyor.
Acıkcası hem eşimin hemde eniştemn eksilerini yazmak istedm.eşim sosyal degildir.eniştemse nereye harcadıgı belli olmayan paralar batırdı ama mesele demem o ki herkesin bi eksiği var ve ben eksileri asla konusmam anneme aileme baglamaz beni kendi hayatlarıKardeşinizi konuşturmayın madem, ben senin kocanla ilgilenmiyorum sen de benimkiyle ilgilenme alan memnun satan memnun deyin.
Ama konudan bağımsız olarak, açıkçası sizin de ilişkilere bakış açınızın çok sağlıklı olmadığı kanaatindeyim naçizane. Neden derseniz konuyu anlatış şeklinize bir bakın: kocam kendi halinde pek konuşmaz etmez ama sayesinde maddi durumumuz iyi evimiz arabamız var... Kardeşimin kocası ise maddi anlamda yetersiz, hep sıkıntı yaşadılar. Maddi olarak iyi durumda olmanız / ya da kardeşinizin aynı standartta bir hayat yaşamıyor olması mutlu ya da mutsuz bir evlilik göstergesi değildir. Bu da sizin sıkıntılı olduğunuz nokta, belirtmeden edemedim.
İşte bunu hiç yapmadım ben mesela eniştem nereye harcadgı belli olmayan paralar batırdı evini muhtaç etti hep.ama ben bunu ne kardesime söyledim nede aile ve akrabalara söyledim eksik hata ararsan tonla bulursun belkide kötü olmak istemedmKonusturma agzini kapa konusamasin bukadar basit. Esimle ilgili bana ve annemlere konusmani istemiyorum de gerekirse evine davet etme konusamasin. O sana bisey derse sende onun kocasini elestir bakalim nasil oluyor boyle tepki vermezseniz oda konusur tabi
Acıkcası eşimden nefret ediyo o mümkün degilYazıda “kız kardeşimin kocamda gözü var” denmesini de gözüm aramadı değil
Birçok kişinin aynı noktaya takılmasından anlayın bence: artı eksi dediğimiz şey şöyle olabilir, içine kapanıktır, pek sosyal değildir ama bana ve ailesine SEVGİSİNİ İLGİSİNİ asla şüphe ettirmez deseniz okeydi, içine kapanıktır sosyal konuşkan değildir ama sayesinde evimiz arabamız var iyi bir hayat yaşıyoruz derseniz o zaman öyle anlaşılmıyor. Neyse beni ilgilendirmez zaten sizin için söyledim.Kardesimle konustm asla kabullenmiyo hatasını.tammtersi tam gaz devam ediyo.maddi durumun yazma nedenm eniştemin kendi hataları ona buna para yedirmesnden evini muhtaç etmesi.ama ben asla n
Acıkcası hem eşimin hemde eniştemn eksilerini yazmak istedm.eşim sosyal degildir.eniştemse nereye harcadıgı belli olmayan paralar batırdı ama mesele demem o ki herkesin bi eksiği var ve ben eksileri asla konusmam anneme aileme baglamaz beni kendi hayatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?