Kocamla derdi ne

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Mrh hanımlar dert değil ama kızkardesm kocama takmıs.ne gibi dersenz benm eşim az konusan sohbet muhhabeti az olan kendi halinde bi tiptir.ama cok şükür eşim sayesinde maddi durumumuz güzeldir evmz arabamz cok şükür iyi bir hayat ysatıyo bana ve cocuklarmza.ama kızkardesm kocamn hep bir eksiğini arıyo tabiri caizse gözünün üstünde kaşın var muhabbeti.cocuklara bişi dese kızsa eşim aaa bak kötü bak yada diyelim o gün bana güzel bakmadı belkide tartıstgmz gün aa bak bizim kızı sevmiyo .kendi kocasına asla laf ettirmez hoş bende etmem beni baglamaz muhabbetleri ama eniştemde hep maddi sıkıntı yasatan biridir 40 yasına geldi hiç bişi yapamadı hep yokluk yasattı kardesime ve cocuklara.onuda geçtim aileme karsıda hep eşimi manipüle ediyor devamlı bak evlerine gittik söyle baktı iyi ilgilenmedi şunu demedi bunu sormadı hep eksileri arıyo ailemde hemen aaa böyle davranmış ilgilenmemiş kardesinle konusmamıs pek.annemle babamıda etkiliyo.yahu ben adamdan memnunum bi sorunumuz yok maşallah.ama kardesm hep bir sorunumz varmış gibi göstermeye calısıyo yada öyle görmek istiyo ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım şaşırdım açıkcası

En sonda eşim kardesmin küçük kızına hosgeldin demeyi unutmus hemen anneme babama yetiştirmiş bak böyle davrndı diye.bense eniştemm benim cocuklara bakmasa bile hayatta niye bakmadı bile demem anneme babama anlatmam bile

Şahsen kardeşimi orda iyice bir bozardim. Bak bir daha ağzını açabiliyor mu. Hata sizde: konuşturmayin onu

Anlattığınız kadarıyla aklıma sadece çekememezlik ve huzur bozma amacıyla yapılan hareketler gibi geliyor. O yüzden siz iyi olduktan sonra istediği gibi konuşsun umursamayın.
Ama malesef ara açılıyo bu sebeple annem babamda hep bana dert yanıyo kocan böylemi davranmış böylemi konusmus diye.en sonki mevzuda eşim kardesmin kucuk kızına hosgeldin dememiş vay efendm evde istemiyomumus acaba adamda farkında bile degl hosgeldin demediginin

Konuşun kardeşinizle bu şekilde davranıp konuşmanı istemiyorum. Kendi aile ve eşlerimiz hakkında yorum yapmayalım deyin ? Ayrıca kardeşinizden maddi anlamda küçümseyerek bahsetmeniz pek hoş olmamış. Rizki veren allahtır. Eve paraya çok güvenip ınsnalar için 40 yaşında ama hala yoksul tarzı cümleler kurmanız da sığ bir insan olduğunuzu gösteriyor.

kıskanıyor açık ve net . ben eşimden memnunum gayette iyi bir insan açık aramanın bir anlamı yok diyin belki kendi mutsuzluğundan dolayı başkalarını eleştirip gömmekten vazgeçer

kıskanıyor açık ve net . ben eşimden memnunum gayette iyi bir insan açık aramanın bir anlamı yok diyin belki kendi mutsuzluğundan dolayı başkalarını eleştirip gömmekten vazgeçer
Memnunum cok şükür ciddi sorunumz olmadı su zamana kadar ufak tefek seyler hariç.ama etrafa aileme kötülemesi hos degil insanlar yanls tanıyo.bense eniştem hakkında yorum bile yapmam ne annemlere ne akrabalara beni baglamaz çünkü hayat onların hayatı ben karısamam

Kardeşinizi konuşturmayın madem, ben senin kocanla ilgilenmiyorum sen de benimkiyle ilgilenme alan memnun satan memnun deyin.

Ama konudan bağımsız olarak, açıkçası sizin de ilişkilere bakış açınızın çok sağlıklı olmadığı kanaatindeyim naçizane. Neden derseniz konuyu anlatış şeklinize bir bakın: kocam kendi halinde pek konuşmaz etmez ama sayesinde maddi durumumuz iyi evimiz arabamız var... Kardeşimin kocası ise maddi anlamda yetersiz, hep sıkıntı yaşadılar. Maddi olarak iyi durumda olmanız / ya da kardeşinizin aynı standartta bir hayat yaşamıyor olması mutlu ya da mutsuz bir evlilik göstergesi değildir. Bu da sizin sıkıntılı olduğunuz nokta, belirtmeden edemedim.

