kocamla evlenmeden önce açık bır bayandım evlendıkten sonra zorla tesetture soktu benı

islamda tesettür yoktur a nasil geldi bu konu?! kadin fikir istiyor polemik degil. ama susan seytan olmamak adina ayetlerle tesettur vardir.

ayetlerde bizim anladığımız anlamda tesettür anlatılmaz. susan şeytan olmak istemiyorsanız ülkedeki yolsuzlukları konuşabilirsiniz.

ayetlerde bizim anladığımız anlamda tesettür anlatılmaz. susan şeytan olmak istemiyorsanız ülkedeki yolsuzlukları konuşabilirsiniz.
Konuyu saptırmayalım lütfen
Önce islamda başörtü yok dediniz
Şimdi siyasete yöneltiyorsunuz
Bu tarz konular hem yasak hemde polemik çıkarmaya çalışıyorsunuz, hiç lüzum yok
Acılarımız çok taze, şucu bucu diye bölünmeyi destekleyenler yeterince var
Ve şu an konu, konu sahibinin şiddet uygulayan eşi..

Zaten bu konuyu daha öncede arastirmistim siz yazınca tekrar açtım okudum tefsirlerine baktım dövün diye bisey yok her alim kafasına gore açmış o kelimeyi kimi dövün demiş, kimisi cer cople rencide etmeden dövün demiş, çoğu da evden uzaklastirin diye açıklamış lütfen emin olmadiginiz şeyi buraya yazıp kafa karışıklığına sebep olmayın zira hicbir kulun başka kul üzerinde üstünlüğü yok bilmeyenler olabilir bazı egoist erkekler burayı okuyabilir yanlış şeylere sebep olmayin

ben doğruları anlatıyorum bu konular yanlış anlatıldığı için konu sahibi gibi kadınlar sorun yaşıyor bu adama da kim bilir ne hurafeler öğrettiler de karısına baskılara zorlamalara girmiş..

Nerden tutmak ve görmek isterseniz birşeyi onu o şekilde yorumlar ve anlarsınız
Zaten polemik yaratmak için belirtmedim sadece bakmanızı rica ettim.Teşekkürler...

bakmadığımı kim söyledi?
bakmadan konuşamam zaten..
siz önce kuran'ı tam okuyunuz ayet cımbızlamakla kuran anlaşılmaz..

ben doğruları anlatıyorum bu konular yanlış anlatıldığı için konu sahibi gibi kadınlar sorun yaşıyor bu adama da kim bilir ne hurafeler öğrettiler de karısına baskılara zorlamalara girmiş..
Herkesin doğrusu farklı olabilir
O adam burda değil, zaten onu haklı bulan da çıkmadı ?
Konu sahibi muhattabımız olduğu için ona öneride bulunmak daha anlamlı.

Yazik gunah ya, ekmegiyle oynamislar kadincagizin

onlari konusmadigimi nereden biliyorsunuz? ofke patlamalarinizi kendinize saklayınız. polemik olmasin diye susuyorum koca konuda aa islamda tesettur yok diye cikip carpitiyorsunuz.. siz ulke yoksullugu dis politika vs konularında cok dertli oldugunuz icin susmadiginiz icin mi bdv de bu konunun icindesiniz?

Yahu guzel arkadasim sana ben merhamet etsem nolacak ne isine yarayacak sen kendine cocuklarina acimiyorsun ki mahkum etmissin kendini bu onursuzluga
onursuzlukla ne alaka. insanların belli bir gücü var. Sizin aynı koşullarda izleyeceğiniz yolla herkesinki aynı olmayabilir Kİ siz de doğru gördüğünüz yoldan yürüyemeyebilirsiniz. evdeki hesap çarşıya uymaz.

ben hep tetikteyim kocamla mutlu olmama ragmen kenara 1 tl 5 tl ne bulursam atıyorum arastırıyorum bir gün tek kalırsam diye boşanmasam bile kadın dediğin in güvencesi olacak maddi olmazsa manevi azcık dik duracak

Bilmediğiniz konuda buraya yorum yapmayın lütfen kuran da başını örtmek farzdır bu geçer onlarca ayette bilmiyorsaniz da söylemeyin bilmeyenlere de farklı düşünce asilamis oluyorsunuz

çarpıtma yok gerçekleri anlatıyorum benim bdv de olmam ülke politikalarına ilgisiz olduğumu göstermez ayrıca yolsuzluklar deyince neden gerildiniz? ülkede her türlü pislik varken susan şeytansınız da 2 metre bezin durumuna gelince mi susan şeytanlık zorunuza gitti..

bacim sen ne diyorsun? nisa suresinde geciyor ama bunu yanlis anliyorlar erkekler dedim zaten.ayni seyi dedik yani

Yazik gunah ya, ekmegiyle oynamislar kadincagizin
Kaç yıl geçti hala aklımda
İşte asıl ihtiyacı olan 4 elle işini yapar bence
Kadın bize kimse yok demedi hiç camiden alıyormuş suyu yazık, biz duyunca bi akşam öncedne kapıya su koyardık
Bu hem o kadını işinden etti, ihtiyacı olmadığı halde diye gıcık olmuştum
Hemde 1 kova su için çingenelik yapıyo diye, gıcıklığına su koymuyorum. Evi karşı daire zaten, alsın suyunu

Son düzenleme:
Denemis mi ki kocayi sepetlemeyi evdeki hesap carsiya uymamis olsun? Elbette onursuzluk, sizi istemeyen kocanin evinde israrla oturmak ve onun ekmegini yemek cocuklarina da yedirmek onursuzluktur

Bilmediğiniz konuda buraya yorum yapmayın lütfen kuran da başını örtmek farzdır bu geçer onlarca ayette bilmiyorsaniz da söylemeyin bilmeyenlere de farklı düşünce asilamis oluyorsunuz

hiçbir ayette başını örtün denmez farklı düşünce değil gerçekler bu ziynet yerlerinin örtülmesi söylenir ki o da öneri mahiyetindedir. asıl siz kuran'ı tam anlayınız. anlamadan ezbere konuştuğunuz çok belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…