- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi 38meryem60
-
O kadar çok katıldım ki şu yazdığınıza milyon kere beğenebilirim:)Ben zaten bu kkda isteyerek hamile kalani hic okumadim, herkes korunurken hamile kaliyor veya kazayla cocuk sahibi oluyorlar
Anlamadim gitti
Evet cevap vermiyor sun madem oku düşün ne diyelim. Cesaretin varsa bosan bosanmayacaksan merhametin vicdanın varsa o çocuklara yasananlari belli etme onlar için huzur ortamı sagla Allah yardımcın olsunya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Ya valla ben okumaktan biktim onlar yazmaktan bikmadi be canimO kadar çok katıldım ki şu yazdığınıza milyon kere beğenebilirim:)
cocuk yasta evlılık yaptıgımız ıcın hamıle kalmak ıstemezdım ustelık esıme ablası ılk gunumuzde hemen hamıle bırak fln demıs ben ılk gebe kaldıgımı ogrendıgımde test cubuguyla yapmıstık cok korktum nasıl doguracagım dıye agladım 5-6 defa test cubugu alıp tekrar tekrar yapmıstık hatta esıme bıle yaptırdımdı bunlar bozuk dıye.iste cahillik ne deyım dusundukce aglıyorum ahhh ah ne dertlı basım varmıs bır ınsanın yuzu hıcmı gulme z hey allahım
kötü koca olmayi birak, esin ayrica korkunc bir babamis ! cocuklarina yazikbosanmaya da kendısı kalkıstı gecen sene anlasmalı bosanacagız dıye kolumdan tuttu cocukları mızıda aldınarabaya aglaya aglaya gıttık cocuklarım ve ben .dılekce yazdırdı ben ıstemıyorum gecınemıyoruz falan dıye.cocukların gozu onunde bana zorla ımza attırdı sonrasında vazgectı benım gozumu korkutmak ıcın yapmıs o cocuklarımı gorseydınız yuregınız parcalanırdı
boşanınöncelikle hepinize merhaba arkadaslar ne zamandır burada içimi dökmek istiyordum bir turlu fırsat bulamadım.aranızda yenıyım.esımle evleneli 9 yıl oldu ben evlenmeden once acık bırıydım bu konuyu evlenmeden once konustum esımle ama o evlendıgımızin ılk gunden benı sıkmaya basladı.kapandım cooook zor alıstım turbana etek gıymeye falan ama halen onun zoruyla kapanmıs olmam zoruma gıder.herneyse yıne cama balkona falan cıkarken kafam acık cıkıyorum buna da musade etmıyor benı boguyor.hatta bugun sabah oglumu okula gotururken el salladım camdan sonra okuldan ıse gececektı esımede baktım benım sacım acık ona bakarken gorunce kosarak eve geldı ustellık servısı kacıracak saat te gecıyor.tabi bisey yapacak dıye korktum kapıyı yumrukladı actım dırek saldırdı bana ayakkabısını fırlattı once ayagından cıkarıp.koltuga oturdum bogazımı sıktı alnıma vurdu bıırsuru kufurler savurdu gebertirim fln dedi ve işe gitti.ondan nefret eder oldum zaten yıllar ca anasıının kahrını cektım onun yuzundende sureklı sıddt uyguluyordu.artık dayanamıyorum care yok caresızım cocuklarım var onları gozlrı onunde olmasnı ıstemıyorum.anlatacak o kadar cok yasadıgım kotu olaylar varkı keske dıyorum keske şu dünyaya hiç gelmeseydim.seçme şansım olsaydı ot olarak bile gelmek istemezdim
Aynen,madem onu yapamam bunu yapamam o olmaz bu olmaz çocuklarım mocuklarım diyorsunuz o zaman ya adamın istediği kişi olup ömür boyu öyle yaşayacaksınız yada çocukları alıp çekip gideceksiniz.Ya valla ben okumaktan biktim onlar yazmaktan bikmadi be canim
Sonra da kiziyorlar, zamaninda bir konu vardi kulaklari cinlasin samantha ev hanimi olmanin dezavantajlarini anlattiydi herkes kizdi, aha buyursunlar iste. Tek gorevin tek yaptigin sey evde oturup zorla basini ortmek cocuk dogurmak ve yiyip icip yatmak olunca iste boyle oluyor. Biz geri kalmisbir toplumuz cunku, calisana bile saygimiz yokken evde oturana nasil olsun? Ilkokul mezunu olabilirsin, kadin siginma evi diye birsey var yerlesirsin oraya, merdiven silersin evlere temizlige gidersin de yine de bu allahin cezasi koca musveddesini cekmezsin. Yok israrla oturursan bu pis herifin verdigi ekmegi yemeye devam ettigin surece de burnun moktan cikmaz
Cok kiziyorum hemcinslerime cok
o erkek buyuk ihtimalle dinimizde ki boşanma yoluna girmeden once en skn dövün'ü yanlış anlamış. .tum alimler bu dovmeden kasti tekme tokat olmadığını açıklarken. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?