Konusturma agzini kapa konusamasin bukadar basit. Esimle ilgili bana ve annemlere konusmani istemiyorum de gerekirse evine davet etme konusamasin. O sana bisey derse sende onun kocasini elestir bakalim nasil oluyor boyle tepki vermezseniz oda konusur tabi

Memnunum cok şükür ciddi sorunumz olmadı su zamana kadar ufak tefek seyler hariç.ama etrafa aileme kötülemesi hos degil insanlar yanls tanıyo.bense eniştem hakkında yorum bile yapmam ne annemlere ne akrabalara beni baglamaz çünkü hayat onların hayatı ben karısamam

Alıntıladığınız mesajı ben yazmadım Tavuksal firtlangic Tavuksal firtlangic yazmış. Karışırmışsınız alıntılarken.

Konuşun kardeşinizle bu şekilde davranıp konuşmanı istemiyorum. Kendi aile ve eşlerimiz hakkında yorum yapmayalım deyin ? Ayrıca kardeşinizden maddi anlamda küçümseyerek bahsetmeniz pek hoş olmamış. Rizki veren allahtır. Eve paraya çok güvenip ınsnalar için 40 yaşında ama hala yoksul tarzı cümleler kurmanız da sığ bir insan olduğunuzu gösteriyor.
Kardesimle konustm asla kabullenmiyo hatasını.tammtersi tam gaz devam ediyo.maddi durumun yazma nedenm eniştemin kendi hataları ona buna para yedirmesnden evini muhtaç etmesi.ama ben asla n
Kardeşinizi konuşturmayın madem, ben senin kocanla ilgilenmiyorum sen de benimkiyle ilgilenme alan memnun satan memnun deyin.

Ama konudan bağımsız olarak, açıkçası sizin de ilişkilere bakış açınızın çok sağlıklı olmadığı kanaatindeyim naçizane. Neden derseniz konuyu anlatış şeklinize bir bakın: kocam kendi halinde pek konuşmaz etmez ama sayesinde maddi durumumuz iyi evimiz arabamız var... Kardeşimin kocası ise maddi anlamda yetersiz, hep sıkıntı yaşadılar. Maddi olarak iyi durumda olmanız / ya da kardeşinizin aynı standartta bir hayat yaşamıyor olması mutlu ya da mutsuz bir evlilik göstergesi değildir. Bu da sizin sıkıntılı olduğunuz nokta, belirtmeden edemedim.
Acıkcası hem eşimin hemde eniştemn eksilerini yazmak istedm.eşim sosyal degildir.eniştemse nereye harcadıgı belli olmayan paralar batırdı ama mesele demem o ki herkesin bi eksiği var ve ben eksileri asla konusmam anneme aileme baglamaz beni kendi hayatları

Konusturma agzini kapa konusamasin bukadar basit. Esimle ilgili bana ve annemlere konusmani istemiyorum de gerekirse evine davet etme konusamasin. O sana bisey derse sende onun kocasini elestir bakalim nasil oluyor boyle tepki vermezseniz oda konusur tabi
İşte bunu hiç yapmadım ben mesela eniştem nereye harcadgı belli olmayan paralar batırdı evini muhtaç etti hep.ama ben bunu ne kardesime söyledim nede aile ve akrabalara söyledim eksik hata ararsan tonla bulursun belkide kötü olmak istemedm

Benim babam da çok konuşmayı sevmez ama gelen misafire de gerektiği gibi davranır. Sizin eşinizle aranız iyi olabilir ama gelen misafire gerektiği gibi davranmıyorsa gelen misafirin aklına gelebilecek bazı şeyler vardır, mesela bunlardan bazıları bizi kendinden düşük seviyede görüp kaale almıyor veya eşi ile arası bozuk ondan bize de kötü vs.
Ama sizin beklediğiniz cevap şu: sizi kıskanıyor. Farkında mısınız bilmem ama içten içe hor görüyorsunuz eniştenizi ve yüksek ihtimal eşiniz de öyle görüyor, davranışlarına yansıyor. Bizim de Allah'a şükür maddi durumumuz yerinde, teyzelerimin ise gerek maddi gerekse manevi hiç yüzleri gülmedi ama biz hiç böyle düşüncelere girmedik. Bende eşiniz ve sizde problem var.

Kardesimle konustm asla kabullenmiyo hatasını.tammtersi tam gaz devam ediyo.maddi durumun yazma nedenm eniştemin kendi hataları ona buna para yedirmesnden evini muhtaç etmesi.ama ben asla n

Acıkcası hem eşimin hemde eniştemn eksilerini yazmak istedm.eşim sosyal degildir.eniştemse nereye harcadıgı belli olmayan paralar batırdı ama mesele demem o ki herkesin bi eksiği var ve ben eksileri asla konusmam anneme aileme baglamaz beni kendi hayatları
Birçok kişinin aynı noktaya takılmasından anlayın bence: artı eksi dediğimiz şey şöyle olabilir, içine kapanıktır, pek sosyal değildir ama bana ve ailesine SEVGİSİNİ İLGİSİNİ asla şüphe ettirmez deseniz okeydi, içine kapanıktır sosyal konuşkan değildir ama sayesinde evimiz arabamız var iyi bir hayat yaşıyoruz derseniz o zaman öyle anlaşılmıyor. Neyse beni ilgilendirmez zaten sizin için söyledim.

Back
X