kocamla evlenmeden önce açık bır bayandım evlendıkten sonra zorla tesetture soktu benı

Bir insan sonradan manyak olmaz. Muhtemelen çok aşıktın ve eşinin bir manyak olduğunu fark edemedin. Sen çocuk musun? Nasıl boğazına sarılır ya?

Ben dini hassasiyeti olan bir insanım ama asla bu tip bir baskıyı onaylayamam. Ne demek ya? Ben bizim kadınlarımıza hayret ediyorum. Sizdeki nasıl bir sabır? Çaresizlik desem çok kadın var kaç çocukla adama ayar veriyor.

Bilemiyorum bence aileni devreye sokman lazım. Bak bu örtünme konusundaki baskıdan ziyade şiddet için olmalı.

BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE KADINA SAYGI YOK KARDEŞİM! YOK MAALESEF...

Son düzenleme:
O kadar çok katıldım ki şu yazdığınıza milyon kere beğenebilirim:)
Ya valla ben okumaktan biktim onlar yazmaktan bikmadi be canim
Sonra da kiziyorlar, zamaninda bir konu vardi kulaklari cinlasin samantha ev hanimi olmanin dezavantajlarini anlattiydi herkes kizdi, aha buyursunlar iste. Tek gorevin tek yaptigin sey evde oturup zorla basini ortmek cocuk dogurmak ve yiyip icip yatmak olunca iste boyle oluyor. Biz geri kalmisbir toplumuz cunku, calisana bile saygimiz yokken evde oturana nasil olsun? Ilkokul mezunu olabilirsin, kadin siginma evi diye birsey var yerlesirsin oraya, merdiven silersin evlere temizlige gidersin de yine de bu allahin cezasi koca musveddesini cekmezsin. Yok israrla oturursan bu pis herifin verdigi ekmegi yemeye devam ettigin surece de burnun moktan cikmaz
Cok kiziyorum hemcinslerime cok

Hakikaten konu sahibi sorulara cevap verseniz anladım çok dolusunuz ama kimse dinlemekten başka birşey yapamıyor.

Çocuk yaşta evlilik olursa helede kaçarak evlenirsen bu öküz görünümlü hıyar ağasıda bunu koz olarak kullanır...

offf bunlari okuduğumda içim fena daraldıı...
bide şiddet uyguluyorsun...
kaynanan da iftira atmiş çamaşırlık yüzünden... (buna çok sinirlendim)
çocuklarin gözün önünde imza attirmişş.. korkutmak için..
daha neler.. o psikopatla evlliği nasıl sürdürüyosun ki..
başini da zorla kapattırmış..
sana babani arayip da alin şu pisliği götürün mü demiş...
nede olsa sunu sahip çikan yok deyip ezdirmiş seni herkese..
valla içim çok kötü daraldi ya. boşansan kurtulursun..
işe girersin işe girince dişardan lise sinavlara gir mezun ol.. sora ünv oku derim yapabilecekmisin?
senin yapman tek şey KENDİNİ KURTARMAK!.

Ailen nerde, destek olmazlar mi ayrilmak istedigini soylesen? Maddi durumunuz nasil, her seyin yarisini alirsin zaten, nafaka da verir..
Cocuklarin onunde yaptigi sey resmen zulum hepinize.. Ne demek korkutmaya calismak?

o erkek bunu anlamaz belli ama ,zorla seni tesetture sokunca sevap olmadigini tum alimler anlatiyor.
o erkek seni aglatiyor ya 40 kabe yikmis gibi oluyor kalp kirip ben demiyorum peygamberimiz diyor.
o erkek buyuk ihtimalle dinimizde ki boşanma yoluna girmeden once en skn dövün'ü yanlış anlamış. .tum alimler bu dovmeden kasti tekme tokat olmadığını açıklarken. ..
o erkek psikolojik siddet uygulayinca kaldi ki fiziksel de uygular belli cennete hos geldin demeyecekler..
o erkek adam değil.
gelelim size hanim.. evlenir evlenmez başladı neden cikip gitmedin karakola git ailene gidemiyorsan..
neden ne oldugu bastsn belli adam icin cocuk doğurdun?
peki o çocukların ileride nasıl bir birey olacaklarını düşünüyorsun. ? peki bunu engellemek icin ne yapacaksın. ?
anladigim kadariyla intihari düşünüyorsun. .peki o Masumlar ne olacak?
183 aile ve sosyal politikalar Bakanlığı destek telefon numarasi oturup bekleme..
ara anlat esinden siddet gordugunu baskılarıni cocuklar icin endiseli oldugunu ne yapman gerektigini sor. .burda biz en fazla ayril der kocana soveriz ama aksam yine sen kalirsin onunla bir basina ..bir adim at kendin icin degil cocuklarin icin at.

kötü koca olmayi birak, esin ayrica korkunc bir babamis ! cocuklarina yazik

Normalde turbanli olup cama kapiya acik cikmak hos degil
Ha kapanmak bir ibadetse sen onun sevabini alamiyorsun suan istemeyerek yaptigin icin bence
Gerci yukarda yazdiklarimin hic bir onemi yok adam size yillarca siddet uygulamis hala daha uyguluyor sizin konu basliginiz ne alaka dis gorunusten daha onemli sorunlariniz var cocuklarinizin psikolojisini düsunun cocukluk cok onemli insanin tum hayatini belirliyor bu donemde yasanilanlar..

boşanın

Aynen,madem onu yapamam bunu yapamam o olmaz bu olmaz çocuklarım mocuklarım diyorsunuz o zaman ya adamın istediği kişi olup ömür boyu öyle yaşayacaksınız yada çocukları alıp çekip gideceksiniz.

En başta yapmışsınız hatayı. Ayrılmadan da çıkamazsınız bu işin içinden. Kimse için istemediğiniz bir hayatı yaşamayın. Bugun varız yarın yokuz. DEĞMEZ..

Neden boşanmıyorsunuz, beyefendi vereceğiniz oya da karışıyor mu? Hiç şaşırmam böyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…