- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
Mrh hanımlar dert değil ama kızkardesm kocama takmıs.ne gibi dersenz benm eşim az konusan sohbet muhhabeti az olan kendi halinde bi tiptir.ama cok şükür eşim sayesinde maddi durumumuz güzeldir evmz arabamz cok şükür iyi bir hayat ysatıyo bana ve cocuklarmza.ama kızkardesm kocamn hep bir eksiğini arıyo tabiri caizse gözünün üstünde kaşın var muhabbeti.cocuklara bişi dese kızsa eşim aaa bak kötü bak yada diyelim o gün bana güzel bakmadı belkide tartıstgmz gün aa bak bizim kızı sevmiyo .kendi kocasına asla laf ettirmez hoş bende etmem beni baglamaz muhabbetleri ama eniştemde hep maddi sıkıntı yasatan biridir 40 yasına geldi hiç bişi yapamadı hep yokluk yasattı kardesime ve cocuklara.onuda geçtim aileme karsıda hep eşimi manipüle ediyor devamlı bak evlerine gittik söyle baktı iyi ilgilenmedi şunu demedi bunu sormadı hep eksileri arıyo ailemde hemen aaa böyle davranmış ilgilenmemiş kardesinle konusmamıs pek.annemle babamıda etkiliyo.yahu ben adamdan memnunum bi sorunumuz yok maşallah.ama kardesm hep bir sorunumz varmış gibi göstermeye calısıyo yada öyle görmek istiyo ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım şaşırdım açıkcası