kocamla evlenmeden önce açık bır bayandım evlendıkten sonra zorla tesetture soktu benı

Ben zaten bu kkda isteyerek hamile kalani hic okumadim, herkes korunurken hamile kaliyor veya kazayla cocuk sahibi oluyorlar
Anlamadim gitti
erkeklerde öle anlatıyor,tam boşanacaktım,öğrendım ki hamile,Allahtan diyede eklerler,bir hayır var bunda derler,yoksa bırakcakdı bu adamı/kadını,bu evliler sanırım korunma dersi almadan evlenıyor,:)

ayrıca senın konu tesettür değil,şiddet,yıllarca senı dövmesıne değilde,açık balkona çıktığın için kızmasına takmışın,yanı adam istediğin gibi gez dese,anası yuzundan filan dayak yemen hiççç rahatsız etmeyecek

Bu adam psikopatlık derecesinde biri..
Asıl sorunu bu, şiddet gösteren, zalim biri..

Sizin kapanmanızı isteyebilir, ki erkeğin görevi.. Ama bu şekilde değil.. Bu çok yanlış..
Ayrıca kapanmışsanız balkona filan da açık çıkmamalısınız elbette, 9 yıldır buna alışmamış olmak garip..

Sorun çok başka tabii..bu adamla zor hayatınız. Dayak çok kötü bişey, gerçekten üzüldüm. Boşanın demek dilime zor geliyor ama başka da çare yok gibi sanki

bencede burda konu sizin tesettürünüz değil ..
adam manyak belli dinsiz imansız kendisi haberi yok ..nasıl elini kaldırır size
kimse çaresiz değildir çare sizsiniz kendini ezdirme

Ben zaten bu kkda isteyerek hamile kalani hic okumadim, herkes korunurken hamile kaliyor veya kazayla cocuk sahibi oluyorlar
Anlamadim gitti

Geçen ben de bir konuda demiştim, tıp dünyası bunu araştırsın infertilite tedavisi için diye. Kimse dinlemiyor ki

Aynen,madem onu yapamam bunu yapamam o olmaz bu olmaz çocuklarım mocuklarım diyorsunuz o zaman ya adamın istediği kişi olup ömür boyu öyle yaşayacaksınız yada çocukları alıp çekip gideceksiniz.
Benim ulkemin kadini sever baskiyi oturur asagi

erkeklerde öle anlatıyor,tam boşanacaktım,öğrendım ki hamile,Allahtan diyede eklerler,bir hayır var bunda derler,yoksa bırakcakdı bu adamı/kadını,bu evliler sanırım korunma dersi almadan evlenıyor,:)
Yani tam bosanmak uzereyken sevismeyi nasil beceriyorlar anlamiyorum
Bende bir gariplik var sanirim, hersey yolunda olunca olmuyor demek ki

pislik herif.

ya nasıl sana el kaldırabilir bogazını sıkar ben anlamıyorum ne olmuş yani bu kadar öfkelenecek bence eşiniz sizi sevmiyor
çok üzgünüm ama ayrılmaktan başka çareniz yok gibi

Hiç bir kadın bunlara layık değil..
Çok üzülüyorum..
Erkek terörü bu düpedüz.
Anamız babamız onca emekle büyütüp gelin ediyor, niye? Yuvasını kursun mutlu olsun diye.. Bu gibi öküzlere köle olalım diye değilki yaa

Kucuk yasta cahillik edip kacarak evlendik bu biir ikincisi evlebmeden once farkli sinra tamamen farkli davrandi bu iki aileniz sizi itip kalksa siz nasil bir yol izlerdiniz.hata yapabilir insan.xocuklarimd a var evet onlqr icin herseyin iyisini isteyen bir anneyim evet psikolajilerini dusunuyorum ama bosan merdiven sil sacini supurge et yazmissiniz bu nasil olacak peki cocuklarimin psikolojisi cok daha iyimi olacak.ben bosansam bile korkarimki daha kotu seyler gelecek basima uzgunum ne yapacagimi bilemiyorum

İşin özü bu, çocuklarımı görseniz yüreğiniz parçalanırdı ....
Sizin gibi kadınlar, böyle açık açık düş yakamdan diyen erkeklerin yakasını bırakıp eteğine yapışıyorsunuz
Hiç mi onurunuz yok, adam insanlıktan çıkmış , dayak, zorla tesettür, senelerce çin işkencesi siz daha çocuklarım diyorsunuz, çocuklara iyilik mi yapıyorsunuz ?? Akılları erince karşınıza dikilecekler; sen nasıl zayıf bir kadınsın, bu adamı niye boşamadın diye hesap soracaklar. Cevabım biraz ağır gelebilir ama süslü yorumların özü budur arkadaşım, sen bu adamla yaşamaya devam et

Ne gelecek basina? Calisan kadinin basina ne gelir? Sana gelen gelmis hic mi acimiyorsun kendine? Cocuklarin ileride buyuyunce o zaman kendi agizlariyla diyecekler bu adami ne diye cektin guzel annem diye
Evet sacini supurge et, merdiven sil, cam sil, evlere temizlige git ama bu zulumden cocuklarini ve kendini kurtar

Niye başınıza daha kötü şeyler gelsin ?
Boşananlara ne oluyor ??
Bu saatten sonra mihnetle gemi yürümez
Ya ayağa kalkıp koşacaksın ya da oturup çekeceksin
Boşanmak Allah'ın ve dahi kanunların insana verdiği bir ruhsattır, ömür boyu evlilik mecburi değildir
Ancak ben sizin fikrinizdeki insanlara bu hayatın daha rahat geldiğini düşünüyorum, çalışıp çabalamaktansa biraz hırpalanıp yaşamak daha kolay geliyor. Çocuklara bir şey olmaz, ben 4 kızıyla 38 yaşında boşanmış, elinde mesleği bile olmadan evlatları için kendini ortaya atmış bir annenin kızıyım. Aslan gibi büyüdük, yanımızda kimse de yoktu, kimseye de kötü bir şey olmadı inanın

yarın birgün evlatlarınıza sizin için katlandım dediğinizde katlanmasaydın diye bilirler 3 38meryem60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…