- Konu Sahibi 38meryem60
-
erkeklerde öle anlatıyor,tam boşanacaktım,öğrendım ki hamile,Allahtan diyede eklerler,bir hayır var bunda derler,yoksa bırakcakdı bu adamı/kadını,bu evliler sanırım korunma dersi almadan evlenıyor,:)Ben zaten bu kkda isteyerek hamile kalani hic okumadim, herkes korunurken hamile kaliyor veya kazayla cocuk sahibi oluyorlar
Anlamadim gitti
adam bu kadın agzıyla kuş tutsada şiddet için bahane bulacak ama tesettüre kafayı takmış konu sahibianlayamadığım tesettüre,şiddetten daha çok dert edinmen aslında?
Ben zaten bu kkda isteyerek hamile kalani hic okumadim, herkes korunurken hamile kaliyor veya kazayla cocuk sahibi oluyorlar
Anlamadim gitti
Benim ulkemin kadini sever baskiyi oturur asagiAynen,madem onu yapamam bunu yapamam o olmaz bu olmaz çocuklarım mocuklarım diyorsunuz o zaman ya adamın istediği kişi olup ömür boyu öyle yaşayacaksınız yada çocukları alıp çekip gideceksiniz.
Yani tam bosanmak uzereyken sevismeyi nasil beceriyorlar anlamiyorumerkeklerde öle anlatıyor,tam boşanacaktım,öğrendım ki hamile,Allahtan diyede eklerler,bir hayır var bunda derler,yoksa bırakcakdı bu adamı/kadını,bu evliler sanırım korunma dersi almadan evlenıyor,:)
Evet ya, kazen kadin dogumcu olcak bu gidisleGeçen ben de bir konuda demiştim, tıp dünyası bunu araştırsın infertilite tedavisi için diye. Kimse dinlemiyor ki
bosanmaya da kendısı kalkıstı gecen sene anlasmalı bosanacagız dıye kolumdan tuttu cocukları mızıda aldınarabaya aglaya aglaya gıttık cocuklarım ve ben .dılekce yazdırdı ben ıstemıyorum gecınemıyoruz falan dıye.cocukların gozu onunde bana zorla ımza attırdı sonrasında vazgectı benım gozumu korkutmak ıcın yapmıs o cocuklarımı gorseydınız yuregınız parcalanırdı
Ne gelecek basina? Calisan kadinin basina ne gelir? Sana gelen gelmis hic mi acimiyorsun kendine? Cocuklarin ileride buyuyunce o zaman kendi agizlariyla diyecekler bu adami ne diye cektin guzel annem diyeKucuk yasta cahillik edip kacarak evlendik bu biir ikincisi evlebmeden once farkli sinra tamamen farkli davrandi bu iki aileniz sizi itip kalksa siz nasil bir yol izlerdiniz.hata yapabilir insan.xocuklarimd a var evet onlqr icin herseyin iyisini isteyen bir anneyim evet psikolajilerini dusunuyorum ama bosan merdiven sil sacini supurge et yazmissiniz bu nasil olacak peki cocuklarimin psikolojisi cok daha iyimi olacak.ben bosansam bile korkarimki daha kotu seyler gelecek basima uzgunum ne yapacagimi bilemiyorum
Kucuk yasta cahillik edip kacarak evlendik bu biir ikincisi evlebmeden once farkli sinra tamamen farkli davrandi bu iki aileniz sizi itip kalksa siz nasil bir yol izlerdiniz.hata yapabilir insan.xocuklarimd a var evet onlqr icin herseyin iyisini isteyen bir anneyim evet psikolajilerini dusunuyorum ama bosan merdiven sil sacini supurge et yazmissiniz bu nasil olacak peki cocuklarimin psikolojisi cok daha iyimi olacak.ben bosansam bile korkarimki daha kotu seyler gelecek basima uzgunum ne yapacagimi bilemiyorum
yarın birgün evlatlarınıza sizin için katlandım dediğinizde katlanmasaydın diye bilirler 3 38meryem60İşin özü bu, çocuklarımı görseniz yüreğiniz parçalanırdı ....
Sizin gibi kadınlar, böyle açık açık düş yakamdan diyen erkeklerin yakasını bırakıp eteğine yapışıyorsunuz
Hiç mi onurunuz yok, adam insanlıktan çıkmış , dayak, zorla tesettür, senelerce çin işkencesi siz daha çocuklarım diyorsunuz, çocuklara iyilik mi yapıyorsunuz ?? Akılları erince karşınıza dikilecekler; sen nasıl zayıf bir kadınsın, bu adamı niye boşamadın diye hesap soracaklar. Cevabım biraz ağır gelebilir ama süslü yorumların özü budur arkadaşım, sen bu adamla yaşamaya devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